Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد صابری‌راد روانشناس و استاد دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه دانش آموزانِ خجالتی و کم‌رو در روابط میان فردی با مشکل مواجه هستند، اظهار کرد: شاید از نظر والدین کم‌رو و ساکت بودن صفت خوبی باشد، اما در حقیقت کم رو بودن اصلا خوب نیست؛ چرا که این دانش آموزان نمی‌توانند از حق و حقوق خود دفاع کرده و اهداف و آرزو‌های خود را دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در کم‌رویی دانش آموزان در مدارس نقش مستقیم دارد نحوه ارتباط معلم با دانش آموز است. معلمانی که از روش‌های تدریس سقراطی و معلم محور استفاده می‌کنند باعث می‌شوند تا کم رویی در دانش آموزان تقویت شود.

بیشتر بخوانید: سوختن آینده دانش آموزان در اعتیاد والدین

صابری‌راد در ادامه گفت: این معلمان با کنترل گری‌های خود اجازه نمی‌دهند دانش آموزان خجالتی وارد چرخه آموزش شوند و شهامت پایین دانش آموزان سکوت آن‌ها را در کلاس بیشتر کرده و البته آینده آن‌ها را نیز با خطر مواجه می‌کند.

استاد دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه دانش آموزان خجالتی نمی‌تواند مشاغل اجتماعی و یا شغل‌هایی که نیاز به همکاری و خلاقیت جمعی دارند انتخاب کنند، افزود: ملعم‌ها با تغییر شیوه تدریس خود از معلم محوری به یادگیری مشارکتی و اکتشافی می‌توانند دانش آموزان خجالتی را به چالش بکشانند تا آن‌ها با مشارکت در گروه‌ها روابط اجتماعی آنها تقویت شود. البته تغییر سبک تکلیف از نوشتار به کاردستی نیز یکی از راهکار‌های کاهش کم‌رویی در دانش آموزان است.

صابری‌راد با اشاره به اینکه دانش آموزان کم‌رو در خانواده‌های مشاجره‌ای، کنترل‌گر و یا هسته‌ای (چندین نفر به صورت مجزا بر تربیت فرزندان نقش دارند) رشد پیدا می‌کنند، گفت: اصلاح روابط بین زوجین در کنار آموزش مهارت‌های فرزند پروری کمک شایانی به بهبود وضعیت دانش آموزان خجالتی می‌کند.

او افزود: خود کنترلی در این نوع دانش آموزان بسیار کم است؛ یعنی دانش آموزان کم رو در برخود با مسائل به جای حل آن، راه‌های دیگری نظیر گریه کردن و قهر کردن را انتخاب می‌کنند.

صابری‌راد ادامه داد: والدین باید به فرزندان خود فرصت این را بدهند تا دانش آموزان به تنهایی با مشکلات و مسائل برخورد کنند و عواقب کار خود را بپذیرند.

او در پایان یادآوری کرد: بهتر است دانش آموزان کم‌رو برای گرفتن انگیزه تشویق شده یا با پیام‌های منطقی تنبیه شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تربیت فرزندان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش‌های زوج فرهنگی در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان هندورابی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، روز معلم بهانه‌ای است برای قدردانی از معلمانی که با عشقی وافر به تربیت نسل‌های آینده ساز کشور، نقشی سرنوشت ساز در تعالی و توسعه کشورمان داشته اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تلاش‌های زوج فرهنگی در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان هندورابی
  • دانش آموزان چه انتظاری از معلمان دارند؟
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • مراسم روز معلم دانش آموزان اتباع + فیلم
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • من به اوسمار نمره صفر را می دهم | خجالتی بودن بازیکن پرسپولیس کار دست تیم می دهد!
  • فیلم/ حال و هوای دانش‌آموزان عراقی در حرم اباعبدالله(ع)
  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت