Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جولیان کاسترو» که به دلیل نزدیکی به رئیس‌جمهور سابق آمریکا و تبار بومی به «اوبامای لاتین» معروف شده بود، امروز رسما از رقابت‌های درون‌حزبی دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جولیان کاسترو» که زمانی یکی از بخت‌های مهم نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری سال جاری میلادی آمریکا به شمار می‌رفت، به دلیل ناکامی در جلب نظر رأی‌دهندگان دموکرات، امروز رسما از رقابت‌های درون‌حزبی کناره‌گیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر مسکن دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا که تنها نامزد لاتین‌تبار انتخابات امسال ریاست‌جمهوری آمریکا بود، به دلیل حمایت از سیاست‌های اوباما و نزدیکی شخصی به وی، به «اوبامای لاتین» معروف شده بود.

کارزار انتخاباتی کاسترو بر مسئله مهاجرین و مبارزه با فقر مبتنی بود، اما وی در مناظرات چندان موفق ظاهر نشد و به همین دلیل هم در نظرسنجی‌ها و هم از منظر جذب منابع مالی، در رده‌های پایینی فهرست نامزدهای حزب دموکرات قرار گرفته بود.

او امروز با انتشار یک ویدئو، خروجش از رقابت‌های درون‌حزبی را اعلام کرد و گفت: «من به این نتیجه رسیده‌ام که الان وقت ما نیست. امروز با قلبی غمگین و قدردانی عمیق، کارزارم برای ریاست‌جمهوری را متوقف می‌کنم.»

رقابت‌های درون‌حزبی دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از چند ماه پیش با برگزاری چندین دور مناظره آغاز شده است. در حالی که در ابتدای این روند بیش از ۲۵ نامزد با یکدیگر رقابت می‌کردند، اکنون با خروج تعداد زیادی از نامزدهایی که مورد اقبال عمومی قرار نگرفته‌اند، تعداد نامزدها باقی‌مانده به کمتر از ۱۵ نفر رسیده است.

بر اساس نظرسنجی‌های صورت‌گرفته در میان حامیان حزب دموکرات در آمریکا، «جو بایدن»، «برنی سندرز»، «الیزابت وارن» و «پیت بوته‌جج» به ترتیب در صدر قرار دارند. رقابت‌های رسمی درون‌حزبی از روز ۱۴ بهمن با رأی‌گیری در ایالت «آیوا» آغاز می‌شود. در این رقابت‌ها، هر هفته در چند ایالت رأی‌گیری می‌شود تا به مرور نامزدی که بیشترین آرای ایالتی را به دست آورده، به عنوان نامزد نهایی دموکرات‌ها روز ۱۳ آبان ۱۳۹۹ در برابر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی و نامزد حزب جمهوری‌خواه، قرار گیرد.

انتهای پیام/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: اوباما آمریکا انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی