Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هانیه ناصری با اشاره به طبع گرم و خشک گیاه اسطوخودوس، گفت: نام دیگر این گیاه «لاوندر» است و به یکی از گیاهان «هزار و یک درمان» مشهور است.

وی در تشریح خواص عرق این گیاه گفت: عرق اسطوخودوس برای رفـع اضطـراب و استرس مفید بوده و باعث تقویت مغز و اعصاب شده و نوعی آرامش بخش محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری تصریح کرد: همچنین این نوشیدنی علاجی موثر برای ضعف اعصاب است و در درمان افرادی که دچار تیک عصبی هستند، بسیار کاربرد دارد.

این کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خواب‌آور بودن عرق اسطوخودوس، گفت: در همین راستا مصرف عرق این گیاه برای کسانی که مشکل تداخلات خواب دارند، بسیار مفید است.

ناصری همچنین به تاثیر مثبت عرق اسطوخودوس در رفع مشکلات ذهنی و احساسی و پارکینسون اشاره کرد وافزود: همچنین این نوشیدنی صفرابر و برطرف کننده بیماری‌های کبدی است.

این کارشناس ارشد گیاهان دارویی از عرق اسطوخودوس به عنوان تمیزکننده خون بدن یاد کرد و افزود: مصرف این نوشیدنی برای رفع ترشحات روزانه زنان کاربرد دارد.

وی افزود: همچنین مصرف این عرق برای رفع تپش قلب، تقویت حافظه و رفع فراموشی، تقویت عمومی بدن، کاهش درد در سردرد‌های میگرنی، بازکردن گرفتگی‌های عروق بدن و رفع بیماری‌های مجاری و ادرار بسیار مفید است.

ناصری خاطرنشان کرد: عرق اسطوخودوس همچنین برطرف‌کننده بیماری‌های سینه و سرفه است، بویژه اگر همراه با عناب مصرف شود.

ناصری عرق اسطوخودوس را مقوی معده دانست و افزود: از این نوشیدنی برای پایین‌آوردن تب و نیز به عنوان درمان مکمل در بیماری‌های رماتیسم و آرتروز استفاده می‌شود.

این کارشناس ارشد گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: برای تاثیرات بهتر عرق اسطوخودوس بهتر است یک فنجان از این عرق به همراه یک قاشق چایخوری عسل بصورت ترکیبی مصرف شود.

ناصری هشدار داد: مصرف عرق این گیاه برای بیماران دیابتی، زنان باردار و شیرده ممنوع است.

منبع: سلامانه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت استرس و اضطراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۵۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محمدرضا ناصری در مراسم تجلیل از پیشکسوتان ورزش باستانی استان یزد با بیان اینکه از کودکی با ورزش باستانی آشنا بودم، اظهار کرد: در آن زمان زورخانه‌ها جایگاه ویژه ای داشت و علما، بازاریان متدین و افراد معتقد در این فضا حضور می‌یافتند و فضا به قدری معنوی و روحانی بود که مردم خود را مکلف به احترام به این مکان می‌دانستند.

وی با اشاره به اینکه سر در ورودی زورخانه‌ها و سر در اتاق طلبه‌ها کوتاه گرفته می‌شد تا کسی که می‌خواهد وارد شود، متواضعانه وارد شود، عنوان کرد: این معماری نشانگر این است که انسان در مرکز علم و ورزش باید اخلاق‌مدار و دارای تواضع و خشوع باشد.

آیت الله ناصری ادامه داد: تواضع در برابر خداوند متعال، جوانمردی و … از جمله خصلت‌هایی بود که در ورزش زورخانه ای وجود داشت و جای خرسندی است که این روحیات هنوز هم در زورخانه‌ها مورد توجه است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تاکید کرد: دل سپردن به ائمه اطهار (ع)، معنویتی است که در زورخانه‌ها به شکل پررنگی وجود دارد و این روحیه قابل تقدیر، هر روز در ورزش زورخانه ای در حال تقویت است.

وی ادامه داد: گذشت و جوانمردی که در اثر ورزش باستانی در انسان به وجود می‌آید، ایستادگی در مقابل فساد را افزایش می‌دهد و افرادی غیرتمند در این ورزش تربیت می‌شوند.

آیت الله ناصری عنوان کرد: فرهنگ دینی، غیرت، جوانمردی و ایثار ورزشکاران باستانی مثال زدنی و قابل تقدیر است و داستانها و حکایات بسیاری در این زمینه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه این افراد در مبارزات انقلاب نیز از پیشتازان مبارزات بودند، تصریح کرد: ورزشکار جوانمرد هرگز زیر بار زور نمی‌رود و خدمتگزاری به مردم نیز شاخصه اصلی آنهاست
آیت الله ناصری تاکید کرد: اگر این روحیات به محله‌های ما بیاید و مجدداً در برخی محلات احیا شود، شاهد اتفاقات خوبی در محلات و در میان مردم خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد خطاب به ورزشکاران عنوان کرد: روحیات و درس‌های خود را به نسل جوان انتقال دهید و در نظر داشته باشید که هر کدام از شما می‌تواند معلمی برای یک نوجوان باشد و روحیه غیرت، دین مداری و … را در نوجوانان تقویت کنید.

در این مراسم از پیشکسوتان و ورزشکاران موفق در زمینه ورزش باستانی تجلیل شد.

کد خبر 6092047

دیگر خبرها

  • شهید مطهری (ره) جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • ورزشکار جوانمرد هرگز زیر بار زور نمی رود
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟