Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس دانشگاه علم و صنعت از تکمیل ماهواره ظفر به عنوان یکی از دستاوردهای پژوهشگران این دانشگاه، خبر داد و گفت: ظفر نخستین ماهواره‌ای است که در نوبت پرتاب امسال قرار دارد.

اواخر آذر بود که رئیس سازمان فضایی از نهایی شدن تست‌های ماهواره ظفر خبر داد. مرتضی براری ضمن اعلام این خبر، با اشاره به آخرین وضعیت ماهواره ظفر دانشگاه علم و صنعت گفت این ماهواره ساخته شده و تست‌های سازگاری آن به طور کامل انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماهواره ظفر

تکمیل ماهواره ظفر می‌تواند خبر بسیار مسرت بخشی در عرصه فناوری باشد، چرا که تصاویر ارائه شده از طریق این ماهواره می‌تواند در پایش ذخایر نفت، معادن، بررسی جنگل‌ها، بررسی زمین‌‌های شور و قلیایی، بررسی امراض و آفات گیاهی و استفاده از تصاویر در جهت بررسی بحران‌های طبیعی به کار گرفته شود.

و اما ماهواره ظفر دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی ازدستاوردهای مهم این دانشگاه، دارای وزن ۹۰ کیلوگرم و طول عمر تجهیزاتی یک و نیم سال است. بر روی این ماهواره ۴ دوربین رنگی نصب می‌شود و این دوربین‌ها دارای وضوح ۸۰ متری بوده و قادر به تصویربرداری از سطح زمین هستند. ظفر یک ماهواره سنجش از دور با قابلیت تصویربرداری با تفکیک تصویر ۲۲.۵ متر است.

طبق اظهارات جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران درباره آخرین وضعیت ساخت ماهواره ظفر توسط پژوهشگران این دانشگاه، این ماهواره به زمان‌بندی تعیین شده برای ساخت رسیده و طبق اعلام قبلی، نخستین ماهواره‌ای است که در نوبت پرتاب امسال قرار دارد.
و در حال حاضر این دستاورد شگفت، به سازمان فضایی ایران تحویل داده شده و ادامه فرآیندهای مربوط به پرتاب توسط این سازمان در حال پیگیری است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ماهواره ظفر دانشگاه علم و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • پرتاب دانشجویان در آمریکا از پله به پایین
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • ظرفیت تمامی قطارهای فوق العاده مشهد در دقایق اول تکمیل شد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد