Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@02:52:18 GMT

شیعه و سنی حضوری پرشور در انتخابات 98 خواهند داشت

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۴۰۵۶۳

شیعه و سنی حضوری پرشور در انتخابات 98 خواهند داشت

جمعی از علما و روحانیون اهل سنت و تشیع سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه حماسه نهم دی آشکارسازی عمق بصیرت ملت ایران در برابر فتنه‌گری فتنه‌گران بود، بر حضور پرشور مردم در انتخابات آتی برای انجام وظیفه شرعی و ناامید کردن دشمنان تاکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، 9 دیماه، روز حماسه سازی و تثبیت ولایت مداری و اتحاد و همدلی ملت ایران است؛ ملتی که با حضور و حمایت از اصل ولایت فقیه مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی و عوامل داخلی آنان کوبیدند و بار دیگر نشان دادند که همانند گذشته پای آرمان های خود ایستاده اند و در این راه گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امروز نیز دشمن در تلاش است تا با انجام تبلیغات گسترده و القای جو ناامیدی در جامعه حضور مردم را در انتخابات آتی مجلس و شورای اسلامی را به حاشیه کشیده و از آن برای رسیدن به اهداف کوچک و بزرگ خود استفاده کند. خیال خام و رویایی کهنه که هر بار با حضور حداکثری مردم با شکست مواجه شده است.

در همین راستا جمعی از علما و روحانیون اهل سنت و تشیع سیستان وبلوچستان با بیان تاکید بر نقش پررنگ بصیرت افزایی در دشمن شناسی و دفع به موقع آفت و آسیب های ناشی از نقشه های شوم بدخواهان کشور، گفتند: از آنجایی که شرکت در انتخابات مایع یأس و ناامیدی دشمن و یک وظیفه شرعی است، ما مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان همچون سنوات گذشته با حضوری پرشور و شوقی مضاعف در انتخابات 98 شرکت می کنیم و با انتخاب افراد اصلح، پاسخ مناسبی به فتنه گری های دشمن را خواهیم داد.

راه مقابله با هجمه های دشمن بصیرت افزایی است
حجت الاسلام و المسلمین شجاع الدین ابطحی امام جمعه اهل تشیع ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما با تاکید بر لزوم واکاوی ابعاد و تبیین اهداف فتنه 88 برای جوانان، گفت: یکی از نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی در ایران، حماسه نهم دی ماه سال 88 بود. در این روز مردم ایران که حدود 8 ماه آشوب و فتنه، فتنه گران را تحمل کردند در حمایت از آرمان های انقلاب اسلامی، در برابر فتنه‌گران قد علم کرده و حجت را بر آنان تمام کردند؛ روزی که مردم به صورت خودجوش در تمام شهرها و استان‌های ایران، پا به عرصه گذاشته و به فتنه‌ گری‌ های معاندین و دشمنان نظام پایان دادند.

وی راهپیمایی نهم دی ماه سال 88 را یکی از با کیفیت ترین تظاهرات مردم و عامل التهاب در دشمن دانست و افزود: حماسه  9 دی ماه تیر خلاص به فتنه گران بود و دیگر آنان قدرت آشوبگری را از دست دادند.

این خطیب با اشاره به اینکه بزرگداشت حماسه نهم دی ماه برای فتنه گران بسیار سخت تمام می شود، تصریح کرد: بصیرت افزایی موثرترین راهکار برای مقابله با توطئه دشمنان است و مردم با بصیرت و انقلابی ایران وظیفه خود می دانند که به دستور و فرامین مقام معظم رهبری گوش سپرده و با حضور در عرصه های ملی، فتنه های بعدی معاندین اسلام را با بصیرتی که دارند خنثی کنند.

وی لازمه افزایش بصیرت و آگاهی نسبت و شناخت به موقع دشمنان را گوش دادن به سخنان و اشارات مقام معظم رهبری عنوان و اذعان کرد: اگر کسی تدابیر مقام معظم رهبری را در مورد دشمن و فتنه های دشمن به خوبی متوجه نمی شوند باید حتما از افراد اهل بصیرت بپرسند و آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهند.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در رابطه با لزوم شناساندن آمریکا و اهداف آن به جوانان ممالک اسلامی تصریح کرد: تاکتیک ها و سیاست هایی که این دشمن برای نابودی نظام اسلامی به کار می برد را باید در کتب درسی مطرح کرد تا این مسئله برای آنان شفاف سازی شود.

حجت السلام والملمین ابطحی در پایان گفت: بعد از فتنه 88 که اتفاق افتاد حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند برخی شخصیت های مهم ابعاد فتنه را برای مردم تبیین و روشن بیان کنند؛ هم اکنون هم جوانان انقلابی در فضای مجازی و رسانه ها که یکی از ابزار افشاگری نقشه های دشمنان و آگاهی بخشی مردم در زمینه بصیرت است، به صورت فعالانه فعالیت می کنند.

بصیرت افزایی ستون فقرات نظام اسلامی است
مولوی نذیر احمد سلامی، نماینده خبرگان رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به سالروز حماسه نهم دی ماه سال 88 که مصادف با روز بصیرت و میثاق با ولایت بود بیان کرد: این روز در تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان روز بصیرت و یوم الله ماندگار شده است.

وی افزود: ملت ایران در این روز با به نمایش گذاشتن کرامت و شهامت خود در این روز باعث خیر کردن تمام دنیا شدند و با حضور به موقع شان در صحنه دشمنان خدا و دین را نا امید و مایوس و باعث شاد شدن قلب امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری شدند.

وی با بیان اینکه حماسه نهم دی ماه حضور عاشورایی مردم، حماسه ساز و ولایت مدار ایران اسلامی و همچنین نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرینی دیگر از افتخارات ملت ایران بود، تصریح کرد: حماسه نهم دی ماه به عقیده بنده نماد عزت و استقلال، آزادی بصیرت مردمی است که تا پای جان و با نشاط برای حفظ اصول اسلام و آرمان های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند اگر دشمن بخواهد در برابر دین بایستد دیگر سکوت نخواهند کرد و هرگز این اجازه را به آنان نخواهند داد.

مولوی سلامی لازمه برون رفت از توطئه های دشمن را آگاهی و بصیرت از نیات و فتنه های آنان و بی توجهی به تبلیغات شبکه های معاند دانست و ادامه داد: آگاهی داشتن مانع کورکورانه عمل کردن می شود و سرانجام هوشیاری ملت همیشه پیروزی بوده است.

وی یکی از اهداف اصلی دشمنان ایجاد انحراف ذهنی در جامعه و خصوصا در فضای مجازی دانست و تصریح کرد: برای عبور از فتنه و سلامت ماندن از دست دشمنان نظام اسلامی افزایش بصیرت به اندازه ستون فقرات یک انسان ارزشمند است، چرا که اگر احیانا عضوی از بدن آسیب ببیند بدن دچار  اختلال در کارکرد می شود پس سالم ماندن نظام در گرو سلامت مردم و جامعه است.
 
حضور پر شور مردم شیعه و سنی در انتخابات 98
مولوی جهاندیده، امام جمعه اهل سنت مسجد بلال سیب و سوران در گفت وگو با خبرنگار ما، گفت: شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و عامل یأس و ناامیدی دشمنان است؛ لذا همانطور که اسلام نیز تاکید داشته مردم با شور و شوق مضاعف همچون سنوات گذشته در انتخابات پیش رو شرکت خواهند کرد.

وی با تاکید بر لزوم دقت و با مشورت با صاحبان فکر و اندیشه برای انتخاب فرد اصلح در انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: به شهروندان توصیه می کنم تا تلاش کنند فرد توانمند را برای نمایندگی حوزه خود انتخاب کنند و با این انتخاب صحیح آب بر آتش فتنه گری دشمنان بریزند.
 
امام جمعه اهل سنت مسجد بلال شهرستان سیب و سوران در ادامه اظهار کرد: ما مردم شیعه و سنی استان سیستان و بلوچستان با مشارکت مضاعف و پر شور در انتخابات اسفند ماه سال جاری به دشمن نشان خواهیم داد که پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستیم.

مولوی جهاندیده خاطر نشان کرد: دشمن در تلاش است تا با برنامه ریزی و ترفند میان شیعه و سنی در این استان افتراق ایجاد کند، اما سیستانی و بلوچ سالیان دراز است که با همبستگی و وحدت در کنار هم زندگی می کنند و در تمامی صحنه ها و بزنگاه ها حضور هوشیارانه دارند.

 وی تصریح کرد: این بار نیز همه مردم استان یک دل و یکصدا با بصیرت، آگاهی از نقشه دشمن برای کمرنگ جلوه دادن انتخابات در ایران و با اتحاد در انتخابات به عنوان یک وظیفه دینی شرکت خواهند کرد تا تیر خلاصی بر نقشه های دشمن باشد.

9 دی نمادی از بصیرت، دشمن شناسی مردم است
مولوی عبدالملک ملکی پور، امام جمعه اهل سنت شهرستان کنارک در گفت وگو با خبرنگار ما از حماسه 9 دی ماه به عنوان فصلی نوینی در تاریخ انقلاب یاد کرد و افزود: مردم قهرمان و همیشه در صحنه ایران در این روز کاری بس بزرگ کردند و آمادگی و قدرت خود رادر مقابله با توطئه های ضد انقلاب به رخ کشیدند.

وی ادامه داد: در طول تاریخ ما شاهدیم که دشمنان برای ایجاد تفرقه و برای نابودی کشورهای اسلامی همیشه توطئه چینی کرده اند و ما این را در 9 دی هم شاهد بودیم که درواقع در مسائل داخلی کشور ما دخالت کردند و همیشه سعی میکنند چنین برنامه هایی را نه تنها در کشور ما بلکه در کل جهان اسلام اجرا کنند.

مولوی اهل سنت کنارک اتحاد ملی و انسجام اسلامی را برآمده از چنین اجتماعات عظیمی دانست و بیان کرد: ملت ما در طول سه دهه انقلاب نشان داده که هرگاه حکومت نیاز به حضور مردمی داشته با تمام وجود از ارزشهای خودشان دفاع کردند همچون دفاع مقدس که دشمن با ندیده گردفتن قدرت عظیم مردمی برآمده از روحیه ولایت پذیری مردم با خیال وارد کشور شد و با خیل عظیمی از بسیج مردمی مواجه شد و خوار و ذلیل فراری شدند.
 
وی با اشاره به اینکه بینش رهبری نقطه اتحاد ملت ایران در نهم دیماه بود اذعان کرد: یکی فهم و بصیرت هوشیارانه مردم و دیگری رهبری آگاهانه مقام معظم رهبری در ﺣﻤﺎﺳﻪ 9 دی نشان داد هرﮔﺎه ﻣﻠﺖ اﯾﺮان ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ اﺻﻞ ﻧﻈﺎم اسلامی اﺣﺴﺎس ﺧﻄﺮ کنند، ﺑﺎ همه ظﺮﻓﯿﺖ، ﺗﻮطﺌﻪ دﺷﻤﻦ را درهم ﻣﯽ ﺷﮑﻨﺪ.
 
مولوی ملکی پور بصیرت بالای مردم را ناشی از ولایت پذیری دانست وتصریح کرد: آنانی که راهی غیر از ولایت را برگزیدند حتی برخی خواص جز ضالین شدند ولی کسانی که ولایت پذیری را در سرلوحه کار خود قرار دادند به فلاح و رستگاری و عزت رسیدند.

وی با بیان اینکه این روز عرصه نمایش اراده و آمادگی ملت بزرگ ایران برای مقابله قاطع با توطئه های دشمن است، خاطرنشان کرد: دشمن چه در لباس غرب و چه در لباس اسلام، وحدت ما را هدف قرار داده و برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان تلاش می کنند که خوشبختانه مردم ما امروز آگاه تر و دشمن شناس تر از هر لحظه اند و حیله های دشمن را از بین می برند.

بصیرت رمز پیروزی بر فتنه ها است
حجت الاسلام حسن خدری، امام جمعه شهرستان زهک در گفت و گو با خبرنگارما با بیان اینکه مردم انقلابی ایران در طول انقلاب اسلامی با پیروی از فرامین رهبر انقلاب سربلند از فتنه های دشمن بیرون آمدند، گفت: بصیرت رمز پیروزی بر فتنه هاست، چرا که از صدر اسلام تا کنون هر کجا که مردم به دستورات الهی عمل کرده اند موفق و سربلند از آن بیرون آمدند.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران با وجود بصیرت افزایی بیمه خواهد شد، خاطرنشان کرد: فتنه زمان و مکان خاصی ندارد با توجه به وضعیت کنونی اسلام، دشمن در صدد ایجاد فتنه های جدید بر علیه مسلمانان است. مردم در 9 دی سال 88 فتنه را در نطفه خفه کردند، بصیرت و آگاهی مردم ضربه مهلکی به فتنه گران وارد کرد.

وی ادامه داد: حماسه 9 دی هرساله باید گرامی داشته شود تا نسل های آینده یا نقشه های شوم دشمنان انقلاب اسلامی آشنا شوند. حضور به موقع و انقلابی مردم در روز بصیرت نشان داد که این سرمایه های عظیم انقلاب اسلامی پایبند به  آرمان های امام و رهبری ایستاده اند.

وحدت ملت و تدبیر رهبری، عامل شکست فتنه گران
مولوی بلال مقدسیان، امام جمعه اهل سنت اسفند دلگان در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه دو عامل وحدت مردم و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری باعث شکست فتنه گران در سال 88 شد، اظهار  کرد: از همان آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی عده ای درصدد نابودی آن بودند که این جریان به ضد انقلاب معروف شدند. سه سال از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که گروهک منافقین که تا قبل از آن با عنوان سازمان مجاهدین فعالیت میکرد، مقابل نظام اسلامی ایستادند.

وی با اشاره به اینکه همه این اغتشاشات و درگیری های ضدانقلاب و منافقین در همان ابتدای پیروزی انقلاب با حضور و هوشیاری مردم به شکست جریانات و افراد مقابل نظام منجر شد، افزود: خرداد ماه سال 88 اینبار فتنه گران با حمایت غربی ها، اغتشاش و درگیری هایی را آغاز کردند که تا هشت ماه پس از آن ادامه داشت؛ اما به فضل الهی اینبار هم مردم در نهم دی ماه همان سال با خلق حماسه ای کم نظیر و با حضوری بیادماندنی از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

امام جمعه اهل سنت اسفند دلگان با تاکید بر لزوم در دستور کار قرارداد تدابیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در شرایط کنونی، افزود: البته دو عامل وحدت مردم و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری باعث شکست فتنه گران در سال 88 و قبل و بعد از آن شده است.

وی در پایان وحدت و همبستگی را رمز موفقیت کشور در برابر نقشه های شوم دشمنان دانست و تصریح کرد: باید این را بدانیم که جدایی و انشقاق بین ما خواسته اصلی دشمنان اسلام و انقلاب است و تنها راه مقابل با آنان، وحدت و برادری ما است.

دشمن از قدرت مردم در فتنه 88 غافل بود
مولوی دوست محمد درواخ امام جمعه اهل سنت شهر کوهک زهک، در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه تشکلات سازمان یافته دشمن در فتنه سال 88 به طوری تمام محاسبات را انجام داده بود اما از قدرت مردم انقلابی غافل شدند، گفت: در این فتنه عده ای فریب جنگ نرم دشمن را خوردند و به بهانه تقلب در انتخابات که بیش از 80 درصد مردم حضور باشکوه داشتند آن را به حاشیه بردند، اما در روز 9 دی دشمنان قدرت مردم انقلابی ایران را مشاهده کردند.

وی افزود: در فتنه سال 88 دشمن بارها نقاب را از چهره برداشت اما سران فتنه آن را درک نکردند و حق را از باطل تشخیص ندادند.

امام جمعه اهل سنت شهر کوهک زهک بیان داشت: هر کجا اسلام در خطر باشد، مسلمانان باید به گوش به فرمان ولی فقیه باشند تا بتوانند از فریب دشمنان در امان بمانند، لذا انقلابی که متعلق به مردم است به وسیله خود آنها نیز محافظت می شود و همواره از گزند دشمنان حفظ خواهد شد.

مولوی درواخ در پایان گفت: دشمنان اسلام همواره برای کسب منافع خود مردم کشورهای اسلامی را فریب می‌دهند تا از این طریق بتوانند به قدرت بیشتری دست یابند ، لذا مقابله با این نوع تفکر تنها بصیرت و پیروی از فرامین الهی است.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۰۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، حاشیه‌های انتخابات یازدهم اسفندماه همچنان ادامه دارد و به ویژه در حوزه مجلس شورای اسلامی با گمانه زنی‌های داغ رسانه‌ای همراه است. حالا مهم‌ترین سوژه برای رسانه ای‌ها هم ریاست بر پارلمان است. پارلمانی که کمتر پیش آمده رئیسش دوباره انتخاب نشود (به جز حداد عادل) و امروز  برای تکرار ریاست محمد باقر قالیباف که برخلاف دوره گذشته که رای اول پایتخت را داشت، دیگر منتخبانی را بالای نام خود می‌بیند سخت‌تر از همیشه است.

اگر ۷ خرداد سال ۱۳۹۹ همه مطمئن بودند رئیس مجلس پس از علی لاریجانی، قالیباف خواهد بود، امروز و برای ۷ خرداد ۱۴۰۳ تردید‌ها بسیار بیشتر شده و رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است. شنیده‌های برخی رسانه‌ها نیز از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   براساس این شنیده‌ها  افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.

شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست. خبر آنلاین در توصیف این لابی‌ها نوشته است: «همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس» شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران به صورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.» در این میان، اما اظهارات اخیر ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس نشان داد که  گفتگو‌ها و لابی‌ها درباره گزینه‌های ریاست مجلس از شنیده‌ها گذشته و جدی و رسمی‌تر شده است.   او گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است. نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدار‌های فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان را برای نامزدی ریاست مجلس آینده اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به این که این توانمندی را برای برعهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند. ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نایب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است. وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

با همه این احوال و  باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیئت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم. در چنین شرایطی، این که کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‌های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.  

 حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

رفته رفته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزجمعه ۲۱ اردیبهشت ماه  نزدیک می‌شویم. انتخاباتی که شاید شور و حال دور اول را نداشته باشد، اما به باور کارشناسان می‌تواند ترکیب سیاسی بهارستان دوازدهم را تغییر دهد و از اهمیت بالایی برخوردار بوده و از این رو مشارکت مردم اثرگذار است. اما همان طور که اشاره شد، دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف کرسی‌های باقی مانده؛ در انتخاب رئیس آینده مجلس نقش مهمی ایفا می‌کند.

در همین راستا معاون پارلمانی رئیس‌جمهور  در جدیدترین اظهارنظر خود درباره مجلس دوازدهم،  ضمن تاکید بر اهمیت دور دوم انتخابات در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیئت رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مسئله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالی که در دوره‌های قبل  دولت‌ها این گونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب خود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • عملیات وعده صادق شمشیر زهرآگین بر قلب دشمن نشست
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان