Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه به میزان کافی در کالاهای اساسی مردم ذخیره‌سازی شده‌ است، گفت: مشکلی در تامین کالاهای اساسی به ویژه دربرنج، شکر و همچنین گوشت و مرغ نداریم.

 رضا رحمانی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع انبارهای شهید امین زاده شهرستان بهارستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از برنامه‌های اساسی این وزارتخانه، بررسی مداوم برخی اقلام اساسی موجود در کشور و تنظیم بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکلی از لحاظ تامین کالاها و اقلام مورد نیاز و ضروری مردم نداریم و تمامی اقلام با توجه به تاریخ مصرف مدیریت شده و متناسب با نیاز بازار در کشور توزیع می‌شود.

رحمانی تصریح کرد: سردخانه شهید امین زاده به عنوان یکی از مراکز اصلی در توزیع اقلام اساسی محسوب می‌شود که بعد از نگهداری و ذخیره سازی اقلام، آن را برای تنظیم بازار در سطح کشور توزیع می‌کند.

وزیر صمت در ادامه سفر یک روزه خود به مناطق جنوب غربی استان تهران، یک شرکت مهندسی در حوزه تولید انواع قطعات خودرو را افتتاح کرد.

وی در این باره گفت: این واحد تولیدی با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد ریال، موجب اشتغالزایی ۲۳۰ نفر شده است.

رحمانی ادامه داد: محصولات این واحد تولیدی اغلب از طریق واردات تامین می‌شد و با راه‌اندازی این خطوط تولیدی، بیش از ۲۰۰ واحد از محصولات مورد نیاز خودروسازان، در داخل تامین خواهد شد.

همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت از یک واحد تولید کننده انواع ترانسفورماتور توزیع روغنی بازدید کرد و در این باره به خبرنگاران گفت: با وجود مشکلاتی که در تامین مواد اولیه وجود دارد، این واحد تولیدی ورق‌های فلزی مورد نیاز خودرو را تامین کرده است.

به گفته وی، اگر چه مدتی پیش این محصول بومی سازی شد، اما هنوز برای تامین نیاز تولید کنندگان،   واردات انجام می گیرد.

رحمانی با تاکید بر این که در تولید هر محصولی با تامین نیاز داخل، واردات آن ممنوع می‌شود تاکید کرد: با وجود تحریم‌ها، تولیدات بیشتر واحدهای تولیدی افزایش پیدا کرده و تولیدکنندگان ظرفیت تولید و تعداد نیروهای خود را افزایش داده اند.

به گفته وی، این واحد تولیدی با اشتغال ۵۸۰ نفری و سرمایه گذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی، توانسته پتانسیل تولید خود را برای تامین انواع ترانسفورماتور گسترش دهد و مدیران این واحد تولیدی قول افزایش بکارگیری نیرو را نیز داده اند.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: دولت به هر طریق ممکن برای فعال سازی واحدهای تولیدی حمایت می کند و تنها راه پیروزی کشورمان در جنگ اقتصادی افزایش تولید داخلی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز- پنجشنبه در سفر یک روزه خود از مراکز صنعتی شهرستان های بهارستان و رباط کریم بازدید کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 کالاهای اساسی وزارت صنعت رضا رحمانی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  آذربایجان غربی با   تولید سالانه بیش از 1 میلیون تن معادل  یک سوم سیب درختی   کشور، یکی از مهمترین قطب های تولید این محصول باغی است.

هر ساله بخشی از این محصول در بازار بصورت تازه خوری مصرف و بخشی نیز به کشورهای مختلف صادر میشود.

اما بخشی از  این محصول  که  در سردخانه های استان ذخیره شده است به دلایل مختلف از بین میرود.

وضعیت مبهم سیب باقیمانده در سردخانه های آذربایجان غربی کام کشاورزان و سرمایه گذاران این بخش را تلخ می کند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار سیب درختی و مدیریت این محصول در ماههای گذشته انجام داده ایم.

آقای کرمی در جلسه تنظیم بازار استان افزود: آذربایجان غربی قابلیت استفاده از تمام سیب تولیدی استان را ندارد و تولید سیب در این استان بر پایه صادرات برنامه ریزی می شود .

وی خاطرنشان کرد: امسال عوارض ۳۵ درصدی وضع شده برای صادرات این محصول اعمال نشد تا بازار مدیریت شود ولی با این حال بخشی از سیب تولیدی باغداران آذربایجان غربی در سردخانه ها باقی مانده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی افزود: کشاورزان، بخش عمده ای از سیب درختی تولیدی خود را در ایام عید عرضه کردند و براساس اطلاعات سامانه جامع انبارها میزان دقیق سیب موجود در استان ارزیابی و به‌زودی این اطلاعات نشر خواهد یافت.

 

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • مجموع تامین ارز برای کالا‌های اساسی به ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار رسید
  • ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱