Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ماجرای قرار دادن قرص‌ در کیک‌ها در جهت ضربه زدن به تولید و صادرات بوده است.

به گزارش ایسنا محمدحسین عزیز روز گذشته در گردهمایی بزرگ تولیدکنندگان صنایع غذایی و بهداشتی خراسان رضوی در خصوص ماجرای انتشار فیلم‌هایی مبنی بر قرار داشتن قرص‌ در بین کیک‌ها اظهار کرد: این ماجرا در جهت ضربه زدن به تولید و صادرات بوده است اما موفق نبودند گرچه جوی را ایجاد کردند و مردم به صنعت اعتماد دارند چرا که می‌دانند سازمان‌های نظارتی مختلفی بر کار آن‌ها نظارت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: همیشه یک سری مسائلی درمورد غذا مانند گوشت و برنج مطرح شده است. جدیدا هم موضوعی که مطرح شده قرار دادن قرص در کیک و کلوچه است. ما در استان‌های مختلف ۷۱ دانشگاه علوم پزشکی داریم و از همه این‌ها گزارش جمع کردیم و حتی یک مورد هم نبوده است که بسته‌ها باز شود و در آن‌ها قرص پیدا شود.

مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در خصوص مساله امنیت غذایی تصریح کرد: موضوع امنیت غذایی شامل سازمان‌ها و ارگان‌های مختلفی از مزرعه تا سفره می‌شود و همچنین یکی از مولفه‌های امنیت ملی محسوب می‌شود.

عزیزی افزود: قسمت اول امنیت غذایی که تولید باشد بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است که بتواند محصولات را به اندازه کافی تولید کند و کمبودها را اعلام کند تا به صورت واردات تامین شود ما هنوز در برخی از اقلام و کالاهای استراتژیک مانند روغن، برنج، چای و موارد دیگر به مقدار زیادی وابسته هستیم و از طریق واردات تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: امنیت بیشتر معادل سیری شکمی است و یعنی حداقل غذای مورد نیاز اقشار جامعه تامین شود. سازمان غذا و دارو در این زنجیره در قسمت آخر و بیشتر در بخش ایمنی غذایی قرار دارد و ایمنی غذایی که قسمتی از امنیت غذایی است می‌گوید که غذا باید در عین حالی که تولید و توزیع می‌شود باید سالم باشد. حتی از نظر مواردی که منجر به مسمومیت نشود اما ممکن است چاقی و بیماری‌های غیرعفونی را باعث شود.

مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: ۱۴، ۱۵ سازمان نظارتی مختلف در حوزه غذا نظارت می‌کنند. خیلی راجع به موازی‌کاری صحبت می‌شود. این الگویی که ما داریم در بسیاری از کشورها به همین صورت است و اکثر کشورهای دنیا سازمان‌های مشابه ما را دارند، بنابراین اگر هر سازمانی کار خود را به خوبی انجام دهد مشکلی پیش نمی‌آید و این مشکلات به این دلیل است که برخی از سازمان‌ها سعی کرده اند کارهایی بیشتر از وظایف خود را انجام دهند.

عزیزی خاطرنشان کرد: غذا جذابیت خاصی دارد و همه می‌خواهند بخش بیشتری از آن را در دست بگیرند، غذا یکی از آن تولیدات قابل توجهی است که از نظر صادراتی اهمیتی ویژه‌ای دارد و همین جذابیت باعث شده که برای دستگاه‌های مختلف در جهت برعهده گرفتن مسئولیت‌های مختلف جذابیت داشته باشد و همه در مورد آن اظهار نظر کنند و هرکسی به خود اجازه می‌دهد راجع به غذا و کیفیت آن با هر تخصصی اظهار نظر کند.

وی درخصوص امکان طولانی شدن کارها در حوزه غذا، بیان کرد: چون سلامتی مهم است نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد و همین باعث می‌شود که گاهی به نظر برسد که کارها دیر انجام می‌شود. دولت در سال‌های اخیر خیلی علاقه داشته کارها را از طریق سامانه‌ها انجام دهد. سامانه‌های مختلفی را تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها موظف شاه‌اند راه بیاندازند تا کارها تسهیل شود.

مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اضافه کرد: سامانه غذا و دارو TTAC راه افتاده است و این سامانه در حال تکمیل است و به سمتی می‌رود تا کارها با سرعت خوبی انجام شود البته الگوهایی وجود دارد که شاید برای اجرا در کشور ما زود باشد و آن الگو این است که همه مسئولیت‌ها بر عهده تولید کننده و واردکننده گذاشته شود. در این صورت باید سازمان‌های نظارتی بسیار قوی باشند و جریمه‌های سنگینی برای افرادی که برخلاف اظهاری‌که انجام داده‌اند محصولی را وارد بازار می‌کنند.

عزیزی گفت: ما به صورت آزمایشی امر واگذاری کارها به تولیدکننده‌های برتر را در استان‌های مختلف شروع کرده‌ایم تا نتایج و روند اجرایی آن را ببینیم و مشکلات آن مشخص شود تا آن مشکلات را حل کنیم و این کار را برای تمام کشور شروع کنیم.

وی تصریح کرد: در حوزه غذا حدود ۹۰ درصد کارها به استان‌ها و شهرستان‌ها تفویض شده است اعم از صدور و تمدید پروانه و گواهی‌های مختلف و فقط یک سری‌ از کارهای جزئی شامل اختلاف در مرکز اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۸۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان قطب صنایع غذایی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح یک شرکت غذایی اظهار کرد: نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید امروز به بهره برداری رسید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه این استان در تولید و فرآوری صنایع غذایی در سطح کشور سرآمد است، افزود: استان گیلان را می توان به عنوان یکی از قطب های صنایع غذایی کشور نام برد.

وی با اشاره به افتتاحیه امروز و سرمایه گذاری ۳۲۰ میلیارد ریالی ادامه داد:: این واحد صنعتی در فاز اول تولید انواع آبمیوه توانسته است زمینه اشتغال مستقیم افزون بر ۲۰ نفر از جوانان گیلانی را فراهم آورد.

مدیرکل صمت گیلان ضمن تحسین سرمایه گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی تصریح کرد: این سرمایه گذاری نشان از مشارکت مردم در راستای تحقق شعار سال و عمل به فرمان مقام معظم رهبری می باشد که کاملاً مورد حمایت است.

کد خبر 6093396

دیگر خبرها

  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • پیکانپور از سازمان غذا و دارو رفت
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو