Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظام‌الدین زاهدی روز چهارشنبه در سفر به زاهدان و دیدار با معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ایران و تاجیکستان مشترکات زیادی در زمینه‌های مختلف از جمله فرهنگ و ادبیات دارند که متاسفانه به وجود آمدن برخی مسائل چند سالی روابط این ۲ کشور را کمرنگ کرد اما امسال سال خوبی بود و مجددا این تعامل شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هر ۲ کشور اراده سیاسی خود را برای تقویت روابط ابراز داشتند و امسال یک کمیسیون مشترک برای تقویت ارتباطات و مراودات در تهران تشکیل شد و چند روز پیش نیز نمایشگاهی از کالاهای ایرانی با محوریت استان خراسان رضوی در کشور ما برگزار شد که این مسائل نشان دهنده نیاز برای تلاش بیشتر در زمینه تقویت روابط در تمامی سطوح است.

سفیر تاجیکستان با بیان اینکه سفر به سیستان و بلوچستان سرزمین یعقوب لیث صفاری افتخار و موجب خرسندی است، افزود: مسائل و مراودات تجاری زیادی بین تاجیکستان سیستان و بلوچستان وجود دارد که باید کوشش کنیم با تقویت روابط از امکانات و ظرفیت‌های این استان استفاده کنیم.

وی افزود: مناطق جغرافیایی سیستان و بلوچستان برای رشد و توسعه کالاهای تاجیکستان مساعد است و ما نیز علاقه‌مند به استفاده از ظرفیت‌های این استان بویژه بندر چابهار هستیم.

زاهدی با اشاره به اینکه در زمینه گردشگری نیز باید با تلاش و همکاری‌های مشترک اقداماتی صورت گیرد، بیان کرد: تاجیکستان مناطق گردشگری زیادی دارد که امیدواریم به یکی از مقاصد گردشگری برای مردم ایران تبدیل شود.

وی گفت: در مسائل فرهنگی نیز با توجه به مشترکات ۲ کشور می‌توان برنامه‌های خوبی تدوین کرد.

سفیر تاجیکستان در تهران افزود: به دلیل در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان و داشتن حق رای شهروندان این کشور ساکن در کشورهای دیگر، نیازمند همکاری جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه آمار شهروندان تاجیکستانی ساکن در جمهوری اسلامی ایران هستیم.

سفیر تاجیکستان اظهار داشت: بعضی مسائل مانع رشد همکاری این کشور با ایران است که امیدواریم هرچه‌ سریعتر رفع شوند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سفرای خارجی سفارت تاجیکستان چابهار روابط خارجی تاجیکستان زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سفرای خارجی سفارت تاجیکستان چابهار روابط خارجی تاجیکستان زاهدان سیستان و بلوچستان سفرای خارجی سفارت تاجیکستان چابهار روابط خارجی تاجیکستان زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۹۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش همشهری آنلاین، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 849149 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است