Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه‎زهرا توکلی با اعلام این خبر افزود: ساختمان بهزیستی پلدختر سال ۶۹ با زیربنای ۴۵۰متر در مکانی نامناسب از لحاظ ژئوتکنیکی بنا شد که سال ۷۸ به علت نشست زمین و عدم رعایت اصول مهندسی توسط پیمانکار دچار تخریب وسیع و بنابر اعلام دفتر فنی استانداری به دلیل حفظ جان شهروندان و همکاران، به طور کامل تخلیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از تخلیه ساختمان، اداره‎کل بهزیستی اقدام به انجام مکاتبات متعددی جهت پیگیری تخلفات پیمانکار در نحوه احداث بنا با اداره‎کل مسکن و شهرسازی وقت نمود که در نهایت پرونده موردنظر در آن سازمان مورد کارشناسی و بررسی فنی قرار گرفت.

توکلی با اشاره به این‎که هرگونه اقدام در جهت تخریب املاک دولتی مستلزم صدور مجوز از مبادی ذیربط است، تصریح کرد: سلسله مکاتبات سازمان بهزیستی با معاونت هماهنگی امور عمرانی از سال ۹۲ تاکنون و نیز مکاتبه با ستاد حوادث غیرمترقبه استان، سازمان بهزیستی کشور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و فرمانداری شهرستان پلدختر، نشان می دهد اداره کل بهزیستی به‎صورت جدی پیگیر موضوع تخریب ساختمان مخروبه پلدختر بوده است.

مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: موضوع تخریب ساختمان در جلسه شورای فنی استان بیست‎وهشتم بهمن ماه سال ۹۲ توسط معاون هماهنگی امور عمرانی وقت استانداری لرستان صادر شد که متولی اجرای آن راه و شهرسازی بوده‌ است.

توکلی اضافه کرد: همچنین در بند ۶ صورتجلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان پلدختر در هفدهم خردادماه ۹۴  پیگیری ساختمان بهزیستی برعهده کارشناس عمرانی و فرمانداری پلدختر گذاشته شد.

وی افزود: باتوجه به پیگیری‎های متعدد اداره‎کل بهزیستی جهت تخریب ساختمان و حل معضل فضای آلوده مخروبه بهزیستی تنها راه حل این مساله صدور مجوزهای قانونی درخصوص تخریب ملک موردنظر و اجرای آن توسط اداره‎کل راه و شهرسازی استان است.

مدیرکل بهزیستی لرستان تاکید کرد: این نهاد تاکنون به صورت قطعی پروژه موردنظر را از کارفرما تحویل نگرفته، بنابراین هرگونه تصمیم‎گیری درخصوص تخریب ملک و یا تحویل آن به مرجع دیگر صرفا در چهارچوب شورای اموال دولتی میسر است.

توکلی اضافه کرد: با توجه به رایزنی های انجام شده با فرماندار شهرستان پلدختر موضوع تخریب ساختمان از طریق مبادی ذیربط در دست بررسی است و پیگیری می شود.

هفتم دی ماه امسال گزارشی با عنوان /ساختمان بهزیستی پلدختر بنایی که پاتوق معتادان شد/ در خبرگزاری جمهوری اسلامی منتشر شده است.

برچسب‌ها پلدختر راه و شهرسازی لرستان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلدختر راه و شهرسازی لرستان سازمان بهزیستی کشور پلدختر راه و شهرسازی لرستان سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۶۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • ریزش سنگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد