Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، "ایل‌دا" یکی از بزرگترین سریال‌های تلویزیون در حوزه دفاع‌مقدس است؛ سریالی که قصه فداکاری و ایثار مردم غرب کشور در اوایل جنگ تحمیلی را روایت می‌کند. کارگردانی‌اش برعهده راما قویدل است و فیلمنامه‌اش را نوشین پیرحیاتی نوشته و در 26 قسمت و 80 لوکیشن استان لرستان تصویربرداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویربرداری سریال "ایل‌دا" همزمان با عید قربان در منطقه روستایی اطراف شهرستان خرم‌آباد آغاز شد.

روزهایی که سخت و سرد و برفی است و بازیگران صاحب‌نام "ایل‌دا" در ارتفاعات خرم‌آباد جلوی دوربین می‌روند؛ نکته‌ای که سیدعلیرضا سبط احمدی تهیه‌کننده این سریال تلویزیونی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت و اینکه 60 درصد پیشرفت داشته‌‌اند و می‌کوشند خودشان را به آنتن برسانند. پیش از این مطرح شده بود اگر "ایل‌دا" آماده شود همزمان با چهلمین سالگرد آغاز حماسه دفاع‌مقدس در سال آینده روی آنتن برود.

سریالی که هنوز شبکه‌ و زمان دقیق پخشش مشخص نیست اما احتمال دارد با نظر معاونت سیما از شبکه یک سیما پخش شود. "ایل‌دا" روزهای تصویربرداری را می‌گذراند و قبل از رفتن به ارتفاعات، در روستایی حوالی خرم‌آباد فیلمبرداری می‌شد. این سریال هم همچون دیگر سریال‌های بومی تلویزیون، آنتن را به روایت‌های جدید و جذاب از مناطق دیدنی و بکر کشور مزیّن می‌کند. روایت‌هایی که کارگردان‌ها بیشتر در آپارتمان‌ها برای بیننده تلویزیون روایت می‌کنند تا آن سوی دیدنی‌های ایران؛ حالا در کنار "نون.خ"، "پایتخت"، "افرا" و "ایل‌دا" هم این گام‌ها را برداشته‌‌اند.

نکته‌ای که سبط احمدی تهیه‌کننده "ایل‌دا" هم به آن اشاره کرد؛ "مخاطب به خارج از آپارتمان نیاز دارد و این مجموعه تلویزیونی فرصت مغتنمی است برای دیدن فضایی خارج از سریال‌های آپارتمانی و تماشای اسب، سلاح، آداب و رسوم، دیدنی‌ها، سلاح و درگیری‌های مختلف! زیرا این سریال، ناگفته‌هایی از انقلاب، جنگ و دفاع‌مقدس را به روایت حماسه‌های سال‌های 1358 و 1359 مرزنشینان و عشایر بازگو می‌کند. "ایل‌دا" به روزهای سخت جنگ تحمیلی می‌رسد و از جمله کارهایی است که هم ویژگی‌های تاریخ معاصر و هم جنگ را توأمان دارد.

 

تهیه‌کننده سریال به پیچیدگی‌ها و سختی‌های کار "ایل‌دا" اشاره کرد و گفت: این سریال تلویزیونی در خرم‌آباد، کار سخت، پیچیده و طاقت‌فرسایی بوده و است که با حمایت‌های ویژه سازمان صداوسیما، مدیران محلی، استانی و متولیان امر در حوزه دفاع‌مقدس پیش می‌رود؛ امیدواریم با حمایت‌های همه‌جانبه متولیان امر در این حوزه، ناگفته‌های موجود در دفاع‌مقدس به سریال و فیلم‌های متنوع و بامحتوایی تبدیل شوند. ساخت اینگونه سریال‌ها که از شهر و آپارتمان دور می‌شود، سخت و پیچیده است و امکان هر نوع اتفاقی وجود دارد؛ همه خوشبختانه در سلامت جلوی دوربین هستند و کار را پیش می‌برند.

وی با اشاره به اینکه حمایت نشویم کارهای دفاع‌مقدس کمرنگ می‌شوند، افزود: اگر این نوع کارها حمایت نشود در این حوزه به مرور کمرنگ‌تر می‌شویم و حتماً در این برهه که نسل جوان ما نیازمند دانسته‌های ارزشمند حوزه دفاع‌مقدس است، آسیب خواهیم دید.

کار با مبارزه و حماسه عشایری‌ها در سال 1358 شروع می‌شود و در نقطه حماسه‌های جنگ تحمیلی به پایان می‌رسد؛ روزهایی که مردم چه کوچک و چه بزرگ برای بیرون راندن دشمن قدار و متجاوز در هر کوی و برزن از ایستادگی، مقاومت و مبارزه و حماسه‌آفرینی دست برنمی‌داشتند.

شخصیت‌های کلیدی این سریال را مجید مظفری در نقش صالح‌خان و فاطمه‌گودرزی- داگل برعهده دارند و پوریا پورسرخ با کاراکتر "ایرج" جزو بازیگران اصلی این سریال تلویزیونی به شمار می‌روند. بازیگران دیگری همچون خسرو شهراز (نصیر خان)، علی دهکردی (دکتر هوشنگ)، جعفر دهقان (کاکاوند)، کاظم هژیر آزاد (شیر علی خان)، کوروش سلیمانی (شیرزاد)، امیرمحمد زند (فرهاد)، قربان نجفی (شیخ رحیم)، سینا رازانی (کریم)، مهدی صبایی (منصور)، رضا نجفی (عمو برفی)، مژگان صابری (هاویر)، بهروز چاهل (دکتر هندی)، محمدصادق ملک (جابر و قادر)، سیامک ادیب (قباد)، پویان گنجی (یاور)، میترا رفیع (گندم)، زینب قادری (راحیل)، مسعود امین ناجی (بهادر)، طیبه دوست (زیور)، منصور نواصری (کامل)، امید محمد نژاد (کیومرث)، فاطمه آقا بابایی (ننه نازار)، مهدی افشار (گروهبان واحدی)، معصومه بافنده (آساره) در سریال ایلدا ایفای نقش خواهند کرد و بیش از 100 بازیگر بومی استان لرستان نیز در آن حضور دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال دفاع مقدس سریال ایل دا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ پیکر بیست شهید گمنام و تازه شناسایی شده دوران دفاع مقدس، در روز‌های ۱۴ , ۱۵ و ۱۷ اردیبهشت، همزمان با ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۹ استان تشییع و خاکسپاری می‌شوند.   در استان قم، مراسم وداع با پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود. پیکر این شهدا، جمعه ۱۴ اردیبهشت در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) از ساعت ۱۶:۳۰ در مسجد مقدس جمکران تشییع و خاکسپاری می‌شوند.   مردم استان تهران هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) پیکر ۶ شهید گمنام را در شش نقطه تشییع و به خاک می‌سپارند. خاکسپاری پیکر‌های شهدا در شهرک شهید خرازی، هوافضای سپاه، سازمان زندان‌ها، شهرک دریا، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و ناحیه فناوری رازی (شهر ری) انجام خواهد شد.   در استان البرز همزمان با سالروز شهادت امام ششم شیعیان، پیکر شهید "محمدرضا غضبان احمدی" تشییع و خاکسپاری می‌شود. محمدرضا غضبان احمدی سال ۱۳۵۹ در خرمشهر شهید و جاویدالاثر شده بود.   در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) , مردم استان خوزستان پیکر منصور عزیزپور محمدی و غلامعلی عشیری لیوسی از شهدای تازه شناسایی شده دوران دفاع مقدس را بدرقه خواهند کرد. غلامعلی عشیری لیوسی سال ۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی (منطقه فکه) و منصور عزیزپور محمدی سال ۱۳۶۳ در عملیات بدر در منطقه شرق دجله به فیض شهادت نائل آمده بودند.   پیکر بسیجی شهید محمدمهدی فانی هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در استان خراسان جنوبی تشییع و خاکسپاری خواهد شد. محمدمهدی فانی سال ۶۲ در منطقه شرهانی شهید و جاویدالاثر شده بود.   مردم استان اصفهان هم در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) , پیکر عباس رمضانی، جواد مراثی و مجتبی نادر تهرانی از شهدای تازه شناسایی شده را تشییع و به خاک خواهند سپرد. عباس رمضانی ۲۷ اردیبهشت سال ۶۵ در منطقه کله قندی مهران، جواد مراثی، سال ۱۳۶۰ در چزابه و مجتبی نادر تهرانی سال ۶۳ در عملیات بدر (شرق دجله) به شهادت رسیده و پیکرشان در منطقه باقیمانده بود.    پیکر شهید تازه شناسایی شده دفاع مقدس سید علاءالدین اسدپور هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در زادگاهش روستای آقا جلو شهرستان زرقان استان فارس تشییع و خاکسپاری می‌شود. این رزمنده دوران دفاع مقدس ۲۳ خرداد سال ۱۳۶۷ در عملیات بیت المقدس ۷ (منطقه شلمچه) به شهادت رسیده بود.   همدانی‌ها نیز در سالروز شهادت امام ششم شیعیان پیکر شهید تازه شناسایی شده دفاع مقدس، محمد رنجنوش را تشییع خواهند کرد. محمد رنجنوش ۱۲ اسفند ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی کربلای ۵ (شلمچه) به شهادت رسیده بود.   پیکر شهید محمد شفیع فیضی‌زاده هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در ایلام تشییع خواهد شد. این رزمنده دوران دفاع مقدس سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۳ به شهادت رسیده بود.   پیکر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس هم دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش واقع در بزرگراه شهید بابایی تهران تشییع و خاکسپاری می‌شود.

دیگر خبرها

  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • ورود پیکر ۲ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس به اهواز
  • عکس/ استقبال از پیکر شهید دفاع مقدس در شیراز
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • روایت ندا قاسمی از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ» (فیلم)
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد