Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل زمانی در پیامی نوشت: سردار بزرگ اسلام قاسم سلیمانی مسیری را هدایت و رهبری کرد که در آن میلیون ها سلیمانی فرصت ظهور و پیدایش یافته تا عرصه را بر ستمگران تنگ کرده و آیات حق را به آنان و همه جهانیان نشان دهند.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، اسمعیل زمانی مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند در پیامی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن پیام به شرح ذیل است:

انالله و انا الیه راجعون

منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

سالار منتظران شهادت، سرانجام با افتخار و اقتدار جام شهادت را سرکشید و به یاران دیرین خود پیوست تا حسرتی باشد بر دل و جان کسانی که تصور باطلشان آن است که مسیر حق و مقاومت بر محور اشخاص متکی است و غافلند از این که این صراط مستقیم است که خداوند بر روی بندگان پاک و صالح خود گشوده و هیچکس را یارای بستن آن نیست و هرگز بسته نخواه شد و رهروان آن تمامی ندارند تا روزی که عدالت اذن ظهور یابد و جهانی نو دراندازد که در آن جایی برای مستکبران ددمنش و خفاش صفت و زور گویان ستمگر، وجود ندارد.

سردار بزرگ اسلام قاسم سلیمانی مسیری را هدایت و رهبری کرد که در آن میلیون ها سلیمانی فرصت ظهور و پیدایش یافته تا عرصه را بر ستمگران تنگ کرده و آیات حق را به آنان و همه جهانیان نشان دهند.

شهادت این بزرگمرد و یاران همراهش، نشان از وحدت مسیر و سرنوشت کیان بزرگ اسلامی دارد که با خون حسین(ع) پیمان ازلی و ابدی بسته اند.

اینجانب به همراه مردم وفادار سرزمین شهادت خیز اروند، شهادت این اسوه بزرگ انسانیت را به محضر حضرت ولی عصر(عج) ارواحنا فداه، رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی)، یارانش در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خانواده ایشان و عموم هموطنان و جهان اسلام تبریک و تسلیت می گویم و از ایزد منان برای ایشان علو درجات و برای ملت ایران بویژه خانواده معزز و بازماندگانشان صبر و بردباری مسألت دارم.

 

اسماعیل زمانی

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیام شهادت منطقه آزاد اروند قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۵۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • زمانی: گلی که زدم تقدیم به کُردهای ایران
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • بعد از شهادت هم کار همرزمش را راه انداخت!
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟