Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدشبرموسوی تاکامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا  در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،با اشاره به از اجرای طرح پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی در این شهرستان، گفت:۲ هزار و ۹۳۰ دستگاه ماشین آلات کشاورزی امسال در شهرستان نکا پلاک گذاری خواهد شد.
او افزود: تاکنون این طرح ۷۰ درصد عملیاتی شده و مابقی ماشین آلات کشاورزی می‌بایست تا پایان سال پلاک گذاری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی یکی از معضلات در امر توزیع سوخت ماشین آلات کشاورزی را عدم پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی دانست و از کشاورزان و صاحبان ماشین آلات کشاورزی شهرستان خواست در اسرع وقت با به مراکز جهاد نسبت به تشکیل پروند و شماره گذاری تراکتور‌ها و کمباین اقدام کنند.

او گفت: این طرح با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی، مرکز پلاک گذاری، صنوف کار‌های کشاورزی، مراکز جهاد کشاورزی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اجرا می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا در خصوص اهداف این طرح ملی افزود: هدف از شماره گذاری ماشین آلات کشاورزی روستایی جلوگیری از تردد غیر مجاز، کاهش احتمال تصادف و خطرات ناشی از آن، ایجاد مکانیسمی برای بیمه کردن این ماشینها، جلوگیری از فروش غیر قانونی، سرقت و قاچاق، مشخص شدن مالکان قانونی و ایجاد فضا و زیر ساخت برای به رهن بردن ماشین آلات و استفاده از تسهیلات بانکی و تسهیل شرایط برای امورات مربوط به کارت سوخت این ماشین‌ها است.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی نکا پلاک گذاری راهنمایی و رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۰۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به کشت بیش از ۶۵۰ هکتار کلزا امسال در این شهرستان، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

توکل آبشناس، کم آب بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبور عسل را از جمله مزایای کشت کلزا برشمرد.

او همچنین با اشاره به اینکه کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، گفت: از سیاست‌های اصولی جهاد کشاورزی ترویج کشت محصولات کم آب بر مانند کلزاست.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان