Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پروتون میل یک سرویس رمزگذاری شده سراسری ارئه دهنده ایمیل است که در سال ۲۰۱۴ توسط اندی ین، جیسون استاکمن و وی سان بنیانگذاری شد. طریقه رمزگذاری این سیستم به گونه‌ای است که اطلاعات کاربران پیش از آنکه به سرور‌های ProtonMail منتقل شود، مورد حفاظت قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا کمپانی سازنده پروتون میل قرار است تا در سال ۲۰۲۰ نسخه اندروید و IOS اپلیکیشن تقویم خود را در اختیار کاربران قرار دهد. در حال حاضر این تقویم رمزگذاری شده تنها بر روی رایانه‌های شخصی قابل اجرا است. با رمزگذاری این تقویم میزان امنیت اپلیکیشن نسبت به برنامه‌های مشابه مانند Google Calender بسیار افزایش پیدا می‌کند.

قابلیت‌های این برنامه

همانطور که توضیح داده شد، دلیل این امنیت آن است که محتوای اطلاعات هر فرد کاملا محفوظ می‌ماند و حتی برای خود کمپانی Proton Technologies AG هم رمزگشایی نمی‌شود. همچنین این برنامه شامل خیلی از قابلیت‌های موجود در Google Calender است. شما در این اپلیکیشن قادر خواهید بود که برنامه‌های روزانه خود را اضافه و یا حذف کنید و برای بعضی مناسبت‌ها یا برنامه‌های خود یادآور روزانه، هفتگی و یا ماهانه قرار دهید. در حال حاضر این برنامه تنها در صفحات وب و با رایانه شخصی قابل استفاده است، که این نسخه نیز در حالت بتا قرار دارد. برای آن دسته از افرادی که نسبت به این برنامه کنجکاو شده‌اند، شما می‌توانید با مشاهده فیلم کوتاهی که برای معرفی این برنامه منتشر شده کنجکاوی خود را کاهش دهید. این ویدیو ۱۹ ثانیه‌ای نمایشی کوتاه از این اپلیکیشن در رایانه شخصی نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: معرفی ۸ محصول شگفت‌انگیز دنیای فناوری در دهه اخیر

رایگان و یا پر هزینه؟

همانند ProtonMail انتظار می‌رود که این برنامه شامل یک نسخه رایگان و یک نسخه پیشرفته باشد. برای مثال اگر شما از نسخه رایگان برنامه ایمیل رسان ProtonMail استفاده کنید، تنها می‌توانید ۱۵۰ ایمیل در روز ارسال کنید. این تعداد ایمیل برای خیلی از افراد مناسب و کافی است. اما آن دسته از افرادی که در شغل‌های خاصی فعالیت دارند و نیاز به ارسال تعداد زیادی از ایمیل هستند، می‌بایست نسخه پیشرفته این برنامه را به مبلغ ۴ دلار در ماه خریداری کنند. دریافت این نسخه قابلیت ارسال ۱۵۰۰ ایمیل در روز را به کاربر می‌دهد.

بازار هدف این شرکت چه کسانی هستند؟

این تقویم رمزگذاری شده برای آن دسته از افراد که تمایل دارند زمان ملاقات‌های کاری، تولد‌ها، جشن‌ها و وقت دکترشان را شخصی نگه دارند، بسیار مناسب است. لازم به ذکر است که در آینده کاربران گوشی‌های هوآوی این برنامه را به عنوان گزینه پیش فرض در تلفن‌های همراه خود خواهند داشت. دلیل این عمل آن است که سرویس‌های گوگل دیگر بر روی این گوشی‌ها فعال نیستند. شرکت گوگل همچنین اعلام کرده است که از حضور برنامه‌های شرکت Proton Technologies AG بر روی گوشی‌های هوآوی تعجب نخواهد کرد چرا که کمپانی هوآوی بهترین گزینه برای شناخته شدن برنامه‌های Proton Technologies AG است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلاء به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها اغلب بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند باعث سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند.

و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل سایر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

کد خبر 6090454

دیگر خبرها

  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟