Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@01:30:12 GMT

دلالی سهام عدالت اموات!

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۲۷۷۲۲

دلالی سهام عدالت اموات!

خرید و فروش سهام عدالت پیش از آنکه رسما آغاز شود، در فضای غیررسمی توسط برخی از افراد آغاز شده است. آگهی‌های خرید و فروش سهام عدالت حتی اموات نیز در روز‌های اخیر بازار داغی پیدا کرده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، ۱۵ هزار سهام عدالت را یکجا می‌فروشد. اهل آذربایجان شرقی است و آگهی‌اش را روی سایت دیوار منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی با او تماس می‌گیری می‌گوید که سهام عدالت بازنشستگان دولتی را می‌فروشد که تاریخ مرگشان از سال ۹۷ به بعد است و سود پارسال را نگرفته‌اند. می‌گوید ۱۰ هزار سهام را یکجا ۹ میلیون تومان می‌فروشد و اگر بخواهی سهام را خرد کنی و تعداد کمتری بخری به همان نسبت قیمت را بالا می‌برد و مثلا پنج هزار سهام را هفت میلیون تومان می‌فروشد.

برای انتقال سود سهام عدالت خودش راهنمایی‌تان می‌کند که به دفترخانه می‌روید و به شما به عنوان وکیل متوفی وکالت‌نامه قانونی داده می‌شود و بعد از آن می‌توانید شماره شبای بانکی خود را به سازمان خصوصی‌سازی بدهید و سودش را بگیرید.

دلال دیگری که ۱۴ سهام را ۳۲ میلیون تومان آگهی کرده است به تجارت‌نیوز می‌گوید که سهام عدالت خارج رفته‌ها را می‌فروشد. طبق ادعای او، برای خرید سهام عدالت خارج‌رفته‌ها هم می‌توانید به دفترخانه بروید و به اسم وکیل قانونی مسافر وکالتنامه بگیرید و شماره شبا به سازمان خصوصی‌سازی بدهید.

در این میان سهام مددجویان کمیته امداد و بهزیستی دو تا ۲.۵ برابر سهام عدالت بقیه افراد قیمت خورده است. دلال‌هایی که سهام عدالت مددجویان بهزیستی و کمیته امداد را معامله می‌کنند در آگهی‌شان نوشته‌اند که سود سهام آن‌ها دو برابر است و به همین دلیل قیمت سهام‌شان بالاتر باید باشد. یک برگه سهام عدالت مددجویان بهزیستی دو تا سه میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

آگهی‌های فروش شخصی سهام عدالت هم در سایت دیوار به وفور پیدا می‌شود. سه برگه سهام با قیمت ۱۰ میلیون تومان آگهی شده است و برخی برای یک برگه سهام قیمت‌هایی تا پنج میلیون تومان هم تعیین کرده‌اند. آن‌ها در پاسخ به اینکه تکلیف واریز سود سهام عدالت چه می‌شود؟ توضیح می‌دهند که خریدار را به بانک می‌برند و وکالت برداشت سود سهام عدالت را از حسابشان واگذار می‌کنند.

سازمان خصوصی‌سازی سامانه‌ای با عنوان https://www.samanese.ir/ راه‌اندازی کرده است که تاکید دارد افراد فقط با این سامانه شماره شبای خود را برای سهام عدالت تغییر دهند.

با وجود این، برای تغییر شماره شبا هم محدودیت وجود دارد و افراد باید در صورت تغییر شماره حساب شماره‌ای را وارد کنند که به نام مشمول سهام عدالت باشد. با این حال دلالان سهام عدالت راه دور زدن این ماجرا را پیدا کرده‌اند و فروشنده سهام عدالت برای برداشت از حساب بانکی‌اش به خریدار وکالت می‌دهد.

در این میان پیگیری‌ها از سازمان خصوصی‌سازی حاکی از آن است که هرگونه خرید و فروش سهام عدالت فعلا غیرقانونی است و حراست این سازمان گزارش‌های رسیده را به نیروی انتظامی وصول می‌کند.

بر اساس توضیح مسوولان این سازمان هنوز خرید و فروش سهام عدالت آزادسازی نشده است و در صورت آزادسازی خرید و فروش سهام عدالت برگه‌های سهام منحصرا به افرادی واگذار می‌شود که از ابتدا برای سهام عدالت ثبت نام کرده بودند و به همین دلیل خریداران سهام عدالت ممکن است متضرر شوند.

علیرضا صالح، رییس سازمان خصوصی‌سازی درباره زمان آزادسازی سهام عدالت به مهر گفته است که حداکثر تا آبان ماه سال ۹۹ آزادسازی می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد. او همچنین از واریز سود سهام عدالت تا پایان اسفند امسال خبر داده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سود سهام عدالت اموات سود سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۷۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس توضیحاتی درباره نحوه واگذاری سهام این باشگاه به کارکنان و پیشکسوتان ارائه کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در این مورد نوشت: «در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال‌نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر پنج درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون 95 درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی‌سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آنها سهام تعلق می‌گیرد، قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم‌بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیئت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • رونالدو در اندیشه فروش وایادولید
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند