Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان درباره استعفای مهدی تاج از ریاست فدراسیون فوتبال گفت: تاج آدم توانمندی بود و تجربه بالایی داشت. انتقادات همیشه هست ولی حدود ۲۰ سال تجربه پشت ایشان بود. ضمن اینکه اتفاقاتی که می افتد شاید ۸۰ یا ۹۰ درصدش به فدراسیون مربوط نیست. وقتی من رئیس بودم درگیر بلیت فروشی برای لیگ بودیم تا الان که این داستان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بحث ها یک صاحب ندارد. صاحب استادیوم یک نفر است، صاحب بلیت یک نفر دیگر. فدراسیون آخرین بخش است.

قرارداد کی روش را با یک حقوقدان چک کردیم
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره قرارداد مارک ویلموتس و فسخ این قرارداد، گفت: قرارداد ویلموتس را هم حتما بررسی کردند. زمانی که می خواستیم قرارداد کی روش را امضا کنیم، غیر از اینکه خودمان بررسی کردیم، یک فرد حقوقی در قوه قضاییه قرارداد را نگاه کرد. یکسری موارد از دست فدراسیون خارج است. مثلا می گفتیم آقای کی روش پول شما را سر ماه می دهیم ولی حالا امکان حواله نبود. خارجی ها به پولشان خیلی حساس هستند.

دعوای من و کی روش دعوای زن و شوهری و گاهی ساختگی بود!
وی درباره درگیری هایش با کارلوس کی روش تاکید کرد: دعوای ما زن و شوهری بود! بعضی از دعواها هم ساختگی بود! گاهی اوقات زورمان به ارگان بالاتر نمی رسید و با این دعواهای ساختگی پول می گرفتیم. عملکرد کی روش خوب بود و نازش خریدار داشت. گاهی اوقات این ناز یقه ما را هم می گرفت!

تغییر ویلموتس چیزی جز صدمه به تیم ملی نیست
کفاشیان درباره برکناری مارک ویلموتس تصریح کرد: ویلموتس باید می ماند. تغییر مربیان جز صدمه خوردن چیزی ندارد. یک مربی باید از اول تا آخر در ماموریتش باشد. ویلموتس اگر جام جهانی نمی رفت قراردادش فسخ می شد.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره اینکه ویلموتس دو بازی شکست خورده بود و ملی پوشان از او حرف شنوی نداشتند، تاکید کرد: به هر حال او باید ادامه می داد.

به من هم می گفتند باید بروی
کفاشیان در واکنش به این جمله که همواره برای تغییرات لجبازی کرده است، گفت: این اعتقاد من به مدیریت بود. یکی دو بار مربی عوض کردیم که درست نبود. یک مربی یا مدیر باید ۴ سال بماند. به من هم می گفتند که باید بروم. زمانی که تیم امید نتیجه نمی گرفت از وزارت ورزش به می گفتند باید بروی ولی من در جواب می گفتم حالا که شما می گویید، نمی روم!

موافق ماندن علی دایی بودم
وی درباره برکناری علی دایی از تیم ملی و اینکه آیا آن زمان هم مخالف برکناری این مربی بوده است؟ گفت: من موافق ماندن علی دایی بودم ولی در هیات رئیسه به این نتیجه رسیدیم که به خاطر فضایی که ایجاد شد، دایی برود. الان  باتجربه شده ام  و آن اوایل تجربه نداشتم. دایی باید می ماند و ادامه می داد.

رئیس جمهور علی دایی را برکنار نکرد
کفاشیان در پاسخ به این سئوال که آیا برکناری علی دایی با دستور رئیس جمهور وقت (محمود احمدی نژاد) صورت گرفت؟ تصریح کرد: نه ما با رئیس جمهور جلسه ای نداشتیم. آن موقع سازمان تربیت بدنی بود که جلسات آنجا برگزار می شد. هیات رئیسه تصمیم گرفت ولی نظر آنها هم مثبت بود!

مایلی کهن در سازمان تربیت بدنی سرمربی تیم ملی شد
وی درباره انتخاب محمد مایلی کهن به عنوان سرمربی تیم ملی در آن مقطع زمانی، یادآور شد: جلسه ای با ریاست وقت سازمان تربیت بدنی داشتیم. آنجا بحث مربیان مختلفی شد و نهایتا با رای گیری به مایلی کهن رسیدیم. انتخاب مایلی کهن دستوری نبود. خود رئیس سازمان تربیت بدنی هم بود. علی آبادی به فوتبال علاقه داشت ولی اعمال نظر نمی کرد.

مایلی کهن تلفنی برکنار شد
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه آیا برداشتن مایلی کهن هم نظر هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود؟ اظهار کرد: نه دیگر؛ آنرا تلفنی گفتند بردارید!

کفاشیان درباره اینکه چرا شفاف نمی گوید چه کسی دستور برکناری مایلی کهن را داد؟ گفت: صحبت شد دیگر. آن موقع نظر بر این شد که با این مسائل بهتر است مایلی کهن نباشد.

نمایندگان مجلس می خواستند برکنارم کنند اما پشیمان شدند
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره اینکه هر وزیر و رئیس سازمان تربیت بدنی به دنبال برکناری اش بوده اما وی مقاومت کرده است، تاکید کرد: خاصیت فوتبال همین است. یک زمانی در فدراسیون دو و میدانی بودم. به رئیس فدراسیون هاکی می گفتم چرا شما را عوض نمی کنند. آن بنده خدا هم در جواب گفت که مسئولان اول سراغ فوتبال و دیگر فدراسیون ها می روند و تا به ما برسند، خودشان باید بروند. وقتی در فدراسیون فوتبال بودم آقای سعیدی می گفت باید من عوض شوم. یک روز گفت همه نمایندگان مجلس گفته اند کفاشیان باید عوض شود ولی بعدا پشیمان شدند چون سر انتخاب نفر بعد دعوایشان شد!

به فوتبال علاقه نداشتم
کفاشیان که در برنامه «سلام صبح بخیر» حاضر شده بود، درباره اینکه به فوتبال علاقه ای نداشته است، یادآور شد: من فوتبال بازی کرده بودم ولی علاقه ای نداشتم. وقتی از دو و میدانی به سازمان تربیت بدنی آمدم، دیدم ۹۵ درصد ورزش ما فوتبال و بیشتر آن استقلال و پرسپولیس است. باید کاری می کردیم که مردم دوست دارند.

پروین را می شناختم اما به او پاسخگو نبودم
«شما زمانی که در کمیته ملی المپیک بودید در مصاحبه ای گفتید علی پروین را نمی شناسم. آیا واقعا او را نمی شناختید؟» کفاشیان در پاسخ به این سئوال گفت: آن زمان معاون سازمان تربیت بدنی بودم. پروین را می شناختم. از این دیدگاه گفته بودم که به او پاسخگو نیستم که به مرجع بالاتر پاسخگو هستم. هنوز هم خیلی از پیشکسوتان را نمی شناسم و حافظه ام در شناخت افراد ضعیف است.

کی روش از سوی دولت ها حمایت می شد
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سئوال که آیا برای برکناری کارلوس کی روش هم با او تماس گرفته می شد؟ گفت: بله چند بار تماس گرفتند که کی روش نماند. کی روش از سوی دولت ها حمایت می شد. می گفتند طرفدار دارد و خوب است. ما هم فهمیده بودیم و دعوای ساختگی می کردیم.

گودرزی گفت کی روش برود؛ بالاتر از گودرزی کی روش را نگه داشت
کفاشیان در پاسخ به این سئوال که کدام وزیر خواهان برکناری کی روش شده بود؟ تصریح کرد: یکبار زمان وزارت محمود گودرزی بود که ایشان گفت  کی روش باید برود. قبل از عید نوروز بود و ما هم تفاهم کردیم که کی روش برود. قرار شد کی روش به مسافرت برود و بعد از عید به ایران بیاید تا قراردادش را فسخ کنیم ولی وقتی برگشت دوباره از وزارت ورزش گفتند که بماند. این دستور را مقام بالاتر از گودرزی داده بود.

ناز کی روش خریدار داشت و ما را اذیت می کرد
وی درباره اینکه پیام های مردم در صفحات دولت و رئیس جمهور چقدر در ماندن کی روش اثر داشت، تاکید کرد: قطعا آنها هم اثر داشت. یکسری در دولت حامی ایشان بودند که درست هم بود. کی روش مربی ارزنده ای بود ولی ما را هم اذیت می کرد. او می دانست نازش خریدار دارد و ما را اذیت می کرد.

کفاشیان در خصوص اینکه شنیده شده کی روش یکبار سر او داد زده است، گفت: خیر اینطور نیست. کی روش سر من داد نمی زد. او ادب داشت و محترمانه صحبت می کرد.

دلیل عصبانیت کی روش از فدراسیون در برزیل و استرالیا
وی با ذکر دو خاطره جنجالی از زمان کی روش، خاطرنشان کرد: وقتی ما هیچ راه و چاره ای نداشتیم کی روش یقه ما را می گرفت. مثلا یکبار در جام ملت های استرالیا هاشم بیک زاده مصدوم شد و ما گفتیم این بازیکن به ایران برگردد ولی  کی روش گفت باید همینجا برود بیمارستان و خرجش را بدهیم. یکبار هم در برزیل گفته بودیم سعی می کنیم پاداشی را به جواد (نکونام) و آندو (تیموریان) بدهیم که کی روش گفت چرا به من این موضوع را نگفتید. در این دو اتفاق آنقدر از دست کی روش عصبانی بودم که اگر یک مربی ایرانی داشتم همانجا کی روش را برکنار می کردم.

ماجرای رختکن بعد از بازی ایران و آرژانتین
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره اینکه بعد از بازی با آرژانتین در جام جهانی برزیل با کی روش قهر بوده و حتی در رختکن هم با هم دست نداده اند، گفت: ما در رختکن بعد از بازی با آرژانتین دست دادیم. سخت ترین جا هم که قهر بودیم به هم که می رسیدیم آشتی می کردیم.

همسر کی روش به پیام من شک کرده بود
به گزارش خبرنگار مهر، کفاشیان در ادامه صحبت هایش به ذکر خاطره دیگری از کی روش پرداخت که حساسیت همسرش را در پی داشت. وی گفت: یکبار من و آقای کی روش با هم دعوا و قهر کرده بودیم. بعد از چند روز برای او پیام فرستادم «کارلوس آی میس یو» یعنی کارلوس دلتنگت هستم. همان موقع تلفن همراه کی روش دست همسرش بود. چند دقیقه بعد با تلفنم تماس گرفته شد و دیدم یک خانم است که به من می گوید شما؟ نگو که همسر کی روش شک کرده بود چه کسی به شوهرش پیام داده است. من جا خوردم و گفتم که رئیس فدراسیون ایران هستم. همسرش هم تلفن را قطع کرد. کی روش بعدا گفت همسرش از این پیام ناراحت شده و فکرهای دیگری کرده بود. از آن به بعد هر موقع کی روش تهدید می کرد می گفتم برایت از این پیام ها می فرستم!

پولی ناپدید نشده بود
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در خصوص محرومیتش از سوی کمیته اخلاق در پرونده حق پخش شرکت ام.پی.سیلوا و گم شدن ۷۰ هزار دلار گفت: نمی دانم چه اتفاقی افتاد؛ چه پرونده هایی درست کردند و چه مدارکی دادند. چیزی ناپدید نشده بود. مثل اینکه شما معامله می کنی و چک می گیری اما چک وصول نمی شود. آن شرکت در مرتبه دوم قراردادش در مرحله انتخابی جام جهانی باید ۷۰ هزار دلار به ما می داد که نداد و ما هم پیگیری کردیم. این شرکت خارج از کشور بود و اگر می خواستیم پیگیری کنیم باید به اندازه همین ۷۰ هزار دلار، پول وکیل می دادیم. در کنفدراسیون فوتبال آسیاو فیفا هم پیگیری کردیم که به جایی نرسید ولی این را تبدیل به پرونده کردند.

پشت پرده این قضیه را نمی دانم
کفاشیان در پاسخ به این سئوال که چرا کمیته استیناف رای دادخواستش را اعلام نمی کند؟ اظهار کرد: ما مشکلی نداریم. پشت پرده این قضیه را نمی دانم و برایم مهم نیست. آنقدر به خودم اطمینان دارم که همیشه سرم را بالا نگه دارم.

بازگشت به فدراسیون؟ عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود
وی همچنین به احتمال بازگشتش به فدراسیون فوتبال واکنش نشان داد و گفت: عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود. اگر به فدراسیون بروم یعنی ایراد دارم! علاقه ای ندارم به فدراسیون برگردم. من بازنشسته هستم. کمیته اخلاق هم رای داده بود ۵ سال فعالیت فوتبالی انجام ندهم.

یوزپلنگ پیراهن تیم ملی تبدیل به گربه شده بود!
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال همچنین دو خاطره دیگر از زمان کارش در فدراسیون را بازگویی کرد و گفت: قبل از جام جهانی لباس هایی به بازیکنان داده بودند که وقتی شسته شده بود، آب رفته بود.ما هم گفتیم خب لباس ها را نشویید. آن موقع یوزپلنگ روی پیراهن تیم ملی تبدیل به گربه شده بود! یکبار هم با چین در ورزشگاه آزادی بازی داشتیم که باختیم (کفاشیان درباره نام حریف ایران شک دارد) آقای نبی دبیر وقت فدراسیون خیلی ناراحت بود. به نبی گفتم یک و نیم میلیارد آدم با این نتیجه خوشحال شدند ولی ۸۰ میلیون ناراحت هستند!

مسیر پرداخت پول کی روش؛ چین، ترکیه و سپس دبی
در بخشی از این برنامه، تصاویری را برای علی کفاشیان به نمایش در آوردند تا وی نظرش را نسبت به آنها بگوید. اولین تصویر مربوط به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود. کفاشیان با اشاره به تحریم هایی که دامن فوتبال را هم گرفته است، گفت: خیلی چیزها دست فدراسیون نیست. باید مسیر را کلی دور بزنید. برای پرداخت پول کی روش، از بانک مرکزی خواستیم آنرا به چین، سپس به ترکیه و بعد از آن به دبی منتقل کند و در این میان کلی کارمزد هم کم می شد. در دبی هم هوشنگ مقدس پول کی روش را داد و کارمزد نگرفت و حسابش را بستند.

واکنش به قهر آندره استراماچونی سرمربی استقلال
کفاشیان بعد از نمایش تصویر آندره استراماچونی سرمربی استقلال، به قهر این مربی اشاره کرد و گفت: باید همینجا قدر کی روش را بدانیم. ۶ یا ۸ ماه می شد پول کی روش را به خاطر مشکلاتی نمی دادیم. به کی روش می گفتیم پول هست ولی در مسیر گیر کرده که او قبول می کرد ولی این مربیان با ما همراه نمی شود.

ویلموتس آب زیرکاه بود
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره مارک ویلموتس سرمربی بلژیکی تیم ملی هم گفت: او حرفی نمی زد (کم حرف بود) ولی آب زیرکاه بود اما کی روش دادش را می زد و کارش را انجام می داد.

با پروین دوست هستم
کفاشیان بعد از نمایش تصویر علی پروین ابتدا به شوخی گفت: چهره ای که نمی شناسم و سپس ادامه داد: پروین از پیشکسوتان بزرگ فوتبال ایران است و ما با هم دوست هستیم. آن زمان او از ما شاکی شده بود و گفته بود کفاشیان عکس با شورت ورزشی ندارد در حالی که من فقط پایم به توپ نخورده بود و عکس با شورت ورزشی داشتم.

فیلم های طنز تماشا می کنم
وی درباره رابطه اش با موسیقی و سینما اظهار کرد: یک وقت هایی در رادیو موسیقی گوش می کنم. اهل سینما نیستم و تلویزیون هم اگر فیلم طنز داشته باشد، تماشا می کنم.

دایی حق داشت شاکی باشد
کفاشیان درباره مصاحبه اش در خصوص علی دایی و اینکه گفته بود از دایی نمی ترسد، گفت: دایی که ترس ندارد. (کفاشیان مصاحبه خود را به یاد نمی آورد) البته دایی حق داشت بعد از برکناری از تیم ملی شاکی باشد. آن موقع کم تجربه بودیم و پخته نشده بودیم. روزی که به فدراسیون آمدم حتی هیات رئیسه را هم نمی شناختم. نه اینکه نشناسم ولی اولین بار بود آنها را در این قالب می دیدم.

کد خبر 4812957 مرتضی احمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی کفاشیان محمد مایلی کهن کارلوس کی روش مارک ویلموتس تیم ملی فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران آندره استراماچونی باشگاه پرسپولیس گابریل کالدرون کشتی آزاد حسن یزدانی تیم فوتبال امید ایران وزارت ورزش و جوانان شطرنج تنیس روی میز مهدی تاج تیم ملی والیبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ضعیف را استاندار نکنید 

عصرایران ؛ رضا غبیشاوی - وزیری که به دلیل ضعف و ناکارآمدی از سمت خود برکنار شده / کنار گذاشته شده نباید در سمت مهم دیگری منصوب شود و پاداش بگیرد. چنین فردی را از دایره مدیریت های مهم کنار می گذارند تا جلوی تکرار اشتباه گرفته شود.

به تازگی، دولت، یوسف نوری را به عنوان استاندار جدید مازندران تعیین کرد. این در حالی است که او دقیقا یک سال قبل (فروردین 1402) به دلیل تقصیر وزارت آموزش و پرورش در ماجرای تاخیر پرداخت حقوق معلمان،‌ در قالب استعفا، از سمت وزیر آموزش و پرورش برکنار شد. 

تنها چند روز قبل از برکناری،‌ مخبر معاون اول رئیس جمهوری ، وزارت آموزش و پرورش را مقصر اعلام کرد تا شمارش معکوس برای پایان حضور یوسف نوری در ساختمان خیابان قرنی شروع شود و 5 روز بعد هم خبر استعفای برکنارگونه منتشر شد. البته هیچ کدام از متن های استعفای یوسف نوری و موافقت رئیسی با استعفا منتشر نشدند.

تاخیر پرداخت حقوق معلمان در آخرین روز اسفند 1401، فاجعه تمام عیاری را رقم زد. وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه یکدیگر را متهم کردند و اختلاف به وجود آمد. در نهایت با بررسی معاون اول رئیس جمهوری به دستور رئیس جمهوری، وزارتخانه یوسف نوری، به عنوان مقصر معرفی و چند روز بعد هم  طبق انتظارات از سمت خود کناره گیری کرد / کنار گذاشته شد.

ضمن اینکه سوابق یوسف نوری قبل و هنگام وزارت آموزش و پرورش نشان می دهد او نه در کلام و واکنش و نه در عملکرد، فرد اجرایی موفقی نیست. سپردن مسوولیت استانداری به این وزیر سابق، تنها زمینه ای را برای بروز اشتباهات بزرگتر فراهم می کند. آن هم در مازندانی که همسایه تهران است.

پس قابل پیش بینی است: یوسف نوری در مقام استاندار مازندران، با بروز سلسله اشتباهاتی، مجبور به کناره گیری یا برکنار می شود و دوره ماموریت خود را در ساری تکمیل نخواهد کرد.

وزیران یا براساس اختلاف نظر با رئیس جمهور یا دیگر مقامات یا فشار مجلس، برکنار یا استعفا می کنند یا به دلیل استیضاح موفق مجلس، مجبور به کناره گیری می شوند و در همه این موارد انتصاب آنها به دیگر سمت ها از جمله مشاور و سفیر، قابل توجیه و معمول است. اما اینکه وزیری به دلیل ناتوانی عیان در اداره بدیهیات وزارتخانه تحت اداره خود، برکنار شود / استعفا دهد و سپس یک سال بعد به سمت استاندار معرفی شود از عجایب و غرایب روزگار ماست. آن هم وزارتخانه ای که یوسف نوری کارمند رسمی آن است و 30 سال درآن سابقه دارد.

 قابل توجه اینکه 2 وزیر سابق که در دولت رئیسی به سمت استاندار منصوب شدند نتوانستند دوره خود را تکمیل کنند و به شکلی، برکنار یا کنار گذاشته شدند. صادق خلیلیان، وزیر کشاورزی دولت احمدی نژاد ، در دولت رئیسی، استاندار خوزستان معرفی شد و بعد از گذشت یک سال و چند ماه کنار گذاشته شد.

حسین مدرس خیابانی قائم مقام و سرپرست وزارت صمت دولت حسن روحانی نیز در این دولت به عنوان اولین استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد اما بعد از 16 ماه ، تغییر داده شد. او البته هم اکنون به عنوان مدیرعامل شرکت ملی مس ایران منصوب شده است.

استاندار، مسوولیت مهم و حساسی است. استاندار استانی چون مازندران در کشوری چون ایران، نیروی قدرتمند و شجاعی می طلبد که سابقه ارزشمندی از کارآمدی داشته باشد نه اینکه در نگارش رزومه شخصی خود، اسباب انبساط خاطر دیگران را فراهم کرده باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • بیست سال پیش افراد غیرفوتبالی خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند!
  • تاکید فدراسیون فوتبال: تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازی ها نباید رایگان باشد
  • تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال
  • تعیین تیم های داوری لیگ برتر با تایید کارگروه صیانت
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید