Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عصر یخ‌بندان» سکانس جالبی دارد. سید – راسوی خنگ و بامزه کارتون- به جماعتی برمی‌خورد که کلی تحویلش می‌گیرند و بهش احترام می‌گذارند و می‌گویند تو خدای مایی. اما بعد تصمیم می‌گیرند او را بکشند. چون رسم‌شان این است که برای تیمن و تبرک خدایشان را بخورند. ما هم مثل آن‌ها خیلی راحت اسطوره‌ها و خدایان‌مان را ذبح می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهریاری هیچ وقت مجری محبوب من نبوده، اما در توانایی‌اش هم شکی نیست. اگر از حذف او ساده رد نمی‌شدیم، به این سادگی عادل و مزدک را از دست نمی‌دادیم. به ویدئوی جدیدی که از او منتشر شده از چند زاویه و چند سطح می‌شود نگاه کرد.
نگاه اول: غم نان. نون چارکی سه عباسی، پنیر سیری دو عباسی، آدم مفلس رو چو من، وامی‌داره به رقاصی. حالا که همه با هر شغل و لباسی برای یک چارک نان و دو سیر پنیر به رقص درآمده‌ایم، لیلا فروهر خواندن و رقص او چه تعجبی دارد؟ چه اهمیتی دارد که همین دوم دی وارد ۶۲ سالگی شد؟
نگاه دوم: قاعدتاً او در این سال‌ها آن‌قدر درآورده که غم نان نداشته باشد. اما برای یک مجری/ شومن/ سلبریتی/ هنرمند همه چیز نان نیست. او به عرضه و دیده شدن محصول هنری‌اش نیاز دارد. وقتی آنتن و استیج نداشت، ممکن است به عروسی هم رضایت بدهد.
نگاه سوم: ویدئوهای اعتراضی رشیدپور را یادتان هست؟ بین رشیدپوری که الان در قاب تلویزیون می‌بینید، با آن رشیدپور معترض نسبتی می‌بینید؟ این هم شهریاری بیرون قاب تلویزیون است. این فیلمی از «خلوت» و «آن کار دیگرِ» شهریاری نیست. دزدکی از حریم خصوصی‌اش فیلم برنداشته‌اند. او هم آدم رسانه است. حواسش هست کجا است و چه می‌کند. جایی که در اواخر فیلم رُک توی دوربین نگاه می‌کند و چشم و ابرو می‌آید، دقیقاً دارد دهن‌کجی می‌کند و هل من مبارز می‌طلبد. قِرِ دادن هم می‌تواند استعاره‌ای برای مقاومت در برابر هژمونی باشد. حرکتی اعتراضی در برابر همان قاب؛ سیستمی که او را مطابق ارزش‌هایش و جوری که می‌خواست پرورش داد و به او پاداش داد و وقتی به هر دلیل تاریخ مصرفش را تمام شده دانست، به‌سادگی از گردونه خارجش کرد. اعتراض در برابر خودش که این پرسونا را پذیرفت و مجبور شد تا ۶۲ سالگی چیزی نباشد که واقعاً هست. و اعتراض به ما که این چرخه را ادامه می‌دهیم و گاهی حتی وقتی شب به خانه برمی‌گردیم هم یادمان می‌رود نقابمان را برداریم. برچسب ها: به بهانه ویدئوی ، رقص محمود ، شهریار

منبع: خرداد

کلیدواژه: رقص محمود شهریار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۹۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد

یک کارگردان برای ساخت موزیک ویدئوی یک اثر از مدل هوش مصنوعی سورا(Sora) ساخته شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) استفاده کرده است.

به گزارش ایسنا، یک کارگردان به نام پل تریلو(Paul Trillo) از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئوی Sora برای ساخت یک موزیک ویدئوی چهار دقیقه‌ای برای یک خواننده استفاده کرده است.

اگرچه شرکت OpenAI هنوز Sora را در دسترس عموم قرار نداده است، اما توانایی آن در تولید کلیپ‌های ویدئویی واقعی و با وضوح بالا، فیلم‌سازان را از لحاظ امنیت شغلی نگران کرده است.

اکنون این ابزار قدم به دنیای موزیک ویدئوها گذاشته است.

اگر بخواهید یک ویدئوی حیرت‌انگیز بسازید، احتمالاً به یک پهپاد مجهز و خلبان ماهر آن و خیلی ابزار و چیزهای دیگر نیاز خواهید داشت. اما حالا هوش مصنوعی Sora که متن را به ویدئو تبدیل می‌کند، کار را آسان کرده است.

این مدل هوش مصنوعی که اواخر بهمن ۱۴۰۲ معرفی شد، در ابتدا ما را با کلیپ‌های ویدئویی خیره‌کننده‌ای که از پیام‌های متنی تولید شده بود، شگفت‌زده کرد و یک ماه بعد با چند فیلم کوتاه مواجه شدیم که بحث‌هایی را برانگیخت.

با این حال، Sora همچنان یک پیشرفت باورنکردنی است. اکنون پل تریلو، کارگردان مستقر در لس آنجلس از این مدل هوش مصنوعی برای ساخت اولین موزیک ویدئوی رسمی خود استفاده کرده است.

گفته می‌شود این ویدئو از ایده‌ای برآمده که تریلو به مدت ۱۰ سال در مورد آن فکر می‌کرده است.

دوربین مجازی در این موزیک ویدئو در صحنه‌ها رو به جلو حرکت می‌کند تا تصاویری سریع و انتزاعی را روی اثر خواننده‌ای به نام ارنست ودرلی گرین جونیور(Ernest Weatherly Greene Jr.) که با نام واشد اوت(Washed Out) منتشر شده است، ارائه کند.

این ویدئوی چهار دقیقه‌ای به صورت مجموعه‌ای از صحنه‌های پروازی متشکل از ۵۵ کلیپ Sora که از ورودی‌های متنی تولید شده‌اند و در نرم‌افزار Adobe Premiere Pro به هم چسبیده‌اند، شکل گرفته است.

شخصیت‌ها و مکان‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی تنها برای لحظاتی زودگذر نمایش داده می‌شوند و مشخص نیست که آیا مواردی مانند زوایای عجیب بدن، حرکات تند و ناگهانی عجیب و حقه‌های ظاهری دوربین بخشی از دستورات کارگردان هستند یا صرفاً خطاهای مدل هستند. در هر صورت، ویدئوی جالبی برای یک ترانه درآمده است که در ادامه تصاویری از آن را آورده‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • ویدئوی مقاومت عراق از حمله به حیفا
  • نگاه تقریبی شیخ بهایی، وجه امتیاز او به شمار می‌رفت
  • ویدئوی بایدن با موضوع جنگ ستارگان واکنش‌برانگیز شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • ویدئوی هیجان انگیز از لحظه پیدا شدن یسنا
  • بازگشت سنت اعتراض‌ به دانشگاه‌های آمریکا | دانشجویان: تعامل با رژیم اشغالگر متوقف شود / سرکوب می‌کنید؟ مقاومت می‌کنیم
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد