Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

وزیر راه، مسکن و شهرسازی در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرستان آستارا از اتصال اتوبان باکو-آستارای جمهوری آذربایجان به ایران خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از فارس، محمد اسلامی صبح امروز در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی وزارت راه در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به نقش تأثیرگذار بنادر کاسپین، انزلی و آستارا در بازار ترانزیت کشور اظهار کرد: تمام بنادر شمالی قرارگرفته در مسیر کریدور شمال-جنوب و شرق و غرب می‌توانند در توسعه اقتصادی کشور نقش ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه، مسکن و شهرسازی گسترش حمل‌ونقل ترکیبی و حمل‌ونقل مسافری گفت: در همایش اقتصادی دریای خزر که امسال در ترکمنستان برگزار شد توافق‌های مسافرت‌های دریایی بین بنادر خزر را برای همه کشورهای حاشیه خزر را پایه‌گذاری کردیم که این مهم با فراهم کردن زیرساخت‌ها سرعت می‌گیرد.‌

وی با اشاره به اینکه وضعیت زیرساختی بندر آستارا با سه سال پیش قابل‌مشاهده نیست و سرمایه‌گذاری‌های خوبی در حمل‌ونقل دریایی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: تجهیز و توسعه بنادر ازجمله اهداف پیش‌روی وزارت راه است که این مهم با روابط اقتصادی خوبی که با کشورهای حوزه دریای خزر وجود دارد در حال انجام است و آثار این روابط خوب را در بندر آستارا شاهد هستیم.

اسلامی با اشاره به تأکیدات روز گذشته رئیس‌جمهور در خصوص حمل‌ونقل ریلی افزود: پروژه راه‌آهن رشت-آستارا را شروع کرده‌ایم و امیدواریم افرادی که در مسیر این پروژه زمین‌دارند جهت آزادسازی سریع مسیر با پیمانکار پروژه همکاری تنگاتنگی داشته باشند.‌

وزیر راه، شهرسازی و مسکن با اشاره به اینکه طبق توافق صورت گرفته با جمهوری آذربایجان قرار است اتوبان باکو-آستارا به جمهوری اسلامی ایران متصل شود، بیان کرد: جهت اتصال اتوبان‌های دو کشور به هم قرار است یک پل جدید در کنار پل ریلی احداث شود که در روزهای آینده مراسم کلنگ‌زنی آن برگزار می‌شود.‌

به گزارش فارس، محمد اسلامی وزیر راه، مسکن و شهرسازی در جریان سفر دوساعته به شهرستان مرزی آستارا از منطقه ویژه اقتصادی و بارانداز ریلی آستارا-آستارا بازدید به عمل آورد.‌

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: وزیر راه مسکن و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۹۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • جام جهانی تیراندازی| نکونام از صعود به فینال بازماند
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • جام جهانی تیراندازی| پایان کار نمایندگان ایران در تپانچه