Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@15:01:20 GMT

جنگ با ایران مادر همه جنگ‌هاست!

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۷۸۹۹

خرداد: به‌نظر می‌رسد مقامات آمریکایی از محاصره سفارتشان توسط مردم خشمگین عراقی، همزمان بهت‌زده و وحشت‌زده هستند.
به گزارش خرداد به نقل از اقتصادنیوز اکنون تقریبا صد تفنگدار دریایی آمریکا ـ که به یک واحد ویژه برای واکنش سریع به بحران منسوب هستند ـ در عراق حضور دارند تا پس از حملات خشمگینانه معترضان عراقی در روز سه‌شنبه، از سفارت ایالات‌متحده در بغداد محافظت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این تفنگداران دریایی، اعضای گردان دوم، هنگ ۷ پیاده نظام نیروی دریایی آمریکا، به کارگروه ویژه هوا-زمین نیروی دریایی با هدف ویژه - واکنش سریع به بحران - به مقر فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) وابسته هستند. این نیرو‌ها پس از اعلام مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا، از کویت به بغداد اعزام شدند. اسپر گفته است: «ما نیرو‌های دیگری برای پشتیبانی از پرسنل خود در سفارت آمریکا در بغداد اعزام می‌کنیم. ما اقدامات صحیحی برای محافظت از نیرو‌ها انجام داده‌ایم تا از امنیت شهروندان آمریکایی، نظامیان و دیپلمات‌ها در کشور عراق اطمینان حاصل شود و حق دفاع از خود را تضمین خواهیم کرد.»
ظاهرا این نیرو‌ها در داخل هواپیما MV-۲۲ Ospreys (هواپیما‌های روتور طراحی شده برای حمل‌ونقل نیروی دریایی) و اعزام سریع آنها به مناطق بحرانی به عراق منتقل شدند.
وزارت دفاع فیلم‌های ویدئویی از تفنگداران دریایی را منتشر کرد که عازم عراق بودند. این فیلم با سکانسی از سربازان آمریکایی درحالی‌که مشغول آماده‌سازی و فشنگ‌گذاری سلاح‌های خود هستند، آغاز می‌شود. فرماندهی مرکزی آمریکا گفته: این نیروی دریایی برای حرکت با سرعت و دقت برای پشتیبانی از عملیات در سراسر خاورمیانه ایجاد شده است. به گفته ستاد فرماندهی تفنگداران دریایی، این نیرو واکنش به بحران، عملیات احتیاطی، همکاری امنیتی، تضمین موفقیت عملیات و سایر ماموریت‌های دیگری را که ممکن است در منطقه عملیاتی سنتکام هدایت شوند، انجام می‌دهد.
این واحد پس از حمله سال ۲۰۱۲ به پست نیرو‌های آمریکایی در بنغازی لیبی ایجاد شد که طی آن چهار پرسنل دیپلماتیک و اطلاعاتی آمریکایی از جمله سفیر آمریکا کشته شدند.
علاوه بر محافظت از سفارت، این تفنگداران دریایی برای انجام عملیات تخلیه نیروی انسانی، امدادرسانی در برابر بلایا، بازیابی پرسنل و تجهیزات و ماموریت‌های مربوط به کمک‌های بشردوستانه آموزش دیده‌اند.
سخنگوی تفنگداران دریایی و عضو سابق این واحد گفته است این احتمالا اولین باری است که آمریکا مجبور شده با این ظرفیت به اعزام این نیرو‌ها بپردازد.
در گذشته، آمریکا با اعتراضات در منطقه سبز بغداد، تقریبا با تنها یک جوخه از تفنگداران دریایی مقابله می‌کرد. این اعزام مطمئنا بسیار بزرگ‌تر و بیشتر از موارد سابق است؛ در یک جوخه تفنگداران دریایی آمریکا ۴۰ نفر قرار دارند.
تصمیم برای اعزام حدود صد تفنگدار دریایی برای تقویت حفاظت از سفارتخانه آمریکا در بغداد پس از آن صورت گرفت که معترضان عراقی در تلاش برای ورود به این مجتمع به دروازه‌های آن حمله کردند. این اعتراضات در واکنش به حملات هوایی آمریکاست که گروه شبه‌نظامی عراقی متحد ایران را هدف قرار داد.
وزارت امورخارجه آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد، هرچند معترضان توانستند دروازه اصلی را بشکنند و یک پست نگهبانی را آتش بزنند، پرسنل سفارت در امنیت بوده و داخل مجتمع هیچ آسیبی ندیده است.
با این حال اعزام نیرو‌های ویژه آمریکایی به بغداد در حجم وسیع، صرف‌نظر از جنبه‌های عملیاتی آن یک سیگنال و یک اقدام نمادین نیز هست. چنانچه بیان شد این نیرو بعد از حملات بنغازی در سال ۲۰۱۲ تشکیل شده و هدف آن واکنش سریع به بحران است.
اینکه ایالات‌متحده تا چه حد اتفاقات اخیر در پیرامون سفارت آمریکا در عراق را مشابه اتفاقات بنغازی تلقی کرده است، به خوبی از توییت سه‌شنبه شب دونالد ترامپ مشخص است. وی در این توییت بیان کرده بود که عراق بنغازی نخواهد شد. اعزام این نیرو می‌تواند پیوند مستقیمی با توییت ترامپ و تهدید ضمنی وی علیه ایران داشته باشد.
در همین حال نشریه واشنگتن‌پست در مطلبی با اشاره به اتفاقات بغداد، با توجه به وسعت سفارت آمریکا حمله معترضان به این سفارتخانه را شوکه‌کننده و یادآور بحران گروگانگیری ایران دانسته است. نویسنده واشنگتن‌پست بیان کرده که این اتفاق به سادگی بیان‌کننده این امر است که در تقابل طولانی‌مدت ایران و آمریکا، همیشه آمریکا از سوی گروه‌های ضعیف‌تر، اما مصمم‌تر آسیب‌پذیر بوده است.
این مطلب در ادامه با یادآوری بحران‌هایی که میان ایران و آمریکا از سال ۱۹۷۹ به بعد رخ داده است، به اتفاقات اخیر می‌رسد و بیان می‌کند که آمریکا برای فرار از بحران افزایش تنش با ایران تنها دو راه دارد: یا مذاکره کند یا بجنگد. سپس بیان می‌کند که جنگ با ایران مادر همه باتلاق‌ها خواهد بود که می‌تواند به سرعت از کنترل خارج شود. این مساله راهی جز مذاکره هسته‌ای جدید با ایران نمی‌گذارد.
این مطلب در نهایت بیان می‌کند که ترامپ هیچ علاقه جدی به مذاکره یا جنگ با ایران نشان نداده و تنها به استفاده از جنگ‌افزار اقتصادی بسنده کرده است. ایران مجددا یک نبرد کم‌وسعت را برنده شده که آمریکا نمی‌تواند پاسخی به ایران بدهد. برچسب ها: ایران ، جنگ ، عراق

منبع: خرداد

کلیدواژه: ایران جنگ عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۷۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد

وزیر نیرو گفت: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتورهای گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، علی‌اکبر محرابیان در بازدید از کارخانه‌های گروه مپنا در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز کارگر به عموم کارگران کشور اظهار کرد: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتورهای گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد.

وی در ادامه سخنان خود به عملکرد دولت سیزدهم در بخش نیروگاهی کشور اشاره و بیان کرد: طی عملکرد دولت سیزدهم با کمک بخش‌های مختلف بیش از 8500  مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور‌ افزوده شد‌‌ و این مهم نقش بسزایی در رفع ناترازی برق کشور داشته است.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم حمایت مالی از واحدهای نیروگاهی کشور به منظور افزایش راندمان و توسعه ظرفیت گفت:  با وجود اهمیت بالای حمایت مالی از طرح‌های توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، صندوق توسعه ملی به تعهدات خود در این حوزه به خوبی عمل‌ نکرده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: موضوع رفع ناترازی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که این اتفاق علاوه بر افزایش رفاه عمومی همچنین به افزایش بازدهی در حوزه انرژی منجر شده و به اقتصاد کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود به برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار 1403 اشاره کرد و گفت: طی سه سال اخیر برنامه‌های مشخصی برای مدیریت بار مصرف برق فصل گرم در دستور کار قرار گرفت که در سال 1401 برای این موضوع 100 اقدام، در سال 1402 تعداد 140 اقدام و برای فصل گرم سال جاری نیز 180 اقدام طراحی و‌اجرا شد.

محرابیان با تشریح بخش‌های مختلف برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در سال جاری گفت: بخشی از اقدامات وزارت نیرو‌ در این راستا به توسعه شبکه‌های انتقال، توزیع، افزایش پست‌ها و نظایر آن مرتبط است و بخشی نیز به افزایش ظرفیت و راندمان نیروگاهی کشور چه در بخش حرارتی و چه در بخش برقابی باز می گردد.

وی‌ با تاکید بر ضرورت مشارکت همه بخش‌های مصرف‌کننده برق برای عبور موفق از اوج بار سال جاری گفت: با توجه به تجارب دو سال گذشته در حوزه مدیریت مصرف برق، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای افزایش مشارکت بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده که از جمله آن می‌توان به اختصاص پاداش‌های ویژه به مشترکان بخش خانگی اشاره کرد.

محرابیان در همین رابطه اظهار کرد: بیش از 80 میلیون پاداش اعم از هدایایی چون لوازم برقی کم مصرف مورد نیاز خانه و خانواده، صدها خودرو، بسته‌های اینترنتی و... برای مشترکان کم مصرف در تابستان سال جاری در نظر گرفته شده که به افشار محتلف مانند کودکان، نوجوانان، بانوان و... که در مسابقات مربوطه شرکت کرده و در مدیریت مصرف برق سال جاری نقش آفرینی کنند، اهدا می‌شود.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی درباره نحوه مدیریت مصرف برق صنایع نیز اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار میزان مصرف کلی برق صنایع از میزان مصرف برق بخش خانگی در ایام فصل گرم سال فراتر رفت.

محرابیان در ادامه با تاکید بر اهتمام وزارت نیرو برای تامین برق کافی برای صنایع در دوره اوج بار مصرف امسال ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که با وزارت صمت و بر اساس قانون منعقد شده است، صنایع بزرگ ملزم به ایجاد نیروگاه به منظور تامین بخشی از برق مورد نیاز خود هستند.

وی با بیان این که انرژی مورد نیار صنایع امسال نیز در ساعات مختلف تامین می‌شود،گفت: هم‌اکنون 5 واحد نیروگاهی صنایع در استان‌های مختلف کشور به بهره‌برداری رسیده است ‌صنایعی که اقدام به احداث نیروگاه‌های خود تامین کرده‌اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق قرار نمی‌گیرند.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان واردات و صادرات برق کشور گفت: تبادل برق با کشورهای همسایه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت نیرو است که به صورت کلی در طول یک سال ما 80 درصد صادرات و 20 درصد واردات دا‌ریم.

وزیر نیرو در این بازدید همچنین گفت: گروه تولیدی مپنا یکی از افتخارات صنعت کشور است که نقش مهمی در اجرای فعالیت های نیروگاهی چه در داخل و چه در خارج از کشور دارد.

محرابیان با تاکید بر اینکه گروه مپنا به طور کامل مورد حمایت دولت قرار دارد، ادامه داد: این گروه صنعتی توانسته است در طول سال‌های گذشته با به روزرسانی دانش مهندسی و تکنولوژی، همسو با دانش روز جهان حرکت کند و نقش  اثرگذاری در پاسخ به نیاز کشور در حوزه انرژی ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس| وحید شمسایی در آغوش مادر
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان معترض آمریکایی نیرو‌های نیابتی ایران هستند!
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ