Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سومریه نیوز، دونالد ترامپ،‌ رئیس‌جمهوری آمریکا در توییتر نوشت، سفارت آمریکا در عراق طی ساعات گذشته امن بود و همچنان امن است.

وی تصریح کرد: تعداد زیادی از نظامیان برجسته جنگ را در کنار کشنده‌ترین سلاح‌های جهان فورا به محل اعزام کردیم.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین از برهم صالح، رئیس جمهوری و عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق به خاطر «واکنش سریع» به این حمله تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"استارز اند استرایبس"، روزنامه‌ای که از سوی ارتش آمریکا منتشر می‌شود به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت، نیروهای پیاده نظامی از گردان دوم تفنگداران دریایی هفتم بعد از ظهر سه‌شنبه از پایگاه آمریکایی در کویت به سفارت آمریکا در بغداد منتقل شدند.

به نوشته این روزنامه، تفنگداران دریایی آمریکا در کویت مامور پاسخگویی به بحران‌های مربوطه در منطقه فرماندهی مرکزی آمریکا هستند.

نیروهای نخبه این یگان برای پاسخگویی فوری به مسائل و مشکلات رخ داده در آن منطقه از جمله خاورمیانه و افغانستان آموزش تخصصی و ویژه دیده‌اند.

یک مقام که خواست نامش فاش نشود،‌ گفت: نیروهای ویژه در  پی قدرتنمایی هلی‌کوپترهای AH-۶۴ و Apache به منطقه اعزام شدند.

به گفته این مقام، آپاچی‌ها برای کمک به تامین امنیت سفارت تا زمانی که نیاز به آن باشد، در دسترس خواهند بود و نیروهای بیشتری آماده استقرار در صورت لزوم هستند.

با این وجود این مقام اشاره صریحی به تعداد نیروهای موجود در سفارت نکرد.

به گفته این مسؤول، نیروهای امنیتی عراق به کنترل اوضاع و اتفاقات روز سه‌شنبه که کشته‌ای هم نداشت، کمک کردند.

اسپر: ۷۵۰ سرباز به منطقه خاورمیانه می‌فرستیم

مارک اسپر،‌ وزیر دفاع آمریکا نیز در بیانیه‌ای گفت: مثل بقیه کشور بر نیروهای کشور میزبان برای یاری به حمایت از افراد خود در آن کشور تکیه داریم و از دولت عراق می‌خواهیم به مسؤولیت بین‌المللی خود در این باره عمل کند.

وی ادعا کرد، آمریکا به حمایت از ملت عراق و عراق آزاد برخوردار از حاکمیت و شکوفایی ادامه می‌دهد.

وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد، آمریکا در پاسخ به اعتراضات شدید مقابل سفارت آمریکا حدود ۷۵۰ سرباز را فورا به خاورمیانه خواهد فرستاد.

اسپر تصریح کرد: دستور به استقرار گردان پیاده‌نظام از نیروهای واکنش سریع وابسته به تیپ ۸۲ داده شده و نیروهای بیشتری آماده اعزام ظرف روزهای آینده هستند.

وی خاطرنشان کرد، این تصمیم به دستور فرمانده کل یعنی دونالد ترامپ گرفته شده و استقرار گردان نیروهای واکنش سریع در منطقه عملیات فرماندهی مرکزی آمریکا در پاسخ به حوادث اخیر عراق خواهد بود.

در رابطه با حوادث روز سه‌شنبه یک مقام دوم دولت آمریکا گفت، حمله‌ای به ساختمان اصلی سفارت نشد آمریکا برنامه‌ای برای تخلیه سفارت از روز سه‌شنبه نداشت.

یک مقام آمریکایی نیز گفته است، نهایتا ممکن است حدود ۴۰۰۰ سرباز به منطقه اعزام شوند.

در این رابطه یک مقام امنیتی عراقی تاکید کرد، تفنگداران دریایی آمریکا شب گذشته وارد ساختمان سفارت شدند و در اطراف سفارت مستقر شدند.

همچنین خبرنگار الجزیره گزارش داد،‌ صدها معترض اقدام به برپا کردن چادر در مقابل ساختمان سفارت آمریکا در بغداد کردند و به نظر می‌رسد می‌خواهند تحصنی نامحدود را شروع کنند.

الجزیره افزود، نیروهای امنیتی در اطراف سفارت هستند و سعی کردند مانع از برپایی چادر در آن محدوده شوند.

310 310

کد خبر 1337407

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عراق ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ مارک اسپر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نوشت که امارات از حمله آمریکا به اهدافی در یمن و عراق از طریق پایگاه هوایی الظفره در ابوظبی جلوگیری کرد.

به گزارش مشرق، پایگاه خبری «خلیج آنلاین» با اعلام این خبر اضافه کرد: روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اماراتی نوشت که کشورش محدودیت هایی را برای عملیات جنگنده های آمریکا علیه اهدافی در عراق و یمن اعمال کرد.

این مقام اماراتی که به نام وی اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد که این تصمیم ناشی از ایده دفاع از خود اتخاذ شده است.

این مقام اماراتی اظهار داشت که از حملات جنگنده های آمریکایی مستقر در پایگاه الظفره به عراق و یمن جلوگیری شد زیرا پس از حمله شبه‌نظامیان در این کشورها در آغاز سال ۲۰۲۲، آمریکا برای اتخاذ اقدامات برای دفاع از امارات به کُندی عمل کرد.

در همین حال، مقامات آمریکایی گفتند که این موضع امارات، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشت تا هواپیماهای بیشتری را به پایگاه هوایی «العدید» در قطر ارسال کنند.

وال استریت ژورنال نوشت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، انتقال جنگنده‌های جت، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماها را به قطر آغاز کرد و در مورد تمرکز نیروها برای دور زدن محدودیت‌های اعمال شده برای حملات هوایی از پایگاه هوایی در امارات که واشنگتن از مدت‌ها پیش از آن استفاده می‌کرد، تجدید نظر کرده است.

این روزنامه آمریکایی تصریح کرد که این اقدام، نشاندهنده تنش بین واشنگتن و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که نیروهای آمریکایی در آنها پایگاه نظامی دارند.

به نوشته وال استریت ژورنال، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیم آن دارند که جنگی که ۸ ماه است در غزه ادامه دارد، گسترده و به یک درگیری منطقه ای کشیده شوند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ابوظبی اضافه کرد که امارات متحده عربی به طور فزاینده ای نسبت به احتمال اینکه این کشور از سوی نیروهای مقاومت در منطقه به عنوان کمک کننده آمریکا در انجام عملیات نظامی محسوب شود و هدف نیروهای مقاومت در منطقه قرار گیرد، نگران است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه اشاره کرد که آمریکا در روزهای اخیر با قطری ها برای آوردن جنگنده ها، هواپیماهای شناسایی و پهپادهای مسلح اضافی به پایگاه العدید هماهنگ شده است.

مقامات آمریکایی اظهار داشتند که واشنگتن افزون بر انتقال عملیات به قطر، در حال بررسی حملاتی از سوی جیبوتی در شرق آفریقا است.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، پایگاه هوایی العدید در قطر افزون بر اینکه مرکز فرماندهی منطقه‌ای نیروی هوایی ایالات متحده است یکی از بزرگترین مراکز جنگنده های نیروی هوایی آمریکایی نیز به حساب می‌آید.

پایگاه العدید به عنوان بزرگترین پایگاه های آمریکایی در منطقه به حساب می آید و حدود ۱۰ هزار نظامی آمریکایی را در خود جای داده است.

قطر یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو محسوب می شود و به حل و فصل بسیاری از پرونده های پیچیده واشنگتن از جمله پرونده افغانستان کمک کرده است.

دوحه در حال حاضر نیز نقش برجسته ای در تلاش های میانجی گری بین حماس و رژیم اسرائیل ایفا می‌کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • تعویق بررسی جنایات جنگی انگلیس در افغانستان برای یک سال دیگر
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • حملات داعش در عراق شروع شد