Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:45:56 GMT

عزم دولت برای توسعه اقتصادی جنوب کرمان

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۲۸۳۹۵

عزم دولت برای توسعه اقتصادی جنوب کرمان

چهل و نهمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با محوریت توسعه اقتصادی شهرستانهای جنوبی استان با حضور استاندار کرمان، فعالان اقتصادی و مدیران اجرایی در جیرفت برگزار شد.

محسن ضرابی رییس اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و عمان در این نشست با بیان اینکه فعالان اقتصادی باید شناخت خوبی از ظرفیت‌ها داشته باشند اظهار داشت: با وجود اینکه روابط خوبی با کشور عمان داشته‌ایم اما در حوزه روابط اقتصادی با این کشور، وضع مطلوبی نداریم و با همکاری سازمان توسعه تجارت یک نقشه راه ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با پیگیری دولتمردان و سفرای دو کشور، سال گذشته ۷۲۸ میلیون دلار صادرات به عمان داشتیم و درواقع صادرات ما به این کشور طی پنج سال پنج برابر شده است.

ضرابی افزود: امروز خط مستقیم هوایی به عمان را در چند استان داریم در آینده نیز خط هوایی اهواز و اردبیل هم راه‌اندازی می‌شود.

رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان تصریح کرد: برای برقراری خط دریایی از طریق بندرعباس، خرمشهر و جاسک به عمان در حال رایزنی هستیم.
وی اضافه کرد: صادرات به عمان از اهمیت زیادی برخوردار بوده و سال گذشته، مجموع واردات ما از این کشور بیش از سه درصد بوده است.
ضرابی بیان داشت: تقویت واحدهای بسته بندی و سورتینگ محصولات صادراتی در دستور کار است و در این زمینه شرکت گلشن آرا با سهام داران عمانی آغاز به فعالیت کرده و با راه‌اندازی پایانه صادراتی، زمینه صادرات بیشتر فراهم می‌شود.
وی همچنین عنوان کرد: از طریق عمان می‌توانیم به دیگر کشورها صادرات داشته باشیم، نیازهای کشور یمن از طریق عمان تامین می‌شود و از طرفی عمانی‌ها روابط تجاری دیرینه‌ای با کشورهای آفریقایی دارند. 
وی با بیان اینکه عمان با ۱۶ کشور گواهی صادرات آزاد دارد گفت: از این طریق نیز می‌توانیم فعالیت صادراتی داشته باشیم و از طرفی می‌توانیم برخی محصولات کشاورزی استان کرمان همچون زعفران را از طریق عمان به آمریکا صادر کنیم.
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان افزود: اگر به حجم واردات عمان نگاه کنیم می‌بینیم که بنادر این کشور می‌توانند برای ما مفید باشند.
وی همچنین اظهار داشت: سه طرح اقتصادی در شهرستانهای سیرجان، جیرفت و کرمان سرمایه گذار عمانی دارند و امیدواریم با حمایت استاندار کرمان، موانع پیش روی آنها رفع شود.
ضرابی گفت: در جنوب کرمان شرکت‌های مدیریت صادرات وجود ندارد در حالی که حضور در نمایشگاه‌های تخصصی عمان به تقویت صادرات این منطقه کمک می‌کند.


 پیشنهاد برای حوزه حمل و نقل  
حمید عزت‌آبادی‌پور رییس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز با اشاره به اینکه سالانه چهار و نیم میلیون تن محصول کشاورزی در جنوب کرمان تولید می‌شود گفت: تسهیل ورود کامیون‌های خارجی، ارائه طرح‌های تشویقی و رفع محدودیت‌های شرکت‌های حمل و نقل ازجمله مواردی هستند که در بحث حمل و نقل جنوب کرمان باید به آنها توجه شود.

وی اضافه کرد: حذف عوارض برای ورود کامیون‌های خارجی در فصل‌ بار محصولات کشاورزی جنوب کرمان، یکی از طرح‌های تشویقی است که باید مورد توجه قرار گیرد و ارائه سوخت، لاستیک و روغن به کامیون‌ها به صورت توافقی نیز موثر واقع می‌شود.
رییس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تصریح کرد: رفع محدودیت برای شرکت‌های حمل و نقل سراسری یک نیاز ضروری است که نقش مهمی در انتقال محصولات کشاورزی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه شرکت‌های حمل و نقل یا سراسری و یا محلی هستند افزود: شرکت‌های حمل و نقل سراسری می‌توانند در سراسر کشور فعالیت کنند ولی شرکت‌های بومی فقط در منطقه خود فعالیت می‌کنند. 
عزت‌آبادی‌پور تصریح کرد: محدود کردن شرکت‌های حمل و نقل منطقه‌ای، مشکل هفت شهرستان جنوبی استان کرمان در زمینه حمل محصولات کشاورزی است.

مشوق‌های حمل و نقل محصولات کشاورزی در دستور کار است

منوچهر سلمان‌زاده مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی سازمان راهداری هم اظهار داشت: مشوق‌های سوخت و تامین لاستیک در کشور حل شده و تامین روغن نیز در دستور کار است. 
وی افزود: در حوزه حمل و نقل بین‌المللی، موافقت‌نامه‌هایی با ۱۹ کشور داریم ولی اگر استاندار درخواست دهد می‌توانیم از ناوگان خارجی هم استفاده کنیم.
مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی گفت: عوارض حمل و نقل کامیون‌های خارجی برای هیچ کشوری حذف نمی‌شود و هیچ محدودیتی برای شرکت‌های سراسری نداریم لذا مشکل استان کرمان، کمبود ناوگان است. 
وی تصریح کرد: مجوز ورود ناوگان خالی خارجی تا جیرفت و مجوز بارگیری و تغییر مسیر برای بارگیری کامیون‌های خارجی در جیرفت صادر می‌شود تا شاهد برطرف شدن مشکلات صادرات محصولات کشاورزی جنوب کرمان باشیم.

سیدحمید حسینی دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و عراق گفت: طی یک سال گذشته مجوز صادرات چین و ترکیه را گرفتیم که این عملکرد بسیار خوبی برای ما بوده است.
وی عنوان کرد: سال گذشته ۲۰ درصد بازار عراق از صادرات ایران بوده و ۱۹ میلیون تن صادرات به این کشور داشته‌ایم.
حسینی با بیان اینکه سال گذشته ۳۶ درصد صادرات ما به عراق بود گفت: امسال در بحث صادرات کالا به خارج کشور با کاهش مواجه بودیم اما هنوز آمار ۹ ماهه کامل بررسی نشده است.
دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و عراق اضافه کرد: امسال بیش از یک میلیارد دلار صادرات انواع مواد غدایی داشتیم که ۹۰۰ میلیارد آن فقط به کشور عراق بوده است.

در این نشست مهدی طبیب‌زاده رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز گفت: با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی جنوب کرمان برگزاری این شورا برای ساماندهی بخش تولید و صادرات برنامه‌ریزی شده و همچنین بررسی مشکلات حوزه حمل و نقل، گمرک و استاندارد در دستور کار است.
وی تصریح کرد: جنوب کرمان ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های گردشگری و کشاورزی دارد و محصولات این منطقه زبانزد خاص و عام است.
عباس جبالبارزی رییس اتاق بازرگانی در جنوب کرمان نیز گفت: اتاق بازرگانی استان معین اقتصاد مقاومتی جیرفت و عنبرآباد است لذا این اتاق تسهیل گری، کمک به توسعه و آموزش را بر عهده دارد.
وی افزود: آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای به بازاریابی و تسهیل صادرات و همچنین تشکیل تشکل‌ها کمک می‌کند.
وی با اشاره به برخورداری مردم جیرفت از نعمت گاز تصریح کرد: هم اکنون ۸۰ درصد افرادی که آموزش‌های مهارتی لوله‌کشی گاز را دیده‌اند، مشغول به کار هستند. 
جبالبارزی ادامه داد: دفتر استاندارد و گمرک در جیرفت مستقر شده و تمامی فعالیت‌های صادراتی منطقه در این شهرستان انجام می‌شود.
وی بیان داشت: در حوزه آموزش گازکشی، ۴۰ نفر دوره‌های مربوطه فنی و حرفه‌ای را گذرانده‌اند.
رییس اتاق بازرگانی جنوب کرمان گفت: ایجاد معاونت استاندارد، راه‌اندازی تشکیلات اداری گمرک و احداث فضای اداری و آموزشی برای این ۲ مجموعه ازجمله نیازهای منطقه جنوب کرمان است.

 عصر امروز نیز جشنواره ملی مرکبات جنوب با حضور دکتر فدائی استاندار کرمان و سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای آسیایی، آفریقایی و اروپایی در دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمان کشاورزی جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمان کشاورزی جیرفت گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمان کشاورزی جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: کمبود ظرفیت تولید برق در این شهرستان مانعی برای توسعه مراکز تولید صنعتی و کشاورزی شده است.

علی محمدی کیا، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با حضور مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکتبرق استان اصفهان، اظهار کرد: با وجود توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی و صنعتی در این شهرستان، اما کمبود ظرفیت برق‌رسانی مانعی برای راه‌اندازی گلخانه و شرکت‌های صنعتی شده است.

وی افزود: ۵۰۰ درخواست راه‌اندازی گلخانه به جهاد کشاورزی ارائه شده اما به دلیل کمبود ظرفیت برق امکان صدور مجوز برای آنان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به گفته فرماندار تیران و کرون با توجه به راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در این منطقه توسعه شبکه برق برای فعالیت آن نیاز است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود گاز برای گلخانه‌ها طی سال‌های گذشته وجود داشت، اما با احداث یک ایستگاه تقلیل، این نگرانی رفع شد و امروز معضل کمبود برق پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

به اعتقاد محمدی‌کیا تسریع شرکت برق در تأمین انرژی مشکل کمبود برق مصارف خانگی در فصل تابستان را نیز رفع خواهد کرد.

پروژه‌های برق‌رسانی در دستور کار وزارت نیرو

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان در این جلسه به معضل کمبود برق در استان اشاره و اظهار کرد: توسعه صنعتی، کشاورزی و مصارف خانگی منجر به کمبود برق شده که چند پروژه جدید برای تأمین این نیاز پیش‌بینی شده و در حال اجرا است.

سعید محسنی افزود: پست جدید انتقال برق در حال احداث و راه‌اندازی است که پیش‌بینی می‌شود تا تابستان امسال در مدار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: پست جدید نیز در دستور کار برای انتقال برق منطقه نجف‌آباد و حومه پیش‌بینی شده که این بستر نیز تا ۱۴۰۴ روی خط بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تقاضا برای تأمین برق صنعتی و خانگی افزایش‌یافته و با توجه به هزینه‌های بالای تولید این انرژی، شرایط سخت اقتصادی برای وزارت نیرو به وجود آمده است.

وی مشارکت بین بخش‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای را راهکاری برای تأمین هزینه‌ها و تسریع در اجرای این پروژه اعلام کرد.

محسنی با بیان اینکه افت ولتاژ در بعضی از مناطق اصفهان داریم، تصریح کرد: فاصله زیاد پست توزیع با پست بالادستی منجر به این مشکل می‌شود که باید پست‌های جدید ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود