Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرستاران که دیدن رنج و درد و آلام بیماران را هرروز شاهد و بیشترین کار بیمارستان‌ها بر عهده آنان است، روز و شب ندارند و مرخصی و تعطیلات برای آنان معنی ندارد. اما این قشر جزو مغفول ماندگان طرح تحول نظام سلامت محسوب می‌شوند. ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳ استانها ایلام نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام‌، در  تقویم ایران روز پنجم جمادی‌الاول  مصادف با ولادت حضرت زینب سلام‌الله علیها به نام روز پرستار نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز یادآور ایثار و ازخودگذشتگی فرشتگان مهر و سفید پوشان سبز قامت بر بالین بیماران است، سفید پوشانی که با الگو قرار دادن حضرت زینب سلام‌الله علیها در تمام موقعیت‌ها در کنار بیماران هستند و برای نجات جان آن‌ها از هیچ کوششی فروگزار نمی‌کنند.

پرستاران که دیدن رنج و درد و آلام بیماران را هرروز شاهد و بیشترین کار بیمارستان‌ها بر عهده آنان است، روز  و شب ندارند و مرخصی و تعطیلات برای آنان معنی ندارد اما این قشر جزو مغفول ماندگان طرح تحول نظام سلامت محسوب می‌شوند.

فراز و نشیب پرستاران دوران دفاع مقدس/ کادر درمانی که مجروحین جنگی را از سرنگ هوای کومله نجات دادندتولیت آستان قدس رضوی: حرفه پرستاری با ایثار و دلسوزی آمیخته استفرمانده سپاه گلستان : خدمت پرستاران به مردم عین عبادت است

پرستاران درد دل‌های بسیار دارند که بیان آن شاید موجب شود که گوش شنوایی برای آن یافت شود و در میان جشن و تبریک‌های صوری‌، فانتزی و بی‌نتیجه راهی برای حل مشکلات آنان پیدا شود به همین جهت خبرنگاران تسنیم در ایلام به سراغ پرستاران رفته و از دغدغه و مشکل آنان پرسیدند.

یکی از پرستاران بیمارستان امام خمینی (ره) استان ایلام ضمن بیان علاقه خود به کار پرستاری اظهار می‌کند؛ پرستاری علی‌رغم تمامی مشکلات و سختی‌هایش برایم زیبا و دوست‌داشتنی است و باعلاقه به آن وظیفه‌ام را به انجام می‌رسانم هرچند مانند سایر مشاغل هیچ سود و منفعت مادی به دنبال ندارد.

شاغلان در شغل پرستاری اگر به شغل خود عشق و شور نداشته باشند نمی‌توانند حقیقت زیبا و معنوی پرستاری را دریابند و در کمک به همنوع تلاش کنند.

این پرستار شاغل در بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام به ذکر مشکلات این شغل پرداخت و گفت: مشکل جذب در بیمارستان‌های دولتی، استفاده از نیروهای پرستاری به‌صورت شرکتی، تبعیض در دریافتی‌ها درصورتی‌که تمامی کارکنان کار یکسانی را انجام می‌دهند از مشکلات پرستاران در این بیمارستان است.

پرستار دیگری که در بیمارستان طالقانی ایلام شاغل است به تعلق نگرفتن نوبت‌کاری و سختی کار و عدم پرداخت حق‌الزحمه به پرستاران در مقابل انجام خدمات پروسیجرهایی که توسط پرستار انجام می‌شود گلمند بود و گفت: به دلیل عدم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری این بی‌عدالتی در حق پرستاران صورت می‌گیرد که موجب بی‌انگیزگی پرستاران در کار و حرفه خود می‌شود.

به اعتقاد تشکُل‌های صنفی پرستاران، ضعف رسانه‌هادر شناسایی جایگاه پرستار و روند بدبینی به پرستاران همراه غفلت طرح نظام سلامت به شغل پرستاری، سیستم پزشک سالاری در بیمارستان‌ها، نبود امنیت شغلی برای پرستاران و بی توجهی به ارتقای شغلی آنان از جمله دغدغه و گلمندی پرستاران است که به رغم پیگیری‌های بسیار تاکنون نتیجه بخش نبوده است و دغدغه پرستاران در میان وعده مسئولان گم شده است.

تلاش می‌کنیم مشکلات برطرف شود

محمد کریمیان در پاسخ به اقداماتی که برای برطرف کردن دغدغه پرستاران انجام داده‌اید اظهار داشت: برای حل مشکلات پرستاران ایلام تلاش می‌کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: اختلاف بین سطح حقوق پرستاران و سایر گروه‌های پزشکی وجود دارد؛ اما در حال حاضر پرداخت حقوق پرسنل پرستار به موقع واریز می‌شود.

تسنیم؛ حرفه پرستارى از گذشته‌های دور به دلیل خصوصیات شغلى که داشته است در لیست سخت‌ترین شغل‌ها قرارگرفته است. مؤلفه‌هایی مانند ارتباط دائمى با بیماران، قرار گرفتن در محیط‌های آلوده و اشعه‌ درمانی، عوامل بیولوژیک و کار در نوبت شب از عوامل است که همواره پرستاران خصوصاً زنان پرستار را با مشکل مواجه نموده است. مشکلات پرستاران دیگر موضوع تازه‌ای نیست، کمبود پرستار، تفاوت فاحش درآمد بین پزشک و پرستار، نوبت‌های زیاد به‌خصوص شب‌کاری‌ها، برخوردهای همراهان بیمار با پرستاران، مسائلی هستند که همچنان تکرار می‌شوند.

به‌راستی جایگاه پرستاران در نظام درمان و سلامت کشور کجاست؟!

انتهای پیام/891/ز

R7718/P/S6,52/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری