Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@00:44:10 GMT

اقتصاد هنگ کنگ ضعیف شد

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۹۲۶۳

اقتصاد هنگ کنگ ضعیف شد

پول نیوز - با توجه به اعتراضات داخلی در هنگ کنگ طی ماه های گذشته، رشد اقتصادی این کشور منفی شده است.

 

به گزارش پول نیوز، به نقل از بلومبرگ، پاول چان، وزیر دارایی هنگ‌کنگ گفت: با توجه به شرایط پیش آمده در ماه های اخیر، تداوم رشد منفی اجتناب‌ناپذیر است و این بدان معنا خواهد بود که دولت در استفاده از منابع مالی خود برای غلبه بر این بحران با محدودیت بیشتری مواجه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اعتراضات در هنگ‌کنگ که ابتدا در اعتراض به لایحه استرداد مجرمین به چین آغاز شد در ماه‌های اخیر به یک تظاهرات گسترده ضد دولتی تبدیل شده که باعث ایجاد اختلال در بسیاری از فعالیت های مالی و تجاری، بانک‌ها، لغو پروازها و لغو سرمایه‌گذاری‌های خارجی جدید شده است. از زمان آغاز بحران داخلی، شمار گردشگران چینی که بزرگ‌ترین بازدیدکنندگان خارجی هنگ‌کنگ هستند به نصف کاهش پیدا کرده است و فعالیت‌های خرده فروشی نیز یک چهارم کمتر شده است.

دولت هنگ‌کنگ تاکنون چهار بسته محرک اقتصادی را به اجرا درآورده است که هر چهار بسته نتوانسته اند باعث تقویت رشد اقتصادی در این منطقه شوند. چان افزود: سال ۲۰۱۹ برای جامعه و اقتصاد ما سالی پر نوسان بود، شش ماه اخیر بر ما سخت گذشت اما ما از شرایط موجود سرسخت‌تریم.

دولت هنگ‌کنگ در برآورد اولیه خود اعلام کرده اقتصاد این کشور در سال ۲۰۱۹ حدود ۱.۳ درصد کوچک تر شده و نرخ بیکاری نیز به ۳.۲ درصد افزایش پیدا کرده که از ژوئیه ۲۰۱۷ تاکنون بی سابقه بوده است.

دولت در شرایطی به کاهش رشد اقتصادی اقرار می کند که رشد اقتصادی سه ماهه سوم هنگ کنگ به منفی ۳.۲ درصد رسید. این برای نخستین بار از زمان رکود بزرگ سال ۲۰۰۹ است که اقتصاد هنگ کنگ کوچک می‌شود. متوسط رشد اقتصادی هنگ کنگ در بازه زمانی ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۹ معادل ۰.۸۸ درصد بوده است که بالاترین نرخ ثبت شده مربوط به سه ماهه سوم سال ۲۰۰۳ با ۶.۱ درصد و کمترین نرخ ثبت شده نیز نرخ منفی ۳.۴ درصدی در سه ماهه نخست سال ۲۰۰۹بوده است.

 

منبع: ایسنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: هنگ کنگ پول نیوز چین نرخ بهره رکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۹۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر کتاب " اقتصاد در هیاهوی انتظارات " منتشر شد. برای اولین بار در ایران یک کتاب تخصصی در رابطه با اثرات انتظارات تورمی در اقتصاد ایران توسط موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز به رشته تحریر درآمد.

کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» با موضوع نگاهی جامع به اثرات انتظارات تورمی در اقتصاد ایران با الهام از ۳۰ نشست تخصصی توسط انتشارات موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز گردآوری شده است.

این کتاب شامل ۳۰ فصل بوده و به موضوعاتی مانند: نقش انتظارات تورمی در تورم و نرخ ارز، نظریه‌های تعیین نرخ ارز و نحوه شکل‌گیری انتظارات، رابطه انتظارات تورمی و بازار سرمایه، بازار مسکن و نقش انتظارات در آن، نقش رسانه در انتظارات تورمی پرداخته است.

کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» دارای ۶۵۶ صفحه می باشد و مقدمه آن توسط محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی نوشته شده است. در این کتاب از بیش از ۲۶۰ جدول و نمودار برای فهم بیشتر موضوع انتظارات استفاده شده است.

در بخشی از مقدمه که به قلم محمدرضا فرزین نوشته شده آمده است " امروزه بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که علیت در پدیده‌های اقتصادی در بسیاری از موارد ماهیت متقابل دارد؛ یعنی روایت‌ها خود می‌توانند موجب رخدادهای اقتصادی شوند و رخدادهای اقتصادی علت تغییر روایت‌ها.

جنگ‌های اقتصادی کنونی بین کشورها عموماً با تمرکز شکل‌گیری شایعات، ناامید سازی مردم به آینده و ارائه تصویری تاریک از آینده کشور توسط حرفه‌ای ترین رسانه‌ها و خبرگان عملیات روانی صورت می‌پذیرد و بخش عمده‌ای از هزینه جنگ را به خود اختصاص می‌دهد.

اقتصاد ایران دهه هاست که با این پدیده روبروست و متاسفانه در حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی نتوانسته نهادسازی و برنامه‌ریزی لازم برای مقابله با این پدیده را انجام دهد.

به قول یکی از اقتصاددانان، آنچه که باید از آن ترسید، خود ترس است و این موضوع محوری عملیات روانی علیه هر کشوری است. اقتصاددان مک کالی، این لحظه را لحظه کایوت می‎‌نامد. کایوت شخصیت کارتونی قهرمانی است که از روی پرتگاه‌های می‌پرد و تا زمانی که به زمین نگاه نکند سقوط نخواهد کرد و طبق قانون کارتون هر وقت به زمین نگاه کند، سقوط خواهد کرد. "

گفتنی است برای تهیه کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» می توانید با شماره تلفن ۰۹۱۹۶۱۶۲۲۴۴ (انتشارت موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز) تماس بگیرید

کد خبر 6093029 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با ۵ پیشنهاد ایران
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا