Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@22:16:26 GMT

تامین کامل نفت کوره کم سولفورکشتیرانی ایران

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۶۳۸۶

تامین کامل نفت کوره کم سولفورکشتیرانی ایران

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، سعید جمشیدی، با اعلام این خبر گفت: هم اکنون با همت و توان متخصصان داخلی، نفت‌کوره کم گوگرد در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند تولید می‌شود و با اختصاص خط، مخزن و بازوهای بارگیری جداگانه نسبت به ذخیره‌سازی و ارسال سوخت مورد نیاز کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره با انتشار برخی اخبار درباره عدم تأمین سوخت کم‌سولفور موردنیاز شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از سوی وزارت نفت در رسانه‌های خبری در این باره افزود: مشکل اصلی در این زمینه عدم اجرای تعهدات از سوی شرکت پیمانکاری طرف قرارداد شرکت کشتیرانی بوده است.

جمشیدی افزود: از روز پانزدهم آبان‌ماه تاکنون ۲۰ هزار تن نفت‌کوره از پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند دریافت و آن را از طریق لوله به مبادی دریافتی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده‌ایم، اما متأسفانه پیمانکار کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود برای حمل فرآورده از مقاصد ارسالی شرکت ملی پخش اقدام نکرده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه مرکزی با تاکید بر اینکه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به تعهدات خود در این زمینه به‌صورت کامل عمل کرده است، گفت: با توجه به اینکه متأسفانه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با پیمانکاران حمل خود نتوانسته است برداشت کافی انجام دهد، مشکل به هیچ وجه مربوط به مجموعه وزارت نفت نبوده است.

جمشیدی ضمن تاکید بر آمادگی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند برای برداشت نفت‌کوره بیشتر گفت: در چنین شرایطی تلاش کردیم با نگاه ملی و فراسازمانی مدیران ارشد شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات ناوگان حمل‌ونقل فرآورده شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد شرکت ملی پخش به صورت مقطعی نسبت به رفع این مشکل اقدام کنیم و خوشبختانه از روز گذشته با همکاری وزارت نفت از طریق حدود ۳۰ نفتکش نسبت به بارگیری و ارسال نفت‌کوره اقدام شده است.

وی با تاکید بر اینکه میزان تولید نفت‌کوره کم‌گوگرد در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند به نیاز مصرف‌کننده بستگی دارد، تاکید کرد: هم‌اکنون هیچ کمبودی در زمینه تولید و توزیع این سوخت در مجموعه وزارت نفت و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی وجود ندارد.

جمشیدی همچنین با اشاره به اینکه هم اکنون تکنولوژی بالا و دانش فنی تولید سوخت کم‌گوگرد در اختیار کشور و مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران قرار دارد، گفت: وزارت نفت به تعهدهای خود در زمینه تولید سوخت کم‌گوگرد به‌منظور اجرای کنوانسیون‌های بین‌المللی برای استفاده از سوخت کم‌گوگرد در کشتی‌ها از ابتدای سال ۲۰۲۰ به طور کامل عمل و تضامین کیفیتی تولید آن را نیز ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۶۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته

صندوق بین المللی پول از رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته خبر داد و پیش بینی کرد ذخایر ارزی در دسترس ایران در سال ۲۰۲۴ با افزایش حدود ۶ میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به ۳۱.۳ میلیارد دلار برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین المللی پول در گزارش  منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی که به تازگی منتشر شده پیش بینی کرده ارزش تولید ناخالص داخلی ایران 61 میلیارد دلار در سال 2024 نسبت به سال 2023 افزایش یابد و به 464 میلیارد دلار برسد. اقتصاد ایران در این سال 3.3 درصد رشد خواهد کرد که  از رشد متوسط 20 ساله طی سال های 2000 تا 2020 که 3 درصد گزارش شده بیشتر خواهد بود.

این گزارش رشد اقتصاد غیر نفتی ایران در سال 2023 را  3.8 برآورد و پیش بینی کرده است این رقم در سال جاری به 3.3 درصد برسد. بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه 15 درصدی را به ثبت رساند. پیش بینی شده است در سال 2024 نیز رشد این بخش به 2.9 درصد برسد.

نرخ تورم در کشور طی سه سال گذشته نزولی بوده است و به پیش بینی صندوق بین المللی پول انتظار می رود این روند حداقل طی دو سال آینده ادامه پیدا کند. نرخ تورم ایران در سال 2023 به 41.5 درصد کاهش یافته و پیش بینی می شود در سال 2024 به 37.5 درصد و در سال 2025 به 32.5 درصد برسد.

نرخ رشد نقدینگی در سال 2023 بالغ بر 34.7 درصد بوده و انتظار می رود این رقم در سال 2024 به 32.9 درصد کاهش یابد. متوسط رشد نقدینگی طی سال های 2000 تا 2020 بالغ بر 26.5 درصد محاسبه شده است.

*پیش بینی تراز مثبت 16.7 میلیارد دلاری حساب های جاری در 2024

صندوق بین المللی پول تراز حساب های جاری ایران در سال 2024 را مثبت 16.7 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. در سال 2023 نیز تراز حساب های جاری ایران مثبت 17.8 میلیارد دلار برآورد شده بود.

*عبور ذخایر ارزی در دسترس ایران از 30 میلیارد دلار

ذخایر ارزی در دسترس ایران بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول در سال گذشته 25.1 میلیارد دلار بوده است. این رقم برای سال قبل از آن 19.7 میلیارد دلار اعلام شده بود. بر اساس پیش بینی این نهاد بین المللی ذخایر ارزی در دسترس ایران طی سال جاری با افزایش حدود 6 میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به 31.3 میلیارد دلار خواهد رسید.

بر اساس این گزارش ذخایر ارزی ایران بسیار بیشتر از این ارقام و بالای 100 میلیارد دلار است که بنا به ادعای صندوق بین المللی پول به دلیل تحریم ها در دسترس ایران قرار ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • راه اندازی دوباره واحد پتروشیمی آبادان
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد