Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@23:13:39 GMT

کمبود نیرو در بخش‌های غیر اورژانسی

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۰۴۶۹

کمبود نیرو در بخش‌های غیر اورژانسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در مراکز درمانی کمبود نیرو در بخش‌های غیر اورژانسی به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، مجید شیرانی صبح امروز در آئین تجلیل از پرستاران نمونه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پرستاران علیرغم تمامی مشکلات و بی‌مهری مسؤولان در خدمت جامعه و بیماران هستند، گفت: مهم‌ترین هدف این قشر نگهداری و حراست از آرمان‌های نظام ارائه خدمات سلامت در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه با اشاره به ضعف قوانین در حوزه ارزش‌گذاری خدمات پرستاران در کشور، افزود: تدوین قانون مدون خدمات پرستاری یکی از مطالبات اصلی این قشر است که متأسفانه مورد بی‌توجهی مجلس و دولت واقع شده است.

وی خاطرنشان کرد: امروز در شرایطی هستیم که عده‌ای در تلاشند ناامیدی را در جامعه ترویج دهند و بین مردم و مسؤولان بی‌اعتمادی و ناامیدی ایجاد کنند؛ اما کادر درمانی باید با خدمات خود اجازه ندهند این مسئله در جامعه پررنگ شود.

شیرانی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 3 هزار نفر کادر پرستاری در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشغول فعالیت هستند، اضافه کرد: پرسنل سلامت ما از لحاظ فنی در مقایسه با سایر کشورهای جهان در سطح بالایی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: در برخی از قسمت‌ها با ضعف در تجهیزات درمانی مواجه هستیم، اما تعداد تجهیزات بالا است، امروز سطح توقعات مردم جامعه با نیازهای واقعی سازگار نیست و این مسئله آسیب‌زا است.

وی وجود تعداد بالای نیروهای قراردادی و شرکتی در مجموعه علوم پزشکی شهرکرد را یک مشکل عنوان کرد و گفت: این مسئله موجب افزایش هزینه‌ها می‌شود، در صدد هستیم با پیگیری مجوز استخدام تعدادی از نیروها را رسمی کنیم.

شیرانی ادامه داد: تلاش شده است با تمرکز نیروهای پرستاری در بخش‌های ویژه و اورژانس، اجازه ندهیم کمبود نیرو موجب آسیب به خدمات‌دهی به بیماران شود، اما کمبود نیرو در بخش‌های غیر اورژانسی به چشم می‌خورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان با اشاره به وضعیت استقرار نیرو در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: کمبود نیروی درمانی در این مناطق وجود ندارد، مهم‌ترین مشکل اسکان و ماندگاری نیروهای سلامت در این مناطق است.

انتهای پیام/68026/م

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش اورژانس اورژانس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کمبود نیرو ضعف تجهیزات نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد