Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر«محسن شانقی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۵۵ لیتر ماده ضدعفونی به صورت رایگان برای ضدعفونی دامداری‌های شهر داودآباد به این شهر اختصاص یافت و تاکنون ۶۰ درصد فضاهای دامداری این شهر برای مقابله با شیوع احتمالی تب برفکی ضدعفونی شده‌ و این اقدام توسط کارشناسان این اداره کل در حال انجام‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس پیش بینی‌های انجام شده با همکاری شهرداری داودآباد آمادگی ضدعفونی کوچه‌های این شهر برای مقابله احتمالی با بیماری تب برفکی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با یادآوری مشاهده بیماری تب برفکی در ۲ واحد دامداری در شهر داودآباد خاطرنشان کرد: مکاتبه با اتحادیه دامداران استان، ارسال پیامک‌های بهداشتی به دامداران،اطلاع رسانی از طریق مطبوعات از جمله اقدامات این اداره کل برای مقابله با انتقال بیماری به سایر دامداری‌ها بوده است.

شانقی افزود: برای مقابله با شیوع احتمالی بیماری تب برفکی، ۲ گروه ضدعفونی برای مقابله با بیماری تب برفکی به شهر داودآباد شهرستان اراک اعزام و اکنون در این شهر مستقر هستند.

وی، انجام واکسیناسیون دام‌های علیه بیماری تب برفکی را از دیگر اقدامات اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برای مقابله با شیوع احتمالی این بیماری در استان و شهر داودآباد عنوان کرد و گفت: ۲ هزار راس دام سنگین در مدت ۲ هفته گذشته برای مقابله با این بیماری در شهر داودآباد به صورت رایگان واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با یادآوری وجود ۲۰ هزار راس دام سنگین در شهر داودآباد گفت: از ابتدای آذر ماه سال‌جاری و شروع بخش سوم واکسیناسیون تب برفکی، تاکنون ۵۰ درصد این دام‌ها علیه بیماری تب برفکی واکسینه و ایمن سازی شده اند.

شانقی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه واکسن تب برفکی در جمعیت دام سنگین به صورت بهادار انجام می شود این مهم، کاهش استقبال دامداران را به همراه داشته است.

وی، از تامین ۵۰ هزار دز واکسن بیماری تب برفکی برای واکسیناسیون رایگان دام‌های سنگین در استان مرکزی خبرداد و گفت: واکسیناسیون رایگان دام‌های سنگین در سطح روستاهای کم جمعیت برای مقابله با این بیماری در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار دز این واکسن‌ها برای واکسیناسیون رایگان دام‌های شهرداود آباد اراک برای مقابله با بیماری تب برفکی اختصاص یافته است.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۸۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.

برچسب‌ها استان مرکزی دام و طيور واکسن دامپزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی دام و طيور واکسن دامپزشکی استان مرکزی دام و طيور واکسن دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک

ایسنا/مرکزی کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در سال گذشته خبر داد.

علی رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری، در حال حاضر سه اکیپ زنده‌گیری مجهز به سلاح بیهوشی و قفس  دارد که شبانه‌روز در سطح شهر اراک فعالیت می‌کنند.

وی افزود: پنج منطقه خدمات شهری در اراک وجود دارد که این اکیپ‌ها در این پنج منطقه فعالیت می‌کنند.

رحمتی از مردم تقاضا کرد در مواقع اضطراری مشکلاتی که از سوی سگ‌های بلاصاحب برای آنها پیش می‌آید را با سامانه ۱۳۷ در میان بگذارند و گفت: شهروندان در تماس با این سامانه، محدوده تردد این سگ ها را اطلاع دهند. این موارد بعد از ثبت در سامانه، ابلاغ شده و اکیپ‌ها به مناطق اعلامی اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ قلاده سگ عقیم‌سازی شد، افزود: سال گذشته ماهیانه به طور میانگین ۱۳۵ قلاده سگ زنده‌گیری شده ‌که شامل سگ‌های نر و ماده و توله‌های ۶ ماهه بوده و پس از جمع‌آوری و  عقیم‌سازی واکسینه شدند.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک تصریح کرد: افرادی که در روستاها با مشکل این سگ‌ها مواجه هستند باید این موضوع را با دهیاری در میان بگذارند چراکه این مورد در محدوده خدمات شهری اراک نیست و نمی‌توان اکیپ اعزام کرد.

رحمتی ادامه داد: مطابق مصوبه سال گذشته فرمانداری، مصوب شده دهیاران شخصا پیگیر این موضوع باشند و با قرارداد با اکیپ‌های خصوصی این جمع‌آوری را انجام دهند و سگ های جمع آوری شده را به پناهگاه شهرداری اراک انتقال دهند.

وی بیان کرد: امسال نیز برنامه، مبتنی بر فعالیت شبانه‌روزی اکیپ‌هاست تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد، تلاش برای این است که در صورت موافقت، در سال جاری تعداد اکیپ‌ها را افزایش دهیم.

رحمتی تاکید کرد: در سال‌های پیش سه قبضه اسلحه بیهوشی دریافت شد که کمک زیادی به این زنده‌گیری در سطح شهر کرد و خوشبختانه تعداد سگ‌های بلاصاحب نیز بسیار کمتر شده است.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک افزود: از مردم می‌خواهیم که در شهرها به سگ‌های بلاصاحب غذا ندهند چراکه همین امر سبب افزایش این حیوانات می‌شود، مردم می‌توانند این غذاها را به پناهگاه موجود در روبروی روستای سوارآباد ارائه دهند.

رحمتی اضافه کرد: این پناهگاه هشت‌هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت دارد و با اتاق‌های جراحی و قرنطینه فعالیت می‌کند و اقدامات عقیم‌سازی و واکسیناسیون نیز در این پناهگاه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این سگ ها بعد از انجام اقدامات لازم و عقیم‌سازی، در مناطق دور از شهر رهاسازی می‌شوند و گاه با ارائه مدارک لازم به گله‌داران واگذار می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟