Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمس‌الدین شمسی شامگاه سه‎شنبه در آیین گرامیداشت روز پرستار در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه افزود: استاندارد تعریف‌شده برای هر تخت در کشور، ۲.۵ پرستار است در حالی که هم‌اکنون این رقم به یک پرستار می‌رسد.

وی اضافه کرد: از ۲.۵ پرستار به ازای هر تخت در کشور نیز باید ۱.۷ پرستار تخصصی باشد و تنها ۰.۸ به پرستار غیرتخصصی اختصاص یابد که این امر نیز رعایت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این استاندارد بر اساس سیاست‌های کلی نظام در حوزه سلامت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تدوین و ابلاغ شده‌است.

رییس شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور ادامه داد: با احداث بیمارستان‌ها و مراکز درمانی متعدد، شاهد کاهش میزان پرستار برای هر تخت در کشور بوده‌ایم که این نقیصه باید با به‌کارگیری پرستاران جبران شود.

«شمسی» با بیان اینکه ۹۰ درصد نظام پرداختی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر اساس طرح قاصدک است، اظهار کرد: کمیته‌ای جهت اصلاح نظام پرداخت تشکیل خواهد شد که نظام پرستاری نیز جزء کارگروه‌های اصلی این کمیته است.

وی بر لزوم اخذ صلاحیت حرفه‌ای توسط پرستاران تاکید کرد و گفت: دریافت صلاحیت حرفه‌ای از سوی پرستاران باعث پروانه‌دار شدن و حرفه‌ای‌تر شدن آنان و گسترش خدمات برای پرستاران در خارج از محیط بیمارستان می‌شود.

وی با اشاره به اجرایی‌نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاران طی بیش از ۱۰ سال گذشته در کشور نیز افزود: اجرای این قانون می‌تواند بخش زیادی از مشکلات این قشر را حل کند که به اهتمام ویژه مسوولان اجرایی نیاز دارد.

وی با بیان اینکه جامعه ایران به سمت سالمندی پیش می‌رود و میزان بیماری‌های مزمن در کشور نیز رو به افزایش است، اضافه کرد: باید در آینده نه چندان دور، خدمات خود را از بیمارستان‎ها به منازل منتقل کنیم که تمامی مسوولان موافق این امر هستند و بیمه‌ها نیز قبول کرده‌اند هزینه آن را پرداخت کنند.

به گزارش ایرنا در این آیین از پرستاران موفق در آذربایجان‌غربی قدردانی شد؛ همه ساله روز پنجم جمادی‌الاول مصادف با سالروز میلاد حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار در کشور گرامی داشته می‌شود.

برچسب‌ها آذربایجان غربی پرستار ارومیه سازمان نظام پرستاری ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی پرستار ارومیه سازمان نظام پرستاری ایران آذربایجان غربی پرستار ارومیه سازمان نظام پرستاری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری