Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@04:36:02 GMT

زمین خواری در فشم متوقف شد

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۵۵۱۳۲

زمین خواری در فشم متوقف شد

علی اکبری رئیس اداره بازرسی فرمانداری شمیرانات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با زمین خواری در شهرستان فشم اظهار کرد: براساس گزارشات و بازدید از منطقه متوجه نصب دو درب آهنی در حاشیه رودخانه حاجی آباد فشم شدیم.

وی افزود: درب‌ها توسط عوامل محلی گذاشته شده بود که پس از مذاکره با سازمان آب منطقه‌ای مقرر شد درب‌ها برداشته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبری گفت: گفتنی است که عملیات خاک برداری از روز‌های گذشته متوقف شده و این عملیات به صورت مستمر توسط دستگاه‌های ذی ربط رصد می‌شد.

بیشتر بخوانید: تخریب ۲۳۵ دیوارکشی و بنای نیمه ساز در دماوند

وی بیان کرد: هنوز میزان تخلفات مشخص نیست و تا در صورت مشخص شدن اطلاع رسانی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری شمیرانات زمین خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۵۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، باران شدید موسمی در اندونزی سبب رانش زمین و به راه افتادن سیل شد. بر اثر سیل و رانش زمین ناشی از باران های سیل آسا در اندونزی ۱۴ نفر کشته و ۱۱۵ نفر نیز تخلیه شدند.

سیل در منطقه لووک ریجینسی به ۱۸۰۰ منزل آسیب وارد کرده و بیش از ۱۳۰۰ خانواده را تحت تاثیر قرار داده است. ارتفاع آب در برخی مناطق به ۳ متر رسیده و آب و گل و لای ۱۳ منطقه را در سولاویسی فرا گرفته است.

منابع محلی از نجات گرفتار شدگان در سیل با قایق خبر داده و اعلام کردند که سکنه به مساجد و منازل خویشاوندانشان خارج از مناطق سیل زده انتقال یافته اند.

باران های سیل آسا در آوریل نیز سبب رانش زمین و کشته شدن ۲۰ نفر در منطقه تانا توراگا در سویلاویسی در جنوب اندونزی شده بود.

رانش زمین در فصل باران در اندونزی طبیعی است و این وضعیت در مناطق خاصی با جنگل زدایی تشدید می‌شود. بارندگی‌های شدید طولانی مدت نیز منجر به جاری شدن سیل در نقاط مختلف کشور مجمع الجزایر می‌شود.

این کشور در طول فصل بارانی خود با یک سری رویدادهای شدید آب و هوایی دست و پنجه نرم می‌کند و به باور کارشناسان، تغییرات اقلیمی، میزان وقوع این حوادث طبیعی را شدیدتر کرده است.

در ماه مارس، سیل و رانش زمین در جزیره سوماترا جان حداقل ۳۰ نفر را گرفت. در ماه دسامبر، رانش زمین و جاری شدن سیل در نزدیکی دریاچه توبا در سوماترا، هتلی را ویران کرد و ده‌ها خانه را با خود برد و دست‌کم دو کشته برجای گذاشت.

کد خبر 6096169

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • ساماندهی زمین ورزشی روباز پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • کوه‌خواری و برهم زدن محیط زیست در روستای سرآسیاب شش + فیلم
  • ترمیم شکستگی لوله اصلی آب شهر ندوشن
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • جان باختن یک کارگر معدن در استان کرمان
  • ایران زمین فرزندان خود را به آغوش گرفت
  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی