Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی گفت: تاخیر بانک‌ها در «آزادسازی تسهیلات» مهم ترین مشکل بازسازی واحدهای سیل‌زده است. ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد علی محمدی امروز در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران اظهار داشت: تاخیر در آزاد‌سازی تسهیلات از سوی بانک‌ها یکی از مشکلاتی است که در روند بازسازی واحدهای مسکونی با آن مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نرخ مقاوم سازی مسکن‌های روستایی شش و نیم درصد افزایش یافته است٬ افزود: پس از جاری شدن سیل در خراسان شمالی و آسیب دیدن تعدادی از واحدهای مسکونی در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی شش و نیم درصد افزایش یافته است لذا جاری شدن سیل در استان به یک فرصت تبدیل شد.

روستاهای خوزستان همچنان گرفتار مشکلات سیلاب/ روستای تپی با کوهی از مشکلات فراموش شده است+تصاویرهمدان| 69 میلیارد تومان برای بازسازی واحدهای آسیب دیده از سیل در همدان هزینه شد280 روز پس از سیل در گلستان؛ ترکمن‌صحرا پنجه در پنجه مشکلات

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی با اشاره به مشکلات پیشرو در بازسازی واحدهای مسکونی روستایی خاطرنشان کرد: با توجه به صعب العبور بودن راه‌های مواصلاتی روستایی حمل مصالح ساختمانی جهت بازسازی این واحدها بسیار سخت انجام می‌شود.

محمدی گفت: با توجه به آداب و رسوم و احکام شرعی ساکنان منطقه راز و جرگلان در ارتباط با دریافت تسهیلات، روند بازسازی در این شهرستان با تاخیر انجام می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی نیز در ادامه این ستاد از کاهش 57 درصدی بارش باران طی پاییز امسال در استان خبر داد و اظهار داشت: دمای هوا در پاییز سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته یک درجه کاهش داشته است.

مجید بیجندی در خاتمه با بیان اینکه از ابتدای دی ماه تا نیمه نخست بهمن ماه بارش‌ها به صورت نرمال و عادی پیش‌بینی می‌شود افزود: بارش باران از نیمه دوم بهمن تا اسفند هم به صورت نرمال و کمتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود اما در پایان اسفند ماه تا فروردین سال آتی میزان بارش بیشتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/312/ ع

R7719/P1494/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۲۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲