Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه پتروپارس گفت: طرح توسعه ۲۸ مخزن مناطق نفت‌خیز جنوب شامل بیش از یکصد زیر پروژه روزمینی، حفاری حدود ۲۸۰ حلقه چاه جدید، تعمیر صدها چاه تولیدی و تعداد بسیاری فعالیت‌های جانبی است که می‌تواند سبب رونق فعالیت شرکت‌های داخلی و اشتغال‌زایی شود.

به گزارش گروه خبر خبرگزای برنا حمیدرضا مسعودی با بیان اینکه شرکت پتروپارس ایران از اسفندماه ۱۳۹۶ به‌عنوان مدیر طرح (MC) در این پروژه فعالیت می‌کند، گفت: خدمات برنامه‌ریزی و بررسی سبد پروژه‌ها، تدوین روش و سازمان اجرا، بررسی شرح کار و مدارک فنی و طراحی، ارائه چارچوب و تایید یکپارچگی اسناد مناقصه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله فعالیت‌های مهمی است که تاکنون برای این طرح بزرگ ملی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه قراردادهای این طرح به‌صورت EPC/EPD با استفاده از منابع مالی داخلی در حال انجام است، گفت: تمرکز بر استفاده از توانمندی پیمانکاران ایرانی و به‌ویژه استفاده از پیمانکاران فعال در منطقه از جمله ویژگی‌های بارز این طرح است.

مدیرعامل گروه پتروپارس با اشاره به اینکه در این طرح با رویکرد حمایت از سازندگان داخلی، شرایط اعطای تسهیلات مالی به پیمانکاران برای تامین متریال و تجهیزات پیش‌بینی شده است، گفت: مقرر شد آورده مالی پیمانکاران کاهش یابد تا پیمانکاران داخلی بتوانند با تامین مالی کمتری از عهده انجام پروژه‌ها برآیند که این اقدام حمایتی سبب رشد آنها برای انجام پروژه‌های بزرگ‌تر خواهد شد.

مسعودی با تاکید بر اینکه قرار است حدود ۹۵ درصد از کالاهایی مورد نیاز طرح‌های ذکر شده از تولیدات شرکت‌های داخلی تامین شود، گفت: نتیجه این اقدام‌ها تحول در توانمندی سازندگان داخلی و ایجاد فرصت‌های شغلی، توسعه کسب‌وکار و ایجاد تحول در استان‌های محل اجرای پروژه‌ها به‌ویژه به‌کارگیری حداکثری از نیروی انسانی بومی مناطق نفت‌خیز جنوب می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از ۴ میلیارد دلاری در این طرح افزود: ۴ درصد از اعتبار این طرح در قالب مسئولیت‌های اجتماعی برای فعالیت‌های عمرانی در شهرها و روستاهای مجاور طرح از جمله ساخت واحدهای آموزشی، راه‌سازی و ساخت مراکز بهداشتی و درمانی هزینه می‌شود.

مدیرعامل گروه پتروپارس درباره برنامه‌های محیط زیستی در راستای جمع‌آوری گازهای مشعل گفت: با جلوگیری از خام‌سوزی گازهای همراه نفت، ایجاد زمینه استفاده بهتر از این گازها با تزریق به چاه‌های موجود یا انتقال به واحدهای پتروشیمی، شاهد بهبود شاخص‌های زیست‌محیطی در منطقه خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرعامل پتروپارس مناطق نفت خیز جنوب شرکت پتروپارس پیمانکاران داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۹۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰