Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ممکن است در جلسه امروز مجمع، لوایح پیوستن به کنوانسیون‌های FATF تعلیق یا مشروط به رفع تحریم‌ها شود یا اصلاً رای نیاورد.

حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بررسی لوایح مرتبط با FATF در جلسه امروز (چهارشنبه) مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موافقان و مخالفان هر کدام استدلال‌های خودشان را دارند، امّا استدلال مخالفان نتوانسته اعضای مجمع را قانع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باعث شگفتی است که موافقان پیوستن به FATF در حالی که هیچ مزایا و دستاوردی برای آن تصویر نمی‌کنند، اصرار بر تصویب لوایح مرتبط با FATF دارند.

مظفر، تجربه برجام را یادآورد شد و گفت: ما در برجام تمام تعهدات خود را عملی کردیم ولی نه آمریکا و نه اروپایی‌ها به هیچ‌کدام از تعهدات خود عمل نکردند و برجام هیچ دستاوردی برای ما به ارمغان نیاورده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نباید ساده‌اندیشی و خوش‌باوری گذشته را ادامه بدهیم، اظهار داشت: به‌همین خاطر مجمع تشخیص مصلحت نظام با دقت، لوایح مرتبط با FATF را بررسی کرد و تصمیم‌گیری درباره آن طول کشید.

مظفر به نامه‌های رئیس‌جمهور، معاون اوّل رئیس‌جمهور، وزرا و برخی نمایندگان مجلس به مقام معظّم رهبری برای پیوستن به FATF اشاره کرد و گفت: رهبر معظّم انقلاب همه این نامه‌ها را به مجمع ارجاع دادند و تاکید کردند که با دقّت تمام بررسی شود.

وی با بیان اینکه کارشناسان به‌طور مفصل درباره پیوستن به FATF بحث کرده‌اند، تصریح کرد: علی‌رغم همه این بحث‌ها، هنوز نتوانسته‌اند یک دستاورد مثبت را برای پیوستن به FATF  تعریف کنند.

---

مظفر گفت: نهایت استدلال موافقان پیوستن به FATF این است که «احتمال می‌دهند» اگر نپیوندیم ممکن است وضع ما بدتر بشود. از این طرف هم استدلال می‌شود که اینطور نیست و اگر به FATF نپیوندیم مشکل خاصی پیش نمی‌آید.

وی ادامه داد: مخالفان پیوستن به FATF می‌گویند همچنان که در لیست خاکستری بوده‌ایم هستیم، ولی اگر به آن بپیوندیم، اقدام به خودتحریمی کرده‌ایم و روزنه‌های دور زدن تحریم را هم می‌بندیم و وضع کشور بهم می‌ریزد.

مصالح ملّی ایجاب می‌کند که به FATF نپیوندیم

مظفر با بیان اینکه مخالفان نمی‌گویند می‌خواهیم برای کشور مشکل ایجاد کنیم، تصریح کرد: آنها می‌گویند اتفاقاً اگر به FATF  بپیوندیم برای کشور مشکل ایجاد می‌شود و مصالح ملّی ایجاب می‌کند که به FATF نپیوندیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنم در جلسه امروز مجمع، چالش سختی درباره پیوستن به FATF شکل گیرد، اظهار داشت:  پالرمو قبلاً مورد بررسی قرار گرفت و رای نیاورد. CFT هم به‌طور غیر رسمی رای نیاورده است.

مظفر ادامه داد: به نظر می‌رسد ممکن است در جلسه امروز مجمع، پیوستن به FATF تعلیق شود یا پیوستن به آن، مشروط شود به شرط‌هایی از جمله رفع تحریم‌ها، که اگر عملی بشود و تحریم‌ها رفع شود ممکن است به FATF بپیوندیم.

وی تصریح کرد: این امکان هم وجود دارد که لوایح مرتبط با FATF اصلاً رای هم نیاورد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در حال حاضر، تعداد مخالفان پیوستن به FATF در مجمع تشخیص بیشتر است، خاطرنشان کرد: قبلاً شاید تعداد موافقان  بیشتر بود ولی گستاخی اروپایی‌ها و اینکه تحریم‌ها هر روز بیشتر می‌شود، باعث شده تا برخی موافقان هم از رای خود برگردند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه جمع‌بندی طرح‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به قم برگزار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  جلسه بررسی و جمع بندی طرح‌های پیشنهادی دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم پیش از ظهر امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه) و به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، استاندار قم، وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، معاون عملیات فراجا و معاونان سایر دستگاه‌های مرتبط نیز حضور داشتند، توافقات و تعهدات دستگاه‌ها برای اجرای طرح‌های اولویت‌دار استان قم مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

تخصیص اعتبار برای احداث، تکمیل و بهسازی راه‌ها و محور‌های مواصلاتی و رفع نقاط حادثه‌خیز استان قم، تکمیل و اجرای طرح‌های ملی و استانی آموزشی قم، بیابان‌زدایی و توسعه روش‌های نوین آبیاری، تکمیل کتابخانه مرکزی و طرح‌های فرهنگی و هنری استان، تکمیل و تجهیز مجتمع‌های توانبخشی و پزشکی ایثارگران و خانواده‌های شهدا و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی از جمله مصوبات این جلسه بود.

دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم قرار است روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته جاری - ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه - برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • رئیس جمهور پنج شنبه وجمعه به قم می‌رود
  • جلسه جمع‌بندی طرح‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به قم برگزار شد
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام