Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،رسانه‌های هندی اعلام کرده اند ماموریت موشک فضایی چاندرایان ۲ این کشور درماه سپتامبر سال ۲۰۱۹ انجام شد به شکست انجامید.   ماموریت چاندرایان دو درسال ۲۰۱۹ با هدف ارسال ماهواره مدارگرد، ماه نشین و ماه نورد به سوی کره ماه انجام شد که به دلیل مشکل‌های فنی، کپسول حاوی ماه نشین و ماه نورد به شدت با سطح کره ماه برخورد کرد و نابود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
آژآنس فضایی هند ISRO همچنین اعلام کرده است نام چهارنامزد فضانوردی برای پرواز با اولین سفینه فضایی سرنشین دار را آماده کرده هرچند که هنوز نام آن‌ها اعلام نشده است.
مقام‌های هندی امیدوار هستند کشورشان چهارمین کشور دنیا شود که فضانورد به همراه سفینه سرنشین دار ساخت این کشور به فضا ارسال می‌کند و به این ترتیب پس از آمریکا، روسیه و چین قرار بگیرد.
دانشمندان هندی اسم سفینه فضایی خود را گاگانیان Gaganyaan نامیده اند که در زبان باستانی سانسکریت به معنای وسیله نقلیه آسمانی است.
این سفینه فضایی درحال توسعه است و در زمان تکمیل به دو الی سه فضانورد این امکان را می‌دهد که به مدت یک هفته درمداری به دور کره زمین به گردش بپردازند.  
قرار است آموزش فضانوردان هندی آژانس فضایی هند در کشور روسیه انجام شود. دانشمندان هندی اعلام کرده اند درنظردارند درسال ۲۰۲۱ ماموریت چاندرایان ۳ را اجرایی کنند تا به انجام ماموریت شناسایی درکره ماه و بررسی قطب جنوب این کره بپردازد.بیشتربخوانید: اسرار سیاره آتشین دوقلوی زمین فاش می‌شود
ماموریت چاندرایان ۳، دقیقاً مشابه ماموریت چاندرایان ۲ و شامل فرود برسطح کره ماه و حرکت ماه نورد برسطح آن است.
دردسامبر ۲۰۱۹ دانشمندان ناسا پس از مدت‌ها بررسی موفق به ردیابی زباله فضایی برسطح کره ماه شدند که بقایای ماه نشین ماموریت چاندرایان ۲ بوده است.
با وجود آسیب ماه نشین و ماه نورد ماموریت چاندرایان ۲، ماهواره مدارگرد این ماموریت درحال چرخش به دور کره ماه است واطلاعات مناسبی را به زمین ارسال می‌کند.  
اولین بار درسال ۲۰۰۸ دانشمندان ماموریت چاندرایان یک را اجرایی کردند. تاکنون تنها یک فضانورد با تابعیت هندی به نام
Rakesh Sharma درسال ۱۹۸۴ به ایستگاه فضایی کشور روسیه پرواز کرده است.  
مقام‌های هندی اعلام کرده اند این کشور درسال ۲۰۲۰ حداقل ۲۵ ماموریت فضایی را شروع خواهد کرد.
منبع: npr
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۶۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶۷ میلیون دلار از کمک‌های آنروا کم شد

کمیسر کل آنروا گفت، مجموع کمک‌های مسدود شده توسط کشورهای کمک‌کننده به آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در حال حاضر ۲۶۷ میلیون دلار است.

به گزارش ایسنا، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا هفته گذشته اعلام کرده بود در مجموع ۴۵۰ میلیون دلار کمک به حالت تعلیق درآمده است.

به نقل از لوریان لوژور، وی در ژنو اعلام کرد به لطف بازگشت برخی از کمک‌کنندگان، کمک کشورهای جدید و موفقیت جمع‌آوری کمک‌های خصوصی، «امروز در وضعیت بهتری نسبت به سه ماه پیش هستیم.»

آنروا که تقریباً همه کمک‌ها به غزه را هماهنگ می‌کند، از زمانی که رژیم صهیونیستی ۱۳ هزار کارمند این آژانس در غزه را به مشارکت در عملیات حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر متهم کرد، دچار بحران شد.

این امر باعث شده است که چندین کشور کمک‌کننده، از جمله ایالات متحده، تمام کمک‌های مالی به آژانس را به حالت تعلیق درآورند و توانایی آن را برای فعالیت در منطقه محاصره شده تهدید کنند، درحالی‌که سازمان ملل درباره قحطی قریب‌الوقوع هشدار داده است.

لازارینی افزود چندین کشور تصمیم گرفته‌اند کمک‌های خود را از سر بگیرند، اما نه همه که نشان می‌دهد «۲۶۷ میلیون دلار» همچنان بلوکه شده است که بیشتر آن به تعلیق کمک‌های آمریکا بستگی دارد.

وی توضیح داد آمریکا به‌صراحت اعلام کرده است که به دلیل ممنوعیت کنگره تا مارس ۲۰۲۵ تعلیق کمک‌ها را حفظ خواهد کرد درحالی‌که بریتانیا و اتریش هنوز تصمیمی نگرفته‌اند. تصمیم سوئیس به‌زودی اعلام خواهد شد.

رئیس آنروا اظهار کرد کشورهای جدید، از جمله الجزایر و عراق، تمایل خود را برای کمک به این آژانس ابراز کرده‌اند و همچنین بیش از ۱۱۵ میلیون دلار در شش ماه از طریق کمک‌کنندگان خصوصی جمع‌آوری‌شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • ۲۶۷ میلیون دلار از کمک‌های آنروا کم شد
  • بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • «کامیون زباله فضایی» به یک موشک پیر نزدیک شد
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد