Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی فرماندار زرندیه گفت: این شهرستان از ظرفیت بالایی برای استقرار شعبه جهاددانشگاهی برخوردار است.

هادی فدایی در جریان دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: در شهرستان زرندیه به عنوان پیشانی استان مرکزی استعدادهای بالای علمی و کارآفرینی به دلیل برخورداری این شهرستان از برخی مزیت ها وجود دارد که برای به فعل درآمدن این استعدادها به منظور فعالیت در حوزه فرهنگی، آموزشی و پژوهشی باید از توان نهادهای علمی نظیر جهاددانشگاهی بهره برداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر حرکت در مسیر اقتصاد دانش محور تاکید کرد و افزود: امروز رسالت مراکز دانشگاهی و آموزشی انجام فعالیت‌های تحقیقی، پژوهشی و آموزشی در جامعه و حرکت به سمت اقتصاد دانش محور است تا مفهوم توسعه پایدار محقق شود.

وی آمادگی کامل شهرستان را برای راه‌اندازی شعبه جهادانشگاهی استان مرکزی اعلام کرد و افزود: به دلیل وجود پتانسیل اقتصادی صنعتی، کشاورزی و گردشگری در شهرستان زرندیه، بستر لازم برای انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و ارتباط موثر صنعت و دانشگاه وجود داشته و قطعا استقرار این نهاد انقلابی شاخص‌های توسعه ای آن را ارتقا خواهد بخشید.

فرماندار زرندیه در ادامه گفت: فلسفه کارهای جهاددانشگاهی حرکت در مسیر توسعه کشور است و این نهاد انقلابی توانسته است با بهره‌گیری از توان علمی و پژوهشی نیازهای کشور را رصد و احصا کند و مطابق با خواسته مردم برنامه عملیاتی ارائه دهد.

در این نشست رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز ضمن استقبال از راه‌اندازی شعبه جهاددانشگاهی زرندیه به فعالیت جهاددانشگاهی در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: فرصت های بالای سرمایه گذاری و کارآفرینی در شهرستان زرندیه ضرورت راه‌اندازی شعبه جهاددانشگاهی در این شهرستان را برای بهره‌مندی این منطقه از فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دو چندان کرده است.

مسعود شهرجردی در ادامه به معرفی برخی طرح‌های موفق جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف پرداخت و عنوان کرد: بررسی شاخص‌های توسعه اجتماعی کشور یکی از طرح‌های پژوهشی موفق جهاددانشگاهی در حوزه پژوهشی است.

وی به شناسایی سه لاین سرمایه‌گذاری در استان مرکزی شامل اراک به سمت شازند، محلات به سمت دلیجان و ساوه به سمت زرندیه اشاره کرد و افزود: فعالیت در مرکز ناباروری و بانک خون بند ناف و سلول‌های بنیادین در درمان بیماری‌ها و نیز ورود در حوزه ژنتیک از دیگر فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان مرکزی است.

شهرجردی به برگزاری آموزش‌های مهارتی و علمی کاربردی جهاددانشگاهی اشاره کرد و افزود: علاوه بر فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی، مراکز آموزش مهارتی در اراک، ساوه و محلات نیز فعال هستند و بنا داریم مراکز آموزش مهارتی را به شهرهای مختلف استان تعمیم دهیم.

وی به فعالیت مرکز افکارسنجی دانشجویان و خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در قالب حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: نگاه خبرگزاری ایسنا و ایکنا تولیدمحور است و به عنوان رسانه‌های تاثیرگذار در استان فعالیت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی زرنديه استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۵۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند

رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، رییس، دبیر و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد را منصوب کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر حسن مسلمی نائینی؛ رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو (رییس)، دکتر ابراهیم نبیونی (دبیر) و دکتر علی سعداله، دکتر محمدحسین عسگرپور، دکتر کامران جعفری، دکتر مسعود حسنلو، دکتر ابوالقاسم رئیسی، دکتر علیرضا کلانترمهرجردی و دکتر محمدصادق سبط‌الشیخ انصاری را برای مدت دو سال به‌عنوان اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد منصوب کرد.

آمادگی صندوق نوآوری برای تأمین مالی طرح‌های مسئله‌محور جهاد دانشگاهی

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تنها پارک تخصصی در حوزه علوم، فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گستره ملی ایران محسوب می شود. این پارک با توجه به رسالت جهاددانشگاهی و ظرفیت های موجود در این نهاد و همچنین با در نظر گرفتن نیازهای کشور برای توسعه و تجاری‌‏سازی فناوری‌‏های نرم و اشتغال‏ زایی در بخش فرهنگ و هنر، صنایع دستی، گردشگری با حوزه نفوذ ملی آغاز به کار کرده است.

شبکه گسترده جهاددانشگاهی دامنه موضوعی پارک فناوری ‏های نرم و صنایع فرهنگی را وسعت بخشیده که امکان انتقال تجربیات در سطح تخصصی بالا را در سراسر کشور فراهم می کند.

این پارک به عنوان اولین و تخصصی‌ترین پارک در حوزه اقتصاد فرهنگ، محیطی مناسب برای استقرار، رشد، توسعه و شکوفایی مؤسسات و شرکت‌ها را فراهم می‌آورد و شرکت‌های فناور مستقر در آن در تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات پژوهشی و فناوری به فعالیت‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری می‌پردازند.

براساس ابلاغ رییس جمهور، شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پارک ملی علوم و فناوری های نرم وصنایع فرهنگی جهاددانشگاهی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • یاغی سابق: استقلال این مدلی صدر را از دست می دهد | بازیکنان ذخیره پرسپولیس دلسرد شده اند
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست