Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی در گزارشی به تاثیرات مخرب برگزیت بر صنعت کشاورزی اتحادیه اروپا و آلمان و واردات و صادرات در این زمینه پرداخت. ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "ان تی وی" آلمان در گزارشی نوشت: کشاورزان آلمانی انتظار هزینه ها و آسیب های بالایی را به دلیل برگزیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهر حال برگزیت می تواند برای کشاورزان آلمانی گران تمام شود.

انگلیس حدود 60 درصد مواد غذایی خود را وارد می کند و بسیاری از نیازهای خود را از مزارع آلمانی وارد می کند. به گفته "والتر هایدل"، معاون رئیس اتحادیه کشاورزان آلمان، برلین سالانه کالاهای کشاورزی به ارزش 4.5 میلیارد یورو را صادر کرده و تولیدات انگلیسی به ارزش 1.3 میلیارد یورو را وارد می کند.

وی همچنین گفت که مازاد تجاری بالغ بر 3.2 میلیارد یورو است و آلمان با هیچ شریک دیگری چنین مازاد تجاری را ندارد.

انستیتو تحقیقات فدرال برای مناطق روستایی در آلمان انتظار دارد که در صورت یک برگزیت نرم کاهش مازاد تجاری حدود یک پنجم و در صورت برگزیت سخت کاهش نیمی از این مازاد تجاری در انتظار آلمان باشد.

هایدل در این باره گفته است که ما باید شرایطی را ایجاد کنیم که عواقب این بحران برای مصرف کنندگان انگلیسی و کشاورزی آلمان از طریق توافق تجاری با لندن کاهش یابد. قرار است در این باره بعد از توافق برگزیت تا پایان سال 2020 مذاکراتی انجام شود و توافقی با لندن حاصل شود.

به گفته "هایدل" برگزیت تجارت را دشوار کرده و هزینه های جدیدی ایجاد می کند. این هزینه های پولی و زمانی همه را درگیر می کند و همه مواد غذایی بخصوص گوشت طیور، خوک ، شیر و گوشت گاو و غلات را تحت تاثیر قرار خواهد داد. وی درباره کاهش قیمت ها به عنوان یک تاثیر غیر مستقیم این اوضاع هشدار داد.

وی همچنین تاکید کرد که دیگر کشورهای اروپایی هم دیگر نمی توانند مانند سابق به انگلیس صادرات داشته باشند و به این ترتیب تولیداتی را به بازار داخلی عرضه می کنند. برگزیت باعث ورود محصولات سایر کشورها که قبلا به انگلستان صادر می شوند به یازار داخلی اروپا می شود.

پیامدهای برگزیت بر کل اتحادیه اروپا تاثیر خواهد گذاشت. بر اساس محاسبات اتحادیه تجارت گوشت و گاو اتحادیه اروپا  (UECBV) صادرات مواد غذایی به انگلیس در سال 2017 ، 41  میلیارد یورو و صادرات انگلیس به اتحادیه اروپا 17 میلیارد یورو بوده است. این تجارت و شرکت های مرتبط با آن برای 44 میلیون نفر اشتغال ایجاد کرده بودند. این نشانگر پیچیدگی زنجیره تامین در این اتحادیه است.

بر اساس اطلاعات(UECBV) صادرات گوشت گاو به انگلیس در صورت وجود یک برگزیت سخت 84 درصد کاهش می یابد. همچنین کاهش 48 درصدی صادرات گوشت خوک و 76 درصدی گوشت گوسفند هم پیش بینی می شود.

ماکرون: خواستار روابط مستحکم با بریتانیا پس از برگزیت هستمپارلمان اروپا: بروکسل موضع سختی را در مذاکرات پسا برگزیت اتخاذ خواهد کرد

"فیلیپ بوررمانس "، رئیس  (UECBV) ، برگزیت را بزرگترین تهدید برای تولیدکنندگان گوشت اروپا، مصرف کنندگان و تجار با تاثیرات بالقوه بیشتر بر صادرات محصولات کشاورزی که تاثیرات آن بیشتر از تحریم های روسیه است دانست.

نویسنده در ادامه به تاثیرات برگزیت بر صادرات و واردات لبنیات در اتحادیه اروپا اشاره کرده و نوشت: یک نتیجه دیگر برگزیت این است که انگلیس به عنوان یک تامین کننده بزرگ بودجه اتحادیه اروپا حذف می شود. به گفته هایدل حالا باید دیگر کشورهای اروپایی بودجه بیشتری را تامین کنند. این مسئله یک موضوع سخت مذاکرات درباره سیاست مشترک کشاورزی است.

 جانسون می خواهد در 31 ژانویه (11 بهمن ماه) انگلیس را از اتحادیه اروپا خارج کند. بعد از آن انگلیس وارد یک دوره انتقالی تا پایان سال 2020 می شود و تا آن زمان هر دو طرف می خواهند یک توافق تجارت آزاد را مورد مذاکره قرار دهند. اما به گفته بسیاری از مقامات اروپایی زمان کمی برای این مذاکرات باقی می ماند.

در دوران گذار انگلیس همچنان در بازار داخلی اروپا و اتحادیه گمرکی باقی خواهد ماند. مرحله گذار تا اواخر سال 2020 ادامه خواهد داشت و می تواند برای مدت دو سال تمدید شود. اما جانسون مخالف تمدید این دوران است.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۳۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟

نرخ بیکاری آلمان در ماه آوریل بدون تغییر به ۵.۹ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، آژانس کار آلمان در گزارش خود اعلام کرد که نرخ بیکاری این کشور طی ماه آوریل در شرایط فصلی تعدیل شده به ۵.۹ درصد رسید که مشابه ماه مارس و مطابق با انتظارات است.

تعداد بیکاران به ۲ میلیون و ۷۵۰ نفر رسید که نسبت به ماه قبل ۲۰ هزار نفر کاهش داشت اما نسبت به سال قبل ۱۶۴ هزار نفر افزایش داشت. در شرایط فصلی تعدیل شده، این رقم ماهانه ۱۰ هزار نفر کاهش یافت.

بیکاری که هم به معنی بیکاری و هم افراد تحت تاثیر سیاست‌های بازار کار یا ناتوانی کوتاه‌مدت در کار است، با ۱۱ هزار نفر در سطح فصلی تعدیل شده به سه میلیون ۵۷۲ هزار نفر کاهش یافت و به نرخ ۷.۶ درصد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل