Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به گفته لطفی، ستاد مبارزه با مواد مخدر موافق عرضه دولتی مواد مخدر در کشور نیست. تاریخ انتشار: 03:54 - 11 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۱۹۹۰

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، اواخر آذر بود که مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در مورد «عرضه دولتی موادمخدر» پیشنهاد داد و با واکنش تند برخی از صاحب نظران مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پزشکیان که در مراسم افتتاح مرکز منطقه‌ای درمان اختلالات ناشی از سوء مصرف مواد مخدر سخن می‌گفت با اشاره به تلاش‌های مجلس برای تغییر قوانین و سیاست‌های اعتیاد، افزود: «اگر دولت بتواند عرضه موادمخدر را بر عهده گیرد، اشخاص نیازمند به دارو را می‌توانیم به راحتی درمان کنیم.» البته نائب رئیس مجلس این نکته را هم گفت که «هنوز این کار عملیاتی نشده است.»

پیشنهادی که با واکنش تند پلیس مواجه شد؛ سرهنگ محمد بخشنده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، اظهارات پزشکیان را نظر شخصی او دانست و گفت: پزشکیان باید در مورد اظهارات اخیرش پاسخ دهد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت علاوه بر این، با تاکید بر اینکه «در هیچ جای دنیا، دولت مواد مخدر عرضه نمی‌کند» افزود: اگر دولت مواد مخدر عرضه کند، امنیت، پلیس و قانون زیر سوال می‌رود. این مسئله شدنی نیست و توزیع قانونی مواد مخدر تبعات منفی در جامعه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: واکنش پلیس به پیشنهاد پزشکیان: واویلا می شود 


اما موضع ستاد مبارزه با مواد مخدر که در سال ۶۷ به ریاست رئیس جمهور تشکیل شد تا کلیه عملیات اجرایی و برنامه‌های پیشگیری و آموزش عمومی و تبلیغ علیه موادمخدر در این ستاد متمرکز شود در مورد «عرضه دولتی موادمخدر» چیست؟

امیر عباس لطفی سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در این خصوص با بیان اینکه «در حال حاضر هدف ما پیشگیری، درمان و مقابله با مصرف مواد مخدر است.» به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان می‎گوید: «ستاد، موافق عرضه قانونی مواد مخدر و دولتی مواد مخدر در جامعه نیست.»

اروپایی ها در مبارزه با مواد مخدر همکاری نمی کنند!

لطفی درباره همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشورمان با سایر کشور‌ها نیز می افزاید: جمهوری اسلامی ایران، بر اساس وظایف دینی و عمل به اصل مسئولیت مشترک وظایف خود را انجام می‌دهد، اما متاسفانه عدم همکاری برخی کشور‌های اروپایی محرز است.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر   در پاسخ به این سوال که با کدام کشور‌ها همکاری وجود دارد عنوان می کند: با ۵ کشور منطقه‌ای افغانستان، پاکستان، قرقیزستان، قزاقستان و ازبکستان همکاری می‌کنیم. همچنین با کشور‌های اروپای شرقی مانند ایتالیا همکاری مستقیم داریم.

لطفی درباره اثر تحریم‌ها در فعالیت‌های این ستاد گفت: برخی کشور‌ها همکاری خود را با ایران متوقف کردند. همچنین برخی کشور‌ها از توسعه روابط جلوگیری کردند، اما این مسائل در کار ما خللی ایجاد نمی‌کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ستاد مبارزه با مواد مخدر اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با انتقاد از عملکرد کمپ های ماده 16 استان و چرخه مالی معیوب آنها از اداره کل بهزیستی استان خواست تا نظارتهای بیشتری بر فعالیت این کمپ ها اعمال شود.

رمضانی غربالگری در کمپ ماده ۱۶ سنندج را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه با جدیت ورود کند تا شاهد انتقال بیماری بین معتادان متجاهر نباشیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم یکی از دغدغه‌ها در بحث مبارزه با مواد مخدر را کودکان بدسرپرست یا بی سرپرست دانست و گفت: این قشر از جامعه به شدت در معرض آسیب هستند و باید اقدامات پیشگیرانه در این زمینه صورت گیرد.

جباری در ادامه تاکید کرد: برخی کمپ‌های ترک اعتیاد از لحاظ مصالح بکار گرفته در ساخت آن، استاندارد نیستند که باید برای اصلاح آن اقدام شود.

در این جلسه عسکری فرماندار سنندج هم با اشاره به راه اندازی سامانه سرا در سنندج در سال گذشته گفت: پارسال 75 نفر سال گذشته بعد از ترخیص از کمپ ماده 16 در سامانه سرا مستقر شدند.

دارابی جانشین فرمانده انتظامی کردستان نیز عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 276 معتاد متجاهر در استان جمع آوری و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد شدند که 22 نفر آنان سابقه سرقت داشتند.

محمد پناه دبیر شورای هماهنمگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه با بیان اینکه کردستان در صدر استانهای کشور درحوزه مقابله و پیشگیری از مواد مخدر کشور است گفت : سازمان های مردم نهاد ظرفیت خوبی برای اطلاع رسانی و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر می باشند.

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان
  • خرده‌فروشی مواد مخدر معضلی جدی در کنارک
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد