Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری بانه در کارگروه آرد و نان شهرستان گفت: تنها چهار مورد از نمونه آزمایش شده نان با استاندارد‌های بهداشتی مطابق داشت لذا باید برای کاهش میزان نمک در نان به صورت جدی اقدام کرد تا سلامت شهروندان با خطر مواجه نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل محمدی میزان با اشاره به اینکه میزان نمک در نان نسبت به سنوات گذشته کاهش داشته است، تاکید کرد: این فرآیند بخاطر دوره‌ها و جلسات آموزشی توجیهی برگزار شده برای خبازان است.

وی گفت: یکی مصوبات کارگروه آرد و نان حذف کیسه‌های پلاستیکی و جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای برای نگهداری و بسته‌بندی نان است که تاکنون این طرح به صورت جدی اجرا نشده در حالیکه باید همه خباز‌ها در این خصوص اقدام کنند چرا که استفاده از کیسه پلاستیکی غیر بهداشتی است و مصرف کنندگان را با خطر ابتلا به انواع بیماری مواجه می‌کند.

معاون فرماندار بانه ادامه داد: نانوایی‌ها بدون اجازه و اطلاع به اتحادیه صنفی و کارگروه آرد و نان حق ندارند واحد‌های خود را تعطیل کنند.

معاون غله و شرکت مادر بازرگانی کردستان نیز در این جلسه گفت: سرانه مصرف آرد در کردستان به ازای هر نفر ۶ کیلوگرم است و بر اساس آمار جمعیتی، شهرستان بانه ۷۶۷ تُن آرد شهری و ۴۳۰ تُن آرد روستایی سهمیه دارد.

شکرالله اسماعیلی افزود: سهمیه آرد مصرفی شهرستان بانه یک هزار ۲۰۰ تُن در ماه است و سرانه آرد مصرفی در شهرستان نیز با هفت کیلو و ۵۳۰ گرم از میانگین سرانه مصرف در استان بیشتر است.

وی اظهار داشت: علاوه بر سهمیه آرد یارانه‌ای خباز‌های شهرستان، ۴۰ واحد که شامل ۱۴ واحد بربری، هفت واحد نان‌های سنتی، هشت واحد سنگک پزی، ۹ واحد لواش و ۲ واحد نان فانتزی است نیز سهمیه آرد نیمه یارانه‌ای دارند که سهمیه آن‌ها ۱۸۲ تُن در ماه است.

بایزید حسینی رییس صنعت، معدن و تجارت بانه نیز در سخنانی گفت: در سه ماه اخیر ۱۵ گشت مشترک از صنف خبازی‌ها انجام شده و ۲ پرونده نیز برای متخلفین تشکیل شده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری محصولات غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها