Web Analytics Made Easy - Statcounter



یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در لوایح مشخص یا طرح‌های معینی که ممکن است مخالف نظر یک طیف سیاسی باشد، پیامک‌هایی ارسال می‌شود. ارسال‌کنندگان پیامک‌ها منافع ملی را تعقیب نمی‌کنند. البته کوتاه‌فکری است که بخواهیم با فشار پیامک کسی را تحت تاثیر قرار دهیم.

به گزارش اعتمادآنلاین، محمدرضا بادامچی، نماینده تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از ارسال پیامک‌های سازمان‌یافته به نمایندگان مجلس در بررسی برخی لوایح و طرح‌ها گفت: در سه سال اخیر هر زمان در مجلس موضوعی مطرح می‌شود که ممکن است گروهی در آن منافع داشته باشند پیامک‌هایی به نمایندگان ارسال می‌شود تا تصمیم نمایندگان را تحت تاثیر قرار بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ارسال‌کنندگان پیامک‌ها می‌خواهند نمایندگان مطابق نظر آنها رأی بدهند و در برخی از مواقع با تندی این موضوع را یادآوری می‌کنند. این از بدترین روش‌هاست که گروهی که از یک اتاق فکر هدایت می‌شوند بخواهند به نماینده فشار بیاورند و به خواسته‌شان برسند.

این نماینده مجلس با اشاره به ارسال پیامک به نمایندگان مجلس علیه بودجه تاکید کرد: در حال حاضر که ایام بررسی بودجه است، متاسفانه این موضوع غلط تکرار شده و به نماینده‌ها پیامک‌هایی ارسال می‌شود که اصلاحاتی در بودجه انجام دهند یا کلیات را رد کنند. به دور از شأن مدنیت است که بخواهیم یک نفر را تحت تاثیر امیال و خواسته خودمان قرار دهیم. این اقدامات خوبی نیست و در طول دوره مجلس دهم بسیار این موضوع را دیدیم. گاهی پیامک‌ها از یک منطقه خاص برای نمایندگان ارسال می‌شود.

بادامچی گفت: در زمان بررسی FATF در مجلس پیامک‌های ارسالی به نمایندگان شدیدتر بود. تاسف‌آور است افرادی که خودشان را نشان نمی‌دهند و نمی‌دانیم چه کسی با چه دانشی هستند و چرا چنین خواسته‌هایی دارند پیامک‌ها را ارسال می‌کنند.

قطعاً اتاق فکری پشت ارسال پیامک‌ها به نمایندگان وجود دارد

او با تاکید بر اینکه اتاق فکری در پشت پرده ارسال پیامک به نمایندگان وجود دارد توضیح داد: نیت ارسال‌کنندگان پیامک‌های گروهی به نمایندگان خیر نیست. قطعاً اتاق فکری پشت ارسال پیامک‌ها به نمایندگان وجود دارد. در زمان بررسی لوایح چهارگانه مشخص بود این نمایندگان از یک نقطه جغرافیایی با شماره‌های مشخص پیامک ارسال می‌کردند. در حال حاضر هم که عده‌ای خواسته‌هایی در بودجه دارند ارسال این پیامک‌ها از سر گرفته شده است.

این عضو فراکسیون امید مجلس ادامه داد: کسانی که به نمایندگان پیامک ارسال می‌کنند باید شناسایی شوند و این روش برچیده شود. مشخص نیست چه افرادی پیامک‌ها را ارسال می‌کنند و صاحب چه فکری هستند و از کجا پیامک می‌دهند.

ارسال‌کنندگان پیامک‌ها منافع ملی را تعقیب نمی‌کنند

بادامچی شرح داد: در لوایح مشخص یا طرح‌های معینی که ممکن است مخالف نظر یک طیف سیاسی باشد، پیامک‌هایی ارسال می‌شود. ارسال‌کنندگان پیامک‌ها منافع ملی را تعقیب نمی‌کنند. البته کوتاه‌فکری است که بخواهیم با فشار پیامک کسی را تحت تاثیر قرار دهیم.

او در پایان گفت: اگر محورمان منافع ملی باشد، با توجه به آن در مورد لوایح و طرح‌ها تصمیم‌گیری می‌کنیم. نمایندگان دفتر و تلفن‌های مشخصی دارند و افراد می‌توانند با آنها ارتباط برقرار کنند و اگر می‌خواهند پیامک بفرستند، بهتر است خودشان را معرفی کنند. اما گروهی عادت کرده‌اند که خواسته خود را با فشار بر نمایندگان عملی کنند.


منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید

در روز‌های اخیر همزمان با برنامه‌های تازه دولت در خصوص طرح کالابرگ الکترونیک و یارانه نقدی شاهد ارسال گسترده پیامک‌های جعلی در خصوص یارانه از سرشماره‌های ناشناس هستیم.

به گزارش تسنیم، به‌عنوان مثال یکی از این پیامک‌ها در ادامه قابل مشاهده است.

در پیامک زیر از مخاطب خواسته شده است برای مشاهده یارانه معیشتی از طریق لینکی که در داخل پیامک قرار داده شده است، پیگیری انجام شود، این درحالی است که به‌وضوح یک لینک مشکوک با آدرسی نامعتبر در این پیامک‌ها قرار داده شده است که احتمالاً هدف ارسال‌کنندگان آن سودجویی از مردم است.

از سوی دیگر باید به این نکته نیز باید توجه داشت که بعد از اردیبهشت ۱۴۰۱ و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، یارانه معیشتی که از سال ۱۳۹۸ برقرار شده بود حذف گردید و به‌صورت یکجا یارانه‌های نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی به حساب یارانه‌بگیران واریز می‌شود.

پیش‌تر از سوی مسئولان نیروی انتظامی درخصوص لینک‌های آلوده و مشکوک که در قالب پیامک ارسال می‌شود هشدار داده شده بود.

دیگر خبرها

  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند
  • ارسال پیامک سامانه سهما به اتباع خارجی
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید