Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@17:19:43 GMT

سیاست خارجی ترامپ بی ثبات و دمدمی مزاج است

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۲۴۴۰۵

این روزنامه بریتانیایی در مقاله ای تحلیلی به بررسی سیاست خارجی ایالات متحده و شخص ترامپ در سال ۲۰۱۹ در ابعاد مختلف پرداخته و این موضوع را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داده است وبیان کرده: تصمیمات و موضع گیری های توئیتری ترامپ حتی برای مقامات ارشد دولت خود نیز شگفت آور بوده است. در طول سال 2019، سیاست خارجی ترامپ شخصی تر و در نتیجه بی ثبات و دمدمی مزاج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان:  بر اساس این مقاله رویکرد دونالد ترامپ به جهان ملغمه ای فراتر از منافع شخصی، خودشیفتگی و توئیت های بی شمار نیست.

اهم موضوعات مطرح شده در این مقاله به شرح زیر است:

دهه جدید قرار است با ابهامات بسیاری آغاز شود، اما هیچ کدام از تهدیدِ کره شمالی برای بازگشت به آزمایش های موشکی و هسته ای  پس از دوسال توقف، شرم آورتر نیست.

تصمیمات و موضع گیری های توئیتری ترامپ حتی برای مقامات ارشد دولت خود نیز شگفت آور بوده است. در طول سال 2019، سیاست خارجی ترامپ شخصی تر و در نتیجه بی ثبات و دمدمی مزاج شد.


زمینه جالب توجه در خصوص ترامپ نسبت به سایر همتایان خود این است که وی دیکتاتوری را در غریزه خود دارد. ترامپ با اخراج افراد جاافتاده تر از  کابینه  از مشاوره پذیری خودداری کرده و فرایندی که روزگاری تصمیمات مربوط به امنیت ملی از طریق آن و با بحث های طولانی و توافق انجام می گرفت را رها نموده است.

ترامپ در صدد کاهش مداخلات نظامی طولانی مدت و برگرداندن سربازان آمریکایی به خانه است. تصمیم وی مبنی بر عقب کشیدن بمب افکن هائی که با هدف ایران اعزام شده بودند، همین امر را نشان داد.

خروج امریکا از توافق هسته ای  و تلاش  برای ضربه زدن به اقتصاد ایران، علی رغم سیاستهای اعلامی ترامپ  پتانسیل درگیری در خلیج فارس را به شدت  افزایش داده است.

واشنگتن حضور خود در سوریه را تا چند صد کاهش می دهد، اما در مقابل 1800 سرباز را برای جلوگیری از تحرکات احتمالی ایران به عربستان سعودی اعزام می کند.

در غیاب یک سیاست منسجم، اقدامات مشخصی وجود دارد که ترامپ در صحنه جهانی اجرا می کند. مشکل این است که این اقدامات اغلب با یکدیگر در تضاد هستند.

منبع:برنا
برچسب ها: گاردین ، ترامپ ، تحلیل ، ناطقان ، روزنامه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گاردین ترامپ تحلیل ناطقان روزنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۴۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جام جم آنلاین، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

دیگر خبرها

  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • بورل: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین تقسیم زمین است
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟