Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوطالبی گفت: یک فروند هواپیمای «فالکوم» است که سازمان نقشه برداری از آن برای طرح نقشه‌های پوششی موسوم به «طرح ۲۵ هزارم» که از سال ۶۹ کلید خورد استفاده می‌کرد، تا سال ۱۳۸۵ تصویر برداری انجام می‌داد، ولی بعد از آن به دلیل مشکلات اقتصادی، هواپیما بلا استفاده ماند.

گروه راه و مسکن بازارنیوز: ابوطالبی، معاون اداره کل نقشه برداری هوایی و فضایی سازمان نقشه برداری کشور در گفتگو با بازارنیوز، در واکنش به صحبت‌های یوسفیان ملا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، مبنی بر از بین رفتن هواپیمای این سازمان به دلیل بلا استفاده ماندن از سال ۱۳۶۴، گفت: سازمان نقشه برداری در سال ۱۳۶۸، چهار فروند هواپیما جهت نقشه برداری خریداری کرد که در حال حاضر دو فروند از آن‌ها عملیاتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از این چهار فروند هواپیما، که مدنظر آقای یوسفیان ملا بوده، یک فروند هواپیمای «فالکوم» است که سازمان نقشه برداری از آن برای طرح نقشه‌های پوششی موسوم به «طرح ۲۵ هزارم» که از سال ۶۹ کلید خورد استفاده می‌کرد. این هواپیما تا سال ۱۳۸۵ تصویر برداری انجام می‌داد، ولی بعد از آن به دلیل مشکلات اقتصادی هواپیما بلا استفاده ماند و بعد‌ها در اواخر سال ۹۷ به هواناجا منتقل شد. در اینجا اصلا بحث خاک خوردن هواپیما مطرح نبوده، زیرا این هواپیما حدود ۱۶ سال پرواز کرد و تقریبا بالای ۹۰ درصد کشور را تصویر برداری کرد.

وی تصریح کرد: هواپیما پس از مدتی که می‌ماند، هزینه زایی زیادی دارد. هزینه‌های نگهداری آن هواپیما از هزینه خرید یک هواپیمای جدید بیشتر و حدودا ۶ میلیارد تومان شده بود.

ابوطالبی این هواپیما را بی ارتباط با کاداستر دانست و اظهار داشت: ما هواپیمای فعال داریم و این هواپیما‌ها هیچ ربطی به کاداستر ندارند. آن هواپیمای مذکور، اصلا مخصوص کاداستر نبوده، زیرا سقف پروازش بالا بود که بیشتر در نقشه‌های پوششی مورد استفاده قرار می‌گرفت. البته کار‌های شهری هم با آن انجام داده بودیم، ولی بیشتر کارایی آن برای نقشه برداری پوششی کشور بود.

معاون اداره کل نقشه برداری هوایی و فضایی درباره تغییر تکنولوژی عکسبرداری در کشور و ارتباط آن با زمینگیر شدن هواپیمای مذکور، گفت: پس از سال ۱۳۹۰، تغییر تکنولوژی در دوربین‌های عکسبرداری هوایی ایران ایجاد شد. البته این موضوع از سال ۲۰۰۱ در دنیا مطرح شده بود. سازمان نقشه برداری سال ۱۳۹۰ نوعی دوربین روبومی خریداری کرد که روی آن هواپیما، با آن سقف پرواز کارایی نداشت؛ بنابراین ما مجبور بودیم که دوربین را روی هواپیما‌های «دورنیر» که سقف پرواز کمتری دارد نصب کنیم؛ لذا آن هواپیما ماند و کم کم زمینگیر شد. این موضوع ربطی به درگیری با سازمان ثبت ندارد.

وی ادامه داد: هواپیما مثل خودرو نیست که اگر دو ماه کار نکند، فقط باتری خالی کند، کلا همه سیستمش به هم می‌ریزد.

ابوطالبی در پایان گفت: این درحالی است که ما با سازمان ثبت هم مشکلی نداشتیم، مشکل ما با سازمان امور اراضی کشور بوده که ما با آن‌ها تفاهم نامه‌ای امضا کردیم که ذیل آن تفاهم نامه کار را تا نیمه پیش بردیم. بعد از آن به دلیل افزایش چهار برابری بنزین اعلام کردیم که توانایی پرواز با این قیمت بنزین وجود ندارد و پیشنهاد دادیم  که تغییری در تفاهم نامه ایجاد شود که بتوانیم به تعهداتمان عمل کنیم. لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Ge6 برچسب ها: کاداستر ، سازمان نقشه برداری ، یوسفیان ملا ، نماینده مجلس

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کاداستر سازمان نقشه برداری یوسفیان ملا نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۹۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان اورژانس کشور از خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس برای کشور خبر داد.

جعفر میعاد فر روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مراسم کلنگ زنی ساختمان پایگاه اورژانس جاده ای «آب سفید» شهرستان بویراحمد با بیان اینکه در ارتباط با اعتبارات آمبولانس، اعتبارات ریالی حل شده و درگیر تبدیل اعتبارات ارزی و رایزنی با بانک مرکزی هستیم، گفت: ۵۰۰ دستگاه آمبولانس نیز خریداری شده، ۲۵۰ دستگاه از این تعداد وارد شده و فرایند تبدیل به آمبولانس آنها در حال انجام است و ۵۰ دستگاه آمبولانس هم آماده هستند و کارهای تشریفات و گمرک را طی می‌کنند و تا پایان ماه نیز ۵۰ دستگاه دیگر آماده خواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با اورژانس هوایی ما در پی خرید بالگرد نیستیم بلکه در پی خرید خدمات بالگردی هستیم و از سازمان‌ها و شرکت‌هایی که این خدمات را دارند خرید خدمت می‌کنیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: در سطح کشور بیش از ۳۰۰پایگاه اورژانس کانکسی هستند که در حال کاهش و جمع آوری آنها هستیم چراکه هم در مناطق سردسیر و هم در مناطق گرمسیر مشکلاتی دارند.

میعاد فر با بیان اینکه به همت دانشگاه علوم پزشکی استان کلنگ زنی این پایگاه که در مسیر استراتژیکی قرار گرفته است را انجام می‌دهیم تا همین سال به بهره‌برداری برسد، تصریح کرد: دو پایگاه دیگر هم در دستور کار است که فردا کلنگ زنی آنها انجام می‌شود، امیدواریم در این زمینه هم دانشگاه علوم پزشکی و هم استانداری اهتمام کافی را داشته باشند تا این پایگاه ها هرچه سریع‌تر به نتیجه و بهره‌برداری برسند.

رئیس سازمان اورژانس کشور بیان کرد: در شهر یاسوج حتماً یک پایگاه مخصوص بانوان را راه‌اندازی خواهیم کرد.

همچنین سعید جاودان سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: در سطح استان حدوداً ۵۴ پایگاه اورژانس زمینی و هوایی داریم و از این تعداد ۵۳ پایگاه زمینی و یک پایگاه هوایی است که با حمایت سازمان اورژانس کشور به ناوگان ما اضافه شد.

وی افزود: ناوگان آمبولانس‌های استان موضوع مهمی است که ۳۳ دستگاه از این ناوگان بیشتر از ۱۵سال قدمت دارند و طبیعی است که خدمات رسانی مطلوبی نداشته باشند و امیدواریم که برای این استان از طرف سازمان اورژانس کشور آمبولانس زمینی در نظر گرفته شود. ضمن اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد یک استان صعب العبور است و گاه دسترسی به خیلی از مناطق بسیار کم است، بنابراین می‌طلبد که نیاز اورژانس هوایی را در دو شهرستان دیگر هم برطرف کنیم و آن را ارتقاء دهیم.

جاودان سیرت اظهارکرد: در حال حاضر از مسئول کشوری که به استان آمده‌اند درخواست داریم که مساعدتی به استان شود تا شهرستان کهگیلویه و شهرستان گچساران هم از خدمات در اورژانس هوایی بهره‌مند شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این سفر که رئیس سازمان اورژانس کشور به استان دارند در سطح استان سه پایگاه اورژانس با اعتبار بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال متراژ بالغ بر ۷۰۰ متر مربع زمین کلنگ زنی می‌شوند.

جاودان سیرت خاطرنشان کرد: پایگاه‌های اورژانس که در سطح جاده‌های شهری و روستایی و جاده‌های مواصلاتی استان کلنگ زنی می‌شوند یقیناً می‌توانند بار زیادی از مشکلات مردم را حل کنند.

به گزارش ایسنا، امین نیکویی نژاد، سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: این پروژه تحت عنوان پایگاه اورژانس جاده‌ای آب سفید واقع در محور یاسوج بابا میدان با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۲۴۰ متر مربع و با زیربنای ۱۳۵ متر مربع و در مدت زمان ۹ ماهه به بهره برداری خواهد رسید.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد