Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:17:05 GMT

چابهار نیازمند راه اندازی ۱۰ بویه هواشناسی است

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۲۲۲۰۹

چابهار نیازمند راه اندازی ۱۰ بویه هواشناسی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هواشناسی سیستان و بلوچستان، علیم یارمحمدی در جریان دیدار مدیرکل هواشناسی استان با وی در زاهدان اظهار داشت: اطلاعات هواشناسی جزو زیرساختی‌ترین بخش‌های کارهای عمرانی و توسعه‌ای هر منطقه به شمار می‌رود که نوعی تضمین در عملکرد در جریان رفتارهای اقلیمی هر منطقه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هواشناسی برای حال و آینده کشور مفید و ارزنده است، افزود: از اطلاعات هواشناسی علاوه بر بخش‌های عمرانی، در بسیار از امور زیرساختی و مطالعاتی مانند آمایش سرزمین، مطالعات بخش صنعت، کشاورزی و جمعیت استفاده می‌شود.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مشکلات زیرساختی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وجود یک بویه دریایی در نوار ۳۰۰ کیلومتری سواحل استان بسیار ناچیز است و باید تا جاسک حداقل ۱۰ بویه هواشناسی نصب شود تا از اطلاعات زیرساختی آن در راستای توسعه صنعت دریایی و گردشگری استفاده شود.

یارمحمدی ادامه داد: ظرفیت‌های توسعه‌ای چابهار را نباید دست‌کم گرفت چراکه این بندر بزرگ اقیانوسی در چهارراه ترانزیت منطقه قرار گرفته و با ارزش‌ترین و ارزان‌ترین خدمات بازرگانی را به کشورهای همسایه و حتی دور از ایران ارائه می‌کند.

وی در بخش دیگری به تحریم‌های ظالمانه آمریکا اشاره و عنوان کرد: اگرچه نفس تحریم‌ها نادرست و ظالمانه است اما سبب می‌شود تا اتکای کشور به نفت به حداقل ممکن برسد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: سال‌های سال است که آرزوی کاهش اتکا به نفت در بودجه‌ریزی کشور را داریم اما نتوانسته‌ایم به آن دست یابیم اما وجود این تحریم‌ها توفیق اجباری برای برآورده شدن این آرزو است. البته در بودجه کنونی و سال آینده بخش‌های قابل‌توجهی از اعتبارات از اتکای به نفت و گاز خارج شده است.

یارمحمدی تصریح کرد: با وجود ظرفیت‌های بالقوه فراوان در کشور نیازی به نفت و گاز نیست، وجود انرژی‌های تجدید پذیر، بخش حمل‌ونقل دریایی، گردشگری و… از ویژگی‌های مهمی است که تنها در سیستان و بلوچستان ظرفیت تولید ثروت بالا دارد.

وی در بخش دیگری خواستار توجه دولت به دستگاه‌های زیرساختی کشور شد و گفت: هواشناسی یک سرمایه ملی برای کشور است که هزینه برای آن یک سرمایه‌گذاری با ارزش و ضروری است. در همین چند وقت اخیر با اهمیت هواشناسی در سیل‌های اخیر به خوبی آشنا شدیم که چقدر از وقوع حوادث کاست.

عضو هیئت‌رئیسه کمسیون عمران مجلس افزود: علاوه بر توسعه زیرساخت‌های هواشناسی، باید این دستگاه تخصصی به تکنولوژی‌های روز دنیا نیز مجهز شود و موضوع آموزش کارکنان هم با جدیت دنبال شود.

سیستان و بلوچستان دارای بهترین ظرفیت‌های اقلیمی در سخت‌ترین شرایط جوی

محسن حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت جوی استان در یک سال اخیر، گفت: سیستان و بلوچستان بهترین ظرفیت‌های اقلیمی را در سخت‌ترین شرایط جوی دارد.

وی ادامه داد: اکثر شهرهای استان در بسیاری از روزهای سال بالاترین میزان ساعات آفتابی و دریافت انرژی از خورشید را در کشور دارا هستند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای تولید انرژی‌های نو محسوب می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: در شمال استان نیز ظرفیت وزش بادهای ۱۲۰ روزه که مداوم‌ترین باد ایران است نیز جلوه‌ای از وجود یک اقلیم ثروتمند در جنوب شرق کشور است.

حیدری با بیان اینکه باید از اقلیم ثروتمند استان در چارچوب توانایی‌های آن بهره گرفت، گفت: ممکن است احداث مزرعه بادی برای تولید برق در زابل کار بسیار ارزنده‌ای باشد، اما ایجاد نیروگاه خورشیدی در این منطقه مناسب نیست بنابراین باید ساختارهای توسعه را منطبق با ظرفیت‌های اقلیمی دنبال کرد.

وی تصریح کرد: توسعه باید منطبق با ظرفیت‌های اقلیمی هر منطقه شکل گیرد زیرا بی‌توجهی به ظرفیت‌های اقلیمی در فرایندهای توسعه، محکوم به شکست است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در ادامه به مشکلات زیرساختی هواشناسی اشاره کرد و خواستار حمایت مجلس شورای اسلامی از تقویت بنیه‌های علمی و زیرساختی سازمان هواشناسی شد.

کد خبر 4812879

منبع: مهر

کلیدواژه: هواشناسی سیستان و بلوچستان محسن حیدری زاهدان بندر چابهار 9 دی بوشهر ایلام آلودگی هوا خطبه های نماز جمعه قزوین بیرجند شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرکرد گرگان مشهد استانداری سمنان تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد

مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم معارفه مدیر کل پست استان فارس گفت: این استان از ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه سرویس تجارت الکترونیک برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، محمود لیائی در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پست فارس نیازمند بهسازی و تقویت با همکاری مسئولان استان است، اظهار کرد: فضای فیزیکی مناسبی در ساختمان مرکزی پست فارس وجود دارد که باید از این فضا استفاده بهینه‌تری در راستای هوشمند سازی پست شود.

وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی اساس توسعه شبکه پستی در دنیای امروز است، افزود: نصب و راه اندازی سیستم‌های مکانیزه و هوشمند می‌تواند تا ۵۰ درصد بر سرعت و کیفیت خدمات بیافزاید.

مدیرعامل در ادامه ضمن قدردانی از همکاری استانداری فارس در پیاده‌سازی پروژه جی‌نف در این استان و ضرورت تداوم این همکاری تا تکمیل پروژه، اضافه کرد: پست آماده است تا از ظرفیت‌های جی نف در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و محلی از جمله سرشماری ۱۴۰۵ بهره‌برداری شود.

لدیائی ضرورت راه اندازی هاب پستی جنوب کشور در استان فارس را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با شش استان دیگر، تسریع در راه اندازی هاب پستی جنوب می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کوتاه شدن مسیرهای مبادله و افزایش سرعت سیر مرسولات داشته باشد.

در این مراسم همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی، مذهبی، گردشگری و رشد کسب و کارهای بومی و محلی در استان، خواستار تسریع در پروژه‌های هوشمندسازی پست استان و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات شد.

حسن شیخ نیا با اشاره به رویکرد دولت در تفویض اختیار از مرکز به استان‌ها، اظهار کرد: برون سپاری بخشی از خدمات، ضمن کاهش هزینه‌ها، چابک سازی و بهبود کیفیت را به همراه دارد.

روح اله عباسی مدیرکل پست استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام برنامه‌های خود، راه اندازی هاب پستی جنوب و هوشمندسازی فرایندهای پستی را از مهمترین این برنامه‌ها عنوان کرد.

کد خبر 750230

دیگر خبرها

  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • سیستان بارانی شد
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه