Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی فناوری تقریبا بر تمامی جنبه‌های روزمره زندگی تأثیرگذار است و راحتی و کارایی بهتر در زمینه‌هایی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و ارتباطات را ایجاد کرده است.

به گزارش  نیوز، تحقیق جدید نشان می‌دهد، همه کشورها در فضای دیجیتال عملکرد خوبی ندارند و در بین کشورها پنج کشور از نظر کیفیت زندگی دیجیتالی برتر هستند و استرالیا در این رده‌بندی مقام نخست را از آن خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس تحقیقی که توسط Surfshark، یک شبکه خصوصی مجازی در جزایر ویرجین انگلیس انجام شده نشان داد، استرالیا در شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال 2019، بالاترین رتبه را دارد. این کشور در مقیاس صفر تا یک، نمره 0.7992 را ثبت کرده است. استرالیا با امتیاز تقریبا یکسان با فرانسه و سنگاپور با رقم 0.78 در بالاترین رتبه‌ قرار دارد.

محققان این تحقیق اظهار کردند: هیچ یک از کشورهایی که در این بررسی قرار نداشتند از آستانه 0.8 عبور نکردند در نتیجه استرالیا اولین کشور در جهان در زمینه زندگی دیجیتالی برتر است.

تحقیق Surfshark براساس اطلاعات منبع باز پایگاه داده‌های مختلف از جمله سازمان ملل، بانک جهانی، سازمان غیر دولتی Freedom House و اتحادیه ارتباطات بین‌المللی ارائه شده است. در این گزارش جمعیتی بیش از 5.5 میلیارد نفر از 65 کشور جهان و معیارهایی شامل سرعت اتصال به اینترنت، مقرون به صرفه بودن، امنیت سایبری، در دسترس بودن قوانین مربوط به حفاظت از داده‌ها، خدمات دولت الکترونیکی و سایر موارد بررسی شد.

در ارزیابی از استرالیا، مقرون به صرفه بودن اینترنت همراه، سرعت تقریبا بالای اینترنت همراه و امنیت سایبری بالاترین امتیاز را داشته است.

کشورهای برتر در این رتبه بندی شامل نروژ، ژاپن، کانادا، دانمارک، کره جنوبی، ایتالیا و سوئد بودند. ایالات متحده در رده یازدهم قرار دارد و از امنیت سایبری بالایی برخوردار است و در اختیار دولت الکترونیک است.

آخرین رتبه‌ها در بین کشورهایی که مورد تحلیل قرار گرفتند، الجزایر بود و پس از آن اتیوپی، عراق، مصر و پاکستان قرار داشتند. سرعت پایین اینترنت همراه و پایین بودن پهن باند اینترنت ، کارایی پایین اینترنت، توسعه ضعیف خدمات دولت الکترونیک و رتبه پایین در امنیت سایبری منجر به پایین بودن رتبه الجزایر شده است.

کشورهایی مانند نروژ، ژاپن و کانادا نیز استانداردهای خود را در دنیای دیجیتال بالا نگه داشته و کانادا در سرعت اینترنت در رده دوم قرار دارد.

انگلیس، ایالات متحده و فرانسه در معیار امنیت سایبری جهانی بالاترین امتیاز را کسب کردند و دانمارک، سنگاپور و ایالات متحده سه امتیاز اول در دسترس بودن گزینه‌های مدیریت الکترونیکی را به خود اختصاص دادند.


سریع‌ترین سرعت اینترنت موبایل در ایسلند و پس از آن نروژ و کانادا بود.

ایسلند همچنین سرعت بالاتری در اینترنت پهن باند داشت و در رده دوم پس از سنگاپور قرار گرفت و از کره جنوبی پیشی گرفت.

اینترنت موبایل در استرالیا و هند مقرون‌به‌صرفه بود و اینترنت پهن باند در ژاپن و ایتالیا مقرون‌به‌صرفه است.

به‌طورکلی، این تحقیق نشان داد که نفوذ جهانی اینترنت از29 درصد در سال 2010 فراتر از 50 درصد در سال 2018 رسیده است.

میزان نفوذ رسانه‌های اجتماعی جهانی از 14 درصد در سال 2010 به 35 درصد رسیده است و به‌طور متوسط، افراد روزانه 7 ساعت را به‌صورت آنلاین سپری می‌کنند.

نگرانی درباره استانداردهای آنلاین ، به‌ویژه استانداردهای حاکم بر حریم خصوصی، در سراسر جهان رو به افزایش است. بیش از 80درصد از افراد که در این تحقیق شرکت کرده بودند، نیاز به تدوین استانداردهای جهانی اینترنت را بیان کردند.

اتحادیه اروپا سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین را برای محافظت بهتر از حریم شخصی کاربران آنلاین تصویب کرد، اما اطلاعات منتشرشده در اوایل سال 2019 نشان داد که اعتماد به اینترنت در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی یک دهه همچنان پایین است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زندگی دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۱۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن

 مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در نهضت ملی مسکن ۷۱ هزار مسکن در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت گفت: علاوه بر رتبه اول استان قم در سرعت ساخت ین مسکن‌ها از کیفیت کاملی هم برخورد دارند و ۵ عامل نظارتی بر پروژه‌ها نظارت دارند.

وزیری راد گفت: بانک‌های دولتی در حوزه پرداخت وام فعال عمل کردند، اما بانک‌های خصوصی باید وارد شوند تا مشکلات در این حوزه به حداقل برسد.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان افزود: تعدادی از پروژه‌هایی که از طرح قبلی مسکن مهر مانده بود تا مهر تحویل تمامی پروژه‌های باقیمانده دولت قبل تا بهمن ماه تحویل می‌شوند.

وزیری راد افزود: در استان قم هیچکس از پروژه‌ها خارج نشده است و خرید و فروش فیش‌ها همچنان ممنوع است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در فضای کاری استان قم به بیش از ۱۲ هزار نفر کارگر کارگاه‌های تولیدی و خدماتی نیاز داریم گفت کارگر ماهر و نیمه ماهر و تکنسین جز این نیاز‌ها در قم هستند.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: در حال حاضر اداره کل فنی و حرفه‌ای استان قم به صورت رایگان در حال آموزش و مهارت آموزی است و شهروندان می‌توانند حداکثر استفاده را از این فرصت آموزشی داشته باشند.

وزیری راد همچنین گفت: در استان قم بیش از ۹۰ درصد شهروندان یارانه را دریافت می‌کنند و هک ۱ تا ۵ را عموماً کارگران تشکیل می‌دهند.

او  افزود: از نظر حقوق و مزایا هیچ تفاوتی بین کارگران عادی و معلول نیست و بکارگیری معلولان در فضای کار تخفیفات ویژه‌ای را برای کارفرمایان دارد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه دوازدهم اردیبهشت ماه اول می‌روز جهانی کارگر است گفت تمامی کارگران در این روز تعطیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد
  • هوای مشهد قابل قبول است
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • کیفیت هوای مشهد «قابل قبول» است
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)