Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید زباله در شهر یاسوج ۲۰۰ تن است که این میزان نیز عدد خوبی نیست و البته باید با فرهنگ سازی و آموزش صحیح و علمی از طریق دانشگاه و رسانه ها در بخش خانواده ها، مدارس، سازمانها و ادارات مدیریت شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سمینار آموزشی مدیریت پسماند که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در اتاق بازرگانی برگزار شد گفت: سرانه تولید زباله در استان بالاتر از میانگین کشوری است و این در حالی است که میزان سرانه تولید زباله در کشور نیز از میانگین جهانی نیز بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین کلانتری افزود تولید زباله در شهر یاسوج ۲۰۰ تن است که این میزان نیز عدد خوبی نیست و البته باید با فرهنگ سازی و آموزش صحیح و علمی از طریق دانشگاه و رسانه ها در بخش خانواده ها، مدارس، سازمانها و ادارات مدیریت شود.

استاندار در این سمینار گفت: مدیریت پسماند از نظر مسائل بهداشتی و زیست محیطی را مهم است و از متولیان بهداشتی و درمانی استان، محیط زیست،منابع طبیعی و شهرداری ها می‌خواهیم  نسبت به دفن و دفع صحیح زباله ها با هدف حفاظت از منابع خدادادی و مواهب الهی و ثروت های زیر زمینی در این استان کوشا باشند.

کلانتری تفکیک زباله ها، رعایت اصول زیست محیطی و در نهایت مدیریت پسماند شهری به ویژه در شهرهای بزرگ را از اولویت های برشمرد و گفت:
شهرداران با الگو پذیری از تجربه های ارزشمند برخی کلان شهرها و روشهای صحیح علمی و با کمک گرفتن از اساتید و محققان دانشگاهی از هم اکنون به فکر چاره باشند تا در آینده نه چندان دور از برخی فاجعه های زیست محیطی جلوگیری کنیم.

در این سمینار دو روزه از ظرفیت اجرایی مجموعه مدیریت پسماند شهرداری اصفهان و اساتید خبره دانشگاه با موضوعات مدیریت پسماند توسعه و درآمد زایی، روشها و فناوریهای مدیریت پسماند عفونی و دفع بهداشتی، روشهای آموزش شهروندی اطلاع رسانی تفکیک از مبدا و جمع آوری پسماند خشک، روشها و فناوریهای پردازش پسماند و کمپوستینگ و ورمی کمپوست آموزشهای لازم ارائه شد.

در این مراسم شهرداران، مجموعه مدیریت پسماند و خدمات شهری، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت آموزش و پژوهشهای توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و اداره کل محیط زیست استان در این سمینار جهت تبادل اطلاعات حضور داشتند.

گفتنی است در انتهای این سمینار دو روزه تفاهم نامه سه جانبه ای  با حضور مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری، سازمان همیاری شهرداریهای استان و سازمان پسماند شهرداری اصفهان به منظور کمک در عملیاتی کردن و تصویب طرح جامع پسماند بسته شد.

 این همایش دو روزه که با هدف مدیریت پسماند ( چالشها و فرصتها)  با حضور استاندار، معاون هماهنگی امور عمرانی، برخی مدیران ستادی و مدیران کل ، شهرداران و کارشناسان حوزه خدمات شهری،  دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل محیط زیست استان به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست زباله دانشگاه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!

گزارشی از وضعیت ناوگان هواپیمایی کشور را در اینجا می‌خوانید:

به گزارش اعتماد، در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروند‌ای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود.

«بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند.

به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

دیگر خبرها

  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس