Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در کانون حزب موتلفه اسلامی استان تهران با بیان اینکه انتخابات مجلس یازدهم از حساس‌ترین انتخابات‌های ماست، گفت: هر سال انتخابات ما حساس‌تر بوده اما این انتخابات،‌انتخابات اولین مجلس گام دوم انقلاب است و ولی امرمان می‌خواهند در گام دوم مشکلات کشور رفع شود، پیشرفت تحقق یابد و همه معضلات رفع شود و جمهوری اسلامی به مرحله جامعه نمونه اسلامی برسد و آن نظام کامل اسلامی که ان‌شاءالله زمینه‌ساز ظهور مولایمان باشد،‌ به تحقق بپیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه این مجلس، مثل مجلس اول انقلاب اسلامی است و امروز هم دوران بسیار حساسی است، تصریح کرد: دنیا دچار بحران شدیدی است و آمریکایی‌ها علی‌رغم اینکه ترامپ را آوردند و ۴۰۰ میلیارد دلار از عربستان و ۴۰۰ میلیارد هم از اعضای ناتو باج گرفت و همچنین از کره‌جنوبی و ژاپن پول گرفت، دو تریلیون دلار به بدهی‌های آمریکا اضافه شده و امروز آمریکا ۲۲ تریلیون دلار بدهکار است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اروپا کاملاً در بحران است، تصریح کرد: از خروج انگلستان تا مسئله شورش‌های عمیق فرانسه و ورشکستگی ایتالیا، اسپانیا و یونان موجب شده که ما امروز دنیای آرامی نداشته باشیم. این بحران‌ها در مناطقی است که در گذشته سلطه‌گر بودند و این بسیار مسئله مهم و موثری است.

وی با اشاره به مسائل جاری منطقه و بحران‌های موجود در آن، تصریح کرد: مسئله رژیم صهیونیستی و بحران کنونی آن که هر وقت نتانیاهو می‌خواهد سخنرانی کند، یک موشک در نزدیکی محل سخنرانی‌اش فرود می‌آید و مجبور به فرار می‌شود در حالی که می‌خواستند از نیل تا فرات را بگیرند نکته حائز اهمیتی است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه بیداری اسلامی به جایی رسیده که امروز آمریکا هیچ‌کدام از ملاحظات گذشته را رعایت نمی‌کند،‌ اظهار داشت: آخرین حمله به شمال عراق و سوریه نمونه یک تجاوز بزرگ بین‌المللی بود.

بادامچیان ادامه داد: در چنین موقعیتی ایران اسلامی ما به برکت ولایت فقیه و همت ملت، یک دلار بدهی عقب افتاده خارجی ندارد؛ از طرف دیگر نیز نیروی ماهر و قدرت و اقتدار تاثیر در صحنه‌های بین‌المللی و پیشرفت‌های آنچنانی را هم دارد.

وی در عین حال با بیان اینکه ایران معضلات و مشکلاتی هم دارد، گفت: ناکارآمدی‌ها و مسئله فساد و مسئله اغتشاشات و توطئه‌های بیگانگان و کسانی که دانسته یا نادانسته در داخل آب به آسیاب آنها می ریزند هم مشکلات کشور هستند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه که منصوب ولی امر است یک امیدواری در بین مردم ایجاد کرده است، اظهار داشت: به نظر من دیگر کاری از این دولت بر نمی‌آید؛ چون برجام هم به پایان رسیده و نه آمریکا به برجام برمی گردد و نه اروپا مستقل از آمریکا تصمیم می‌گیرد.

وی با بیان اینکه برجامی باقی نمانده و آنچه مهم است پسابرجام است، گفت: آن چیزی که مهم است دولت آینده و مجلس یازدهم است و طبیعی است که اگر ملت در انتخابشان هوشیارانه یک مجموعه فعال جامع‌الاطراف، قوی، متخصص و متعهد دارای بینش الهی و هماهنگی انتخاب کنند و محور اتحاد این مجموعه ولایت و داشتن برنامه‌های منظم باشد، کارها به خوبی پیش خواهد رفت.

بادامچیان با اشاره به ضرورت وحدت نیروهای انقلاب ضمن تاکید بر اینکه در بالاترین سطح در شورای ائتلاف همراهی و همفکری کرده‌ایم، گفت: هیچ سهم‌خواهی در شورای ائتلاف وجود ندارد و حتی دوستان جبهه پایداری را هم به این نقطه رساندیم که در ائتلاف تلاش کنند و هیچکس کسی را تخریب نکند.

کد خبر 4813267

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب اسدالله بادامچیان حزب موتلفه اسلامی مجلس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان 98 مجلس شورای اسلامی ایران محمدجواد ظریف محمد جواد ظریف هیئت دولت شورای نگهبان مجلس حسن روحانی ارتش جمهوری اسلامی ایران علی لاریجانی حجت الاسلام حسن روحانی قانون مجازات اسلامی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم

به گزارش خبرنگار مهر، ۷ روز بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است و بر همین اساس، دور جدید پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» مدتی است که آغاز به کار است.

در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی و از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد. یکی از این ۵ نفر «بیژن نوباوه وطن» بود.

«بیژن نوباوه وطن» در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات مجلس، در لیست امنا قرار گرفت که فقط برای حوزه تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس ارائه شد. در نهایت با کسب ۱۸۰۳۳۵ رأی در جایگاه ۳۵ تهران قرار گرفت و راهی دور دوم شد. آنچه در ادامه می‌آید بخشی از پیشینه کاری و مدیریتی رضوانی است که از نظر می‌گذرانید.

«بیژن نوباوه وطن» متولد ۱۳۳۸ و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد تولید از دانشگاه صدا و سیما است. در دوره‌های هشتم، نهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی توانست از حوزه انتخابیه تهران، شمیرانات، ری، پردیس و اسلامشهر وارد مجلس شورای اسلامی شود.

او پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه شد اما دوره کوتاهی در سپاه ماند و پس از آن به سازمان صدا و سیما رفت. نوباوه شغل اصلی خود را خبرنگاری می‌داند: «در صدا و سیما در بخش خبر کار می‌کردم، حدود دو ماه بعد از ورودم به جبهه رفتم. بعد از آن زندگی من در جبهه رقم خورد و حدود ۹۶ ماه در جبهه حضور داشتم.» او در مدت حضورش در دفاع مقدس، بیش از هزار دقیقه مستند به ویژه از عملیات‌های بزرگ در منطقه جنوب تولید کرده است. آخرین حضور او در مناطق عملیاتی، مربوط به عملیات مرصاد و خیانت منافقین در سال ۱۳۶۷ است.

بعد از پایان جنگ تحمیلی به پاکستان اعزام شد و حدود ۴ سال در منطقه شبه قاره هند به عنوان خبرنگار سازمان صدا و سیما فعالیت کرد. پس از پایان مأموریت پاکستان در بوسنی که آن روزها درگیر جنگ بود حاضر شد و تحولات منطقه بالکان را پیگیری کرد. با تمام شدن حضورش در بوسنی، به عنوان خبرنگار به انگلستان رفت اما چون از سوی انگلیس عنصر نامطلوب شناخته شد، به خاطر عدم تمدید ویزا، پس از چند ماه با کشور بازگشت.

در سال ۱۳۷۹ برای تأسیس دفتر صدا و سیما در آمریکا و در مقر اصلی سازمان ملل، به این کشور سفر کرد. آمریکایی‌ها برای کارشکنی در ایجاد دفتر خبری صدا و سیما در سازمان ملل، به او ویزای مخصوص کارگران کشتی موسوم به «سی تو» اعطا کردند. این مجوز اقامت، محدودیت‌های زیادی برای رفت و آمد و دارد. اما با این همه، او توانست دفتر صدا و سیما در سازمان ملل را تأسیس کند و ۵ سال مأموریت خود را در نیویورک ادامه دهد.

نوباوه از خبرنگارانی بود که همزمان با حوادث مهم ۱۱ سپتامبر در آمریکا حضور داشت: «آن وقت هیچ وسیله‌ای نداشتم؛ با دوربین کرایه‌ای و در گوشه خیابان گزارش تهیه می‌کردم.» او در مدت حضورش در آمریکا دو بار تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد. خودش احتمال می‌دهد که در این جراحی‌ها مسموم شده باشد: «در آمریکا عمل جراحی داشتم، وقتی که وارد تهران شدم دچار سرطان شدید خون شده بودم. البته نشانه‌های شیمیایی را از قبل هم در پی عملیات‌های خودمان در فاو و کربلای ۵ داشتم که آزاردهنده نبود.» نوباوه در تمام سال‌های حضورش در مجلس، عضو کمیسیون فرهنگی بوده است.

کد خبر 6095850

دیگر خبرها

  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • لیست نهایی «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران+ اسامی