Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در شهرک صنعتی امیرکبیر کاشان وجود دارد اما این شهرک صنعتی یک مرکز درمانی ندارد و این موضوع به یک معضل تبدیل شده است. ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۵ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، بهداشت حرفه‌ای صاحبان صنایع یکی از مهمترین مواردی است که در افزایش بهره‌وری و پیشرفت منطقه نقش بسزایی دارد اما صنعت کاشان در تحقق این مهم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش و ارتقاء بهداشت حرفه‌ای در تولید محصول باکیفیت نقش بسزایی دارد و بر همین اساس موضوع بهداشت حرفه‌ای از نظر کارفرمایان، صنعتگران و صاحبان تولید از اهمیت بالایی برخوردار است و در این زمینه دستگاه‌های مختلف دولتی و غیردولتی دخیل هستند.

رسول لسان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه دستگاه‌های مختلف در کنار صنعتگران هستند، اظهار داشت: جلسات مختلفی برای افزایش و ارتقاء بهداشت ایمنی حرفه‌ای ویژه کارفرمایان در طول سال برگزار می‌شود و بر همین اساس کارفرمایان موظف هستند تا بر اساس قانون از کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در محیط تولیدی خود استفاده کنند.

وی ضمن اشاره به بازرسی از شرکت‌ها به صورت ادواری افزود: بر اساس قانون در حوزه بهداشت حرفه‌ای کارخانجات باید از لحاظ بازرسی درجه ‌بندی شدند و بر همین اساس واحدهای تولیدی درجه یک دو ماه یک بار و درجه دو چهار ماه یک بار مورد بازدید قرار می‌گیرند.

کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه معاینات قبل از استخدام می‌تواند کمک شایانی به کارفرمایان داشته باشد، ابراز داشت: متاسفانه در کاشان یک متخصص وجود دارد و این موضوع چندین مرتبه به وزارت‌خانه اعلام شده است.

وی با بیان اینکه معاینات به منظور غربالگری انجام می‌شود، گفت: معاینات صورت گرفته به صورت تخصصی انجام نمی‌شود و بر همین اساس پزشکان متخصص طب کار با تشخیص بیماری به متخصص مربوطه ارجاع می‌دهند.

علی دیانت نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اشاره به هدف از تشکیل کمیسیون مالیات، تامین اجتماعی و کار و بهداشت حرفه‌ای در اتاق بازرگانی کاشان اظهار داشت: رفع مشکلات مربوط به بهداشت صاحبان صنایع مهمترین هدف تشکیل این کمیسیون بوده و صاحبان صنایع نیز به این مسئله اشرافیت دارند چراکه موضوع بهداشت حرفه‌ای یک بحث حیاتی بوده و موجب حفظ نیروی انسانی می‌شود.

وی با بیان اینکه ارتقاء کیفیت محصولات در گرو ارتقاء بهداشت حرفه ای محیط است، افزود: برخی اشکالات موجب می‌شود تا کارفرمایان و اداره بهداشت از یکدیگر فاصله بگیرند در حالی که در شرایط امروز روشن نگه داشتن چراغ صنایع کار آسانی نیست.

24 تولیدکننده و واحد تولیدی صنایع غذایی برتر خراسان جنوبی تجلیل شدندواحد تولیدی لوازم اطفای حریق با سرمایه‌گذاری 10 میلیارد تومانی در البرز به بهره‌برداری رسید124 واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد غیر فعال است

رئیس کمیسیون مالیات، تامین اجتماعی و کار و بهداشت حرفه‌ای اتاق بازرگانی کاشان ضمن اشاره به تحریم‌های ظالمانه دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ابراز داشت: اعمال این تحریم‌ها در اقتصاد کشور و رونق کسب و کار بی تاثیر نیست اما می‌توان با همت مضاعف تمامی این تحریم‌ها را خنثی کرد.

سیدرضا لاجوردی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه تولیدکنندگان تقاضای خروج معاینات بهداشت حرفه‌ای در خارج از واحدهای تولیدی را دارند، اظهار داشت: شهرک امیرکبیر کاشان با یک هزار و 500 نیروی انسانی یک مرکز درمانی ندارد در حالی مسافت این شهرک با مراکز درمانی زیاد است.

این تولیدکننده کاشانی ضمن درخواست از مسئولان به منظور ایجاد یک واحد درمانی در شهرک صنعتی امیرکبیر کاشان افزود: تولیدکنندگان کاشانی تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا چرخ تولید متوقف نشود و همواره نیز روی پای خود ایستادند.

وی ضمن تاکید بر توجه بیش از پیش مسئولان به تولیدکنندگان و صاحبان صنایع ابراز داشت: توجه به تولیدکنندگان و تسهیل امورات و رفع مشکلات آنان موجب می‌شود تا شعار سال مبنی بر رونق تولید جامه عمل پوشانیده شود و توطئه دشمنان نیز خنثی شود.

گزارش از مرتضی نجف زاده

انتهای پیام/801/ ع

R7760/P/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۵۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور

نماینده مجلس شورای اسلامی از تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در شهر جدید هشتگرد تا پایان شهریورماه سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر اقبال شاکری استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید از شهر جدید هشتگرد با نام جدید "مهستان" گفت: بخشی از اراضی ساخته شده در این منطقه مربوط به اراضی می‌شود که مردم از شرکت عمرانی شهر هشتگرد خریداری کرده‌اند و بخش دیگر آن ساخت و ساز‌هایی است که توسط شرکت عمرانی هشتگرد درحال انجام است و حدود ۱۱ هزار واحد از این واحد‌های مسکونی تا ۶ ماه آینده تحویل داده می‌شود.


وی با بیان اینکه از این ۱۱ هزار واحد، حدود ۷ هزار واحد آن تا پایان اردیبهشت ماه تحویل داده می‌شود، خاطر نشان کرد: ۸۰ واحد از واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مجتمع‌ها قرار دارد که امیدواریم تا پایان اردیبهشت تحویل داده شود.


شاکری اضافه کرد: حدود ۴ هزار واحد ساختمان درهفته دولت (شهریور) واگذار می‌شود که ۲۰ واحد از این اراضی مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیرمی‌شود. در تلاش هستیم تا پایان شهریور سال جاری کل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر واقع در هشتگرد تحویل داده شود.


نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود شهر جدید مهستان براساس طرح تفصیلی، حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت را در خودش جای دهد. در حال حاضر جمعیت این منطقه حدود ۲۰۰ هزار نفر است. این منطقه دارای مجتمع‌های رفاهی، ورزشی، آموزشی و مسجد و یک واحد نیروی انتظامی در آن مستقر است. فضای سبز قابل توجهی دارد، مسیر‌های دسترسی به معابر و شریان‌های داخلی شهر برقرار و در حال تکمیل است.


وی تاسیس ایستگاه مترو را از دیگر مزیت‌های اضافه شده به این منطقه دانست و یادآور شد: هنوز شرکت متروی تهران مدیریت آن را بر عهده نگرفته است و توسط شرکت عمرانی هشتگرد اداره می‌شود و در طول روز حدود دو هزار نفر را جابه جا می‌کند. فاصله حرکت قطار‌های این لاین حدود یک ساعت و نیم است و هنوز خطوط تاکسی یا ون یا اتوبوس درنظر گرفته نشده است.


شاکری با ابراز امیدواری از اینکه شرکت مترو تهران و حومه این بخش را تحویل بگیرد، تاکید کرد: برای توسعه این منطقه نیاز است چند نکته مورد توجه قرار گیرد. از آنجایی که در فصول مختلف سال نیروی کار برای ساخت و ساز‌ها کم می‌شود به منظور به کارگیری از اتباع خارجی لازم است نیروی انتظامی با کارگاه‌های ساخت و ساز همکاری کند تا کارگران مورد نیاز کارگاه‌ها تامین شوند؛ ضمن آنکه باید میان نظام مهندسی و مسکن نهضت ملی از جهت بکارگیری مجری ذی صلاح همکاری‌های بیشتری صورت گیرد تا هزینه اضافی به مردم تحمیل نشود.

دیگر خبرها

  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور