Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار قاسم تقی زاده جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در آیین اختتامیه بیست و یکمین همایش صنایع دریایی و دریا نوردی که عصر امروز (پنج شنبه) در دانشگاه اسلامی واحد قشم برگزار شد، اظهار داشت: شبکه ارتباط دریایی در گذشته کانون ارتباط دریایی بین کشورها بود و امروز نیز با وجود پیشرفت هایی که در حوزه صنعت صورت گرفته است، دریا از مهم ترین بسترهای ارتباطات جهانی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت تسلط بر دریا و ارتباط آن با قدرت اقتصادی، گفت: اهمیت دریا از لحاظ سیاسی، اقتصادی و… بر کسی پوشیده نیست و کشوهایی که در گذشته از قدرت دریایی برخوردار بودند، توانستند مستعمرات خود را گسترش و بر بخش اعظمی از جهان تسلط پیدا کنند.

جانشین وزیر دفاع افزود: در طول تاریخ همواره کشورهای دریایی بر کشورهای که در زمین محصور و محدود بوده اند برتری سیاسی، اقتصادی و نظامی داشته اند.

سردار تقی زاده با اشاره به اهمیت منطقه شمال اقیانوس هند و دریایی عمان، گفت: این منطقه کریدور انتقال انرژی جهانی است و ایران با داشتن مرز های آبی فراوان از ویژگی خاصی برخوردار است، که باید برای توسعه دریا محور به آن توجه داشت.

وی خاطرنشان کرد: ما برای توسعه دریا محور، ملزم به ارتباط نزدیک با دانشگاه هستیم تا بتوانیم دکترین ها و نقش های راه را متناسب با نیازها و ظرفیت ها طراحی و به سوی آن حرکت کنیم.

جانشین وزیر دفاع در اهمیت اقتصادی توجه به دریا گفت: تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۴۰ میلیون شغل مرتبط با دریا و بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار تراکش مالی این عرصه خواهد بود که باید با تلاش سهم خود را در این عرصه افزایش دهیم.

سردار تقی زاده با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان برای استفاده از ظرفیت های دریا در جهت پیشرفت کشور، گفت: ایشان همواره بر اهمیت و توجه بیشتر به دریا و ظرفیت های آن تاکید دارند، ما نیز وظیفه داریم تا براساس خواست ایشان برنامه توسعه دریا محور را با توجه به ظرفیت های مان پیش ببریم.

وی تصریح کرد: قدرت های دریایی همواره ۳ مولفه را از جمله ناوگان نظامی، ناوگان دریایی و زیر ساخت های دریایی مد نظر دارند، که برای رسیدن به اهداف باید در این سه موضوع به پیشرفت های مطلوبی دست یابیم.

جانشین وزیر دفاع در خصوص خدمات و توانمندی های سازمان صنایع دریایی، گفت: مجموعه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از سال ۹۱ و با مسئولیت امیر دریادار رستگاری کارهای بزرگی را انجام داده است و در این پنج سال نیازهای نیروهای مسلح را به خوبی تشخیص داده و با طراحی و تولید تجهیزات نیازها را مرتفع کرده است. همچنین این سازمان در بخش صنعتی و تفریحی نیز به دستاوردهای فراوانی دست یافته است.

سردار تقی زاده با اشاره به نسل جوان مستعد، تاکید کرد: امروز دانشمندان جوان ما با میانگین ۳۲ سال سن توانسته اند به پیشرفت هایی دست یابند که دنیا آنها را تحسین کند، امروز موشک های ما در دقت به مرحله نقطه زنی رسیده اند و ما از موشک های دقیق زن یا نقطه زن برخورداریم.

وی گفت: ما در عرصه ساخت ماهواره و «ماهواره بر» به دستاوردهای خوبی رسیده ایم که ازجمله می توان به ماهواره بر سیمرغ اشاره کرد که ان شاالله در آینده نزدیک خبرهای بسیار خوبی در این رابطه خواهیم شنید.

جانشین وزیر دفاع افزود: در عرصه موشک های پدافندی نیز به سامانه کنترل ترکیبی دست یافته ایم که باور ۳۷۳ نمود عینی آن بوده و در قیاس با اس ۳۰۰ از قابلیت های بسیار بالاتری برخوردار است.

سردار تقی زاده گفت: در حوزه ساخت جنگنده ها نیز ما توانسته ایم جنگنده بومی کوثر را تولید و خط تولید آن را راه اندازی کنیم.

وی ادامه داد: در صنعت دریایی نیز انواع و اقسام شناورها مانند جماران ۲ و سهند را تولید کرده ایم که در کلاس جهانی قرار دارند و نسبت به نمونه های مشابه خارجی از قابلیت های بیشتری برخوردارند.

جانشین وزیر دفاع اضافه کرد: در حوزه ساخت زیردریایی ها نیز دستاوردهای داشته ایم که برای دیگران خیره کننده است و همه این دستاوردها به برکت اعتماد به جوانان و ارتباط با بیش از ۹۰ دانشگاه و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان مسیر شده است.

سردار تقی زاده با تاکید بر اینکه ما امروز بنا نداریم تا با کشورهای دیگر جنگ و یا رقابت تسلیحاتی داشته باشیم، گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی و تلاش جوانان و متخصصان این مرز و بوم به بازدارندگی فعال رسیده ایم.

وی در پایان گفت: بنابر فرامین فرمانده معظم کل قوا، دریا برای ما اولویت اول است از این رو وزارت دفاع حمایت و پشتیبانی از صنایع دریایی را وظیفه ذاتی خود می داند و برای توسعه دریا محور و تبدیل ظرفیت ها به یک قدرت دریایی تلاش لازم را می کند.

کد خبر 4814388 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: اقیانوس هند انقلاب اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی ایران محمدجواد ظریف محمد جواد ظریف هیئت دولت شورای نگهبان مجلس ارتش جمهوری اسلامی ایران حسن روحانی علی لاریجانی قانون مجازات اسلامی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیروی دریایی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسپانیا ارسال مهمات به اوکراین را تائید کرد

روز جمعه وزارت دفاع اسپانیا تایید کرد که موشک‌های پاتریوت را به کی یف ارسال کرده و همچنین از تحویل خودرو‌های زرهی و تانک‌های لئوپارد خبر داد.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی وزارت دفاع اسپانیا، مارگاریتا روبلز، وزیر دفاع این کشور در یک جلسه ارسال سامانه‌های موشکی پاتریوت را تایید و اعلام کرد قرار است آن‌ها تا چهار روز آینده وارد اوکراین شوند.

در این بیانیه آمده است که اسپانیا قصد دارد طی دو ماه آینده مسلسل‌های سبک و سنگین، خودرو‌های لجستیکی، نفربر‌های زرهی، سلاح‌های ضد تانک و توپ‌های خودکششی ارسال کند.

وزیر دفاع در ادامه گفت که مقدمات ارسال تعدادی تانک جنگی جدید لئوپارد برای انتقال به اوکراین بر اساس برنامه پیش می‌رود و اولین واحد‌ها تا پایان ژوئن آماده خواهند شد.

روبلز همچنین اعلام کرد که در چند ماه آینده مهمات ۱۵۵ و ۱۲۰ میلی متری به اوکراین تحویل خواهد شد.

پیش از این روزنامه «پیس» به نقل از منابع دولتی گزارش داده بود که اسپانیا تحت فشار ناتو و اتحادیه اروپا با تامین موشک‌های پاتریوت اوکراین موافقت کرده است.

اسپانیا دارای چهار پاتریوت است که یکی از آنها در ترکیه به عنوان بخشی از ماموریت ناتو برای محافظت از حریم هوایی ترکیه در برابر موشک‌هایی که احتمالا از تروریست‌های سوری پرتاب می‌شوند، مستقر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فرمانده سپاه تهران با فرمانده کل ارتش دیدار کرد
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • اسپانیا ارسال مهمات به اوکراین را تائید کرد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • وقوع ناپایداری‌های موقتی، تندباد لحظه‌ای و گردوخاک، ۸ اردیبهشت
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز