Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روزنامه گاردین، ‌در سال گذشته میلادی وقوع مشکل در تجهیزات رای گیری الکترونیکی در ایالت پنسیلوانیا، باعث شد که این ایالت به استفاده از سیستم های ناامن رای گیری الکترونیکی متهم شود.

به گفته تحلیل گران، ایالت های کلیدی دیگری چون فلوریدا و کارولینای شمالی در سال ۲۰۱۶ مشکلات مشابهی را تجربه کردند و ایالت جورجیا نیز در سال ۲۰۱۸ با مشکل جدی تجهیزات انتخاباتی رو به رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال از این ایالت ها خواسته شده است برای جلوگیری از مشکلات جدید در سال ۲۰۲۰، تمهیدات پیشگیرانه ای در پیش گیرند.

ماه گذشته نتیجه یک تحقیق، لزوم آزمایش روی سیستم های پشتیبان و تجهیزات رای گیری الکترونیکی قبل از انتخابات ماه نوامبر ۲۰۲۰ (آبان ماه ۹۹)  را به منظور جلوگیری از خطر حملات سایبری و نقض تجهیزات، مورد تاکید قرار داد.

کنگره در واکنش به این تهدیدها، اواخر سال گذشته میلادی مبلغ ۴۲۵ میلیون دلار را بابت هزینه های انتخاباتی همچون تمهیدات امنیتی، به لایحه بودجه یک تریلیون و ۴۰۰ میلیارد دلار برای سال ۲۰۲۰ اضافه کرد.

اما سناتورهای دموکرات دیگری چون «مارک وارنر» و «رون وایدن» که از دیگر لوایح امنیت انتخاباتی حمایت کردند، ‌ همچنان بر لزوم اتخاذ تمهیدات بیشتر امنیت انتخاباتی در سال جدید میلادی تاکید دارند که شامل تامین مالی امنیتی دائمی و دیگر اقدامات برای تضمین امنیت انتخابات است.

مجلس نمایندگان آمریکا سال گذشته لوایحی دیگر در زمینه امنیت انتخاباتی را تصویب کرد اما این لوایح از سوی «میچ مک کانل» رهبر اکثریت جمهوریخواه سنا رد شد.

سناتورهای آمریکایی در دفاع از اختصاص بودجه بیشتر و تصویب قوانین جدید، به هشدارهای اطلاعاتی استناد کردند مبنی بر اینکه کرملین درصدد مختل کردن انتخابات ۲۰۲۰ آمریکاست.

چند مقام ارشد آمریکایی از جمله رئیس اداره پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) و رئیس سازمان اطلاعات مرکزی این کشور (سیا) به تازگی بیانیه مشترکی صادر کردند مبنی بر اینکه روسیه و کشورهای دیگر به دخالت در انتخابات ۲۰۲۰ از طریق حملات سایبری یا رسانه های اجتماعی متمایل هستند.

در این بیانیه مشترک ادعا شد: روسیه و چین درصدد مداخله در فرآیند رای گیری یا تاثیر بر بینش رای دهندگان خواهند بود.

این بیانیه به این مساله اشاره داشت که تهدید حملات سایبری بیشتر بعلاوه دروغ پراکنی و عملیات رسانه های اجتماعی برای تاثیر بر افکار عمومی، ‌ دولت فدرال را به همکاری نزدیک با مقام های ۵۰ ایالت آمریکا ترغیب کرده است.۹۱۰۹

گزارش کمیته اطلاعات سنا که اواسط سال ۲۰۱۹ منتشر شد، ‌ اینگونه نتیجه گیری کرد که هکرهای کرملین، سیستم های انتخاباتی ۵۰ ایالت آمریکا را مورد بررسی قرار داده و موفق شده اند به سیستم های دو بخش ایالت فلوریدا و یک ایالت دیگر رخنه کنند، اگرچه این مساله در روند کلی انتخابات تاثیری ندارد.

بعلاوه، ‌ گزارشی دیگر به تکیه بر سامانه رای گیری الکترونیکی به عنوان یکی از نقاط بالقوه مشکل ساز برای انتخابات ۲۰۲۰ تکیه کرد و طرح های پیشرفته تری برای تضمین برگزاری انتخاباتی امن در این سال را پیشنهاد داد. در این گزارش گفته شد که ۴۱ ایالت آمریکا در انتخابات ماه نوامبر (آبان ماه) از این سامانه استفاده می کنند.

برچسب‌ها روسیه رای گیری انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه رای گیری انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا روسیه رای گیری انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت چه بود؟
  • تعداد دانشجو‌های دستگیر شده در آمریکا به ۱۰۰۰ نفر رسید
  • بازداشت هزار دانشجوی حامی فلسطین در 25 دانشگاه آمریکا
  • ماجرای حمله پوتین به بزرگترین ایالت بکر آمریکا!
  • فیلم/گردباد سهمگین ایالت تگزاس آمریکا را در نوردید
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدات خارجی کشور