Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مجید رضازاده» معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره مراکز کاهش آسیب گفت: برنامه کاهش آسیب اعتیاد به این معناست که در مراکزی به فردی که مصرف کننده مواد است و تمایلی به ترک مصرف مواد مخدر ندارد، غذا و سرپناه داده می‌شود.

وی با اشاره به دیگر خدمات ارائه شده در مراکز کاهش آسیب ادامه داد: در این مراکز خدمات دیگری از جمله اشتغال، مددکاری، روانشناسی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیز ارائه می‌شود.

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در این مراکز هیچ اصراری بر ترک اعتیاد معتادان نیست و ما هیچ وقت به آنها نمی‌گوییم که چنانچه در پروسه ترک وارد شوند به آنها خدمات ارائه می‌کنیم. مراکز ترک اعتیاد نیز به تعداد زیاد وجود دارد و اگر کسی تمایل و انگیزه به ترک داشته باشد، می‌تواند از این مراکز استفاده کند.

رضازاده خاطرنشان کرد: در مراکز کاهش آسیب سعی می‌کنیم، آسیبی که به فرد معتاد و جامعه وارد می‌شود، کمتر شود. به طور مثال اگر فردی معتاد تزریقی است، ما از او می‌خواهیم از سوزن مشترک استفاده نکرده تا به ایدز مبتلا نشود و به او سوزن یکبار مصرف استریل داده می‌شود و در حقیقت در این مراکز به فرد معتاد کمک می‌کنیم تا مواد را مصرف کند، اما بدون عوارضی که برای او متصور است. در حال حاضر حدود ۱۴۰ مرکز کاهش آسیب در کشور وجود دارد.

وی درباره آمار زنان معتاد در کشور گفت: آمار دقیقی از زنان درگیر اعتیاد در کشور نداریم، اما در حدود ۱۰ درصد مصرف‌کنندگان مواد مخدر را زنان تشکیل می‌دهند.

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور درباره طرح‌های جمع‌آوری معتادان که توسط پلیس انجام می‌شود، تصریح کرد: این معتادان در مراکز ماده ۱۶ مورد درمان اجباری قرار می‌"یرند. درمان معتادان منع پذیرش نیز برعهده وزارت بهداشت است. همچنین کودکان معتادانی که سرپرست نداشته باشند بعد از درمان در مراکز بهزیستی نگهداری می‌شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجید رضا زاده معاون توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي كشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان