Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا (آفکام) به‌تازگی قانونی را پیشنهاد داده است که به‌موجب آن اپراتورها از فروش تلفن‌های همراه اختصاصی شبکه خودشان منع می‌شوند. سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا (آفکام) به‌تازگی قانونی را پیشنهاد داده است که به‌موجب آن اپراتورها از فروش تلفن‌های همراه اختصاصی شبکه خودشان منع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، اپراتورهای اصلی انگلستان مانند O2، Virgin و Three مدت‌ها قبل به فروش تلفن‌های همراه لاک شده رو آورده بودند اما در طی سال‌های اخیر تنها به فروش تلفن‌های آنلاک شده اکتفا کرده بودند. از طرف دیگر فروش دستگاه‌های لاک شده توسط اپراتورهای دیگری مثل BT Mobile تا فوریه سال 2018 ادامه داشت.
 
اپراتورهای BT Mobile و EE برای آنلاک کردن دستگاه‌ها قبل از پایان مدت شش‌ماهه تعهدشان پول دریافت می‌کنند اما آنلاک کردن دستگاه‌های اپراتورهایی مثل ودافون بعد از سه ماه رایگان انجام خواهد شد. اپراتور Tesco Mobile در هر زمان که مشتریان بخواهند دستگاهشان را بدون دریافت هزینه آنلاک می‌کند ولی مشترکان اعتباری این اپراتور باید برای آنلاک کردن دستگاهشان تا قبل از یک سال از زمان خرید، پول بپردازند.
 
بااین‌حال آفکام قصد دارد تا این شرایط را به نفع مشتریان تغییر بدهد. تحقیقات این مرکز نشان داده است که نزدیک به نیمی از مشترکان با آنلاک کردن دستگاه خود مشکل‌دارند. گاهی اوقات این مشکلات به مدت‌زمان طولانی انتظار برای دریافت کد آنلاک یا کار نکردن این کد مرتبط است که موجب تأخیر بیشتر در این فرایند می‌شود. برخی دیگر نیز ادعا کرده‌اند که تا زمان دریافت کد آنلاک ارتباطشان را از دست داده بودند.
     
این سازمان اعلام کرده است که مشکلاتی ازاین‌دست ممکن است مردم را از تصمیم برای تغییر شبکه منصرف کند. آمار نشان می‌دهد که نزدیک به یک‌سوم افرادی که تصمیم به تعویض شبکه خود داشتند از انجام این اقدام به دلیل مشکلات ذکر شده منصرف شدند. آفکام برای حل این مشکل پیشنهاد کرده است که اپراتورها تنها تلفن‌های همراه آنلاک شده بفروشند یا انجام این فرایند را برای مشتریان خود آسان‌تر کنند.
 
آفکام در رابطه با گزینه دوم از اپراتورها می‌خواهد دستگاهشان را به‌صورت خودکار آنلاک کنند و مشتریانشان را از طریق پیام متنی از این امر مطلع کنند. اگر انجام این کار مقدور نیست می‌بایست با ارسال کد آنلاک به‌صورت پیش‌فرض به مشتریان اطلاع بدهند که در صورت تمایل پس از پایان قراردادشان می‌توانند به‌راحتی به اپراتور دیگری منتقل شوند .
 
بااین‌حال آفکام پیشنهاد می‌کند که برای جلوگیری از اتلاف وقت کاربران، گزینه اول موردقبول واقع شود. این سازمان بر این باور است که این رویکرد سردرگمی کمتری برای کاربر دارد و آن‌ها دیگر نیازی به انتظار برای دریافت کد نخواهند داشت. علاوه بر این توانایی آن‌ها برای استفاده از سیم‌کارت‌های محلی به هنگام سفر به کشورهای دیگر نیز بیشتر می‌شود.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: انگلیس اپراتور موبایل تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۳۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره‌جنوبی ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از پایگاه خبری استریت تایمز، ارتش کره جنوبی استفاده از گوشی تلفن همراه آیفون را برای پرسنل نظامی این کشور ممنوع کرده و دلیل آن را عدم انطباق دستگاه‌های آیفون با محدودیت‌های مشخص شده در سند امنیت دفاع ملی ارتش این کشور برای کنترل دستگاه‌های تلفن همراه و نشت اطلاعات حساس از طریق ضبط صدا اعلام کرد.

استریت تایمز این خبر را به نقل از گروهی از افسران ارتش بدون ذکر مشخصات‌شان نقل کرده است.

این رسانه مدعی است که  تصمیم برای ممنوعیت آیفون در ارتش از جلسات مشترکی گرفته شده است که توسط ستاد ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی برگزار شده است.

همچنین پایگاه خبری the defense post که اخبار حوزه‌های نظامی و فناوری را منتشر می‌کند، با ذکر این خبر اعلام کرده اگر این ممنوعیت در تمام واحد‌های نظامی اجرا شود، حدود ۵۰۰,۰۰۰ پرسنل ارتش کره جنوبی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

در سند منتشره توسط استریت تایمز، علاوه بر ممنوعیت استفاده از گوشی‌های آیفون آمریکایی در ارتباطات رسمی، هرگونه استفاده از آیفون در  ارتباطات غیررسمی مانند تماس‌های تلفنی خصوصی در داخل ساختمان‌های نظامی هم ممنوع شده است.

استریت تایمز آورده است این ممنوعیت بطور آزمایشی در  شهر گیریونگ برای نیرو‌های ارتش در حال انجام است و احتمالا همه واحد‌های دیگر در سراسر کره جنوبی را شامل می‌شود و علاوه بر تلفن همراه، ساعت‌های هوشمند هم ممنوع می‌شود.

اجرای آزمایشی این طرح در گیریونگ به‌دلیل اهمیت بالای این شهر در وجود ستاد ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی در آن با حدود ۱۰۰۰۰ پرسنل است.

استریت تایمز به‌نقل از منابع خود گفته است گوشی‌های هوشمند مبتنی بر اندروید ازجمله شرکت سامسونگ، از این ممنوعیت مستثنی خواهند شد و در این سند به صراحت آمده است که «آوردن آیفون‌ها کاملاً ممنوع خواهد بود».

وزارت دفاع ملی کره برنامه امنیتی برای کنترل دستگاه‌های تلفن همراه در مراکز نظامی را در آگوست ۲۰۱۳ برای کاهش خطر نشت اطلاعات معرفی کرد و دستور استفاده از این برنامه امنیتی در مراکز نظامی از سال ۲۰۲۱ برای همه پرسنل تمدید شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • ممنوعیت استفاده از «آیفون» در مراکز نظامی کره‌جنوبی
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره‌جنوبی ممنوع شد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه