Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@22:14:31 GMT

انتخاب مرد سال فوتبال آسیا، سردار پنجم شد

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۶۰۷۴۵

انتخاب مرد سال فوتبال آسیا، سردار پنجم شد

پس از رای گیری سایت تیتان اسپورت، بار دیگر سون هیونگ مین به عنوان برترین بازیکن آسیا انتخاب شد.

به گزارش مشرق، این جایزه که توسط "تیتان اسپورت" سازماندهی شده است، سعی می کند، همان نقشی را در قاره آسیا ایفا کند، که بهترین بازیکن جهان براساس آن انتخاب می شود؛ جایزه ای که با رای روزنامه نگاران کشورهای مختلف آسیایی به بهترین بازیکن سال اهدا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

آزمون جزو ۲۴ نامزد کسب عنوان مرد سال آسیا

پس از سال 2019، که سون نه تنها جایگاه خود به عنوان یکی از هیجان انگیزترین مهاجمان لیگ جزیره را حفظ کرد، بلکه نقشی کلیدی در رسیدن تاتنهام به فینال لیگ قهرمانان اروپا داشت، او برای پنجمین مرتبه طی شش سال اخیر به عنوان بهترین فوتبالیست قاره کهن برگزیده شد.

سون در این رویداد، با 258 رای، 31.6% از آرا را به خود اختصاص داد و در صدر قرار گرفت. یک رده پایین تر از او اکرم عفیف ستاره تیم ملی فوتبال قطر وجود دارد که 114 امتیاز کسب کرده و در رتبه سوم هم "مینامینو" بازیکن تیم ملی ژاپن با 90 امتیاز قرار گرفته است؛ مینامینو ستاره تیم ملی ژاپن که با درخشش در سالزبورگ به لیورپول پیوست، یکی از بازیکنانی به شمار می رود که سال آینده می تواند با ادامه نمایش های خوب، موقعیت ستاره کره جنوبی را تحت تاثیر قرار بدهد.
رتبه چهارم این رده بندی در اختیار معز علی مهاجم قطری ها و آقای گل رقابت های جام ملت های امارات 2019 قرار دارد.

در این نظرسنجی، سردار رای بیشتری را نسبت به بافاتیمبی گومیس مهاجم فرانسوی الهلال، بغداد بونجاح ستاره السد و پائولینیو هافبک گوانژو اورگراند کسب کرد اما در عین حال نتوانست در بین سه فوتبالیست برتر آسیا قرار بگیرد.

نکته قابل اشاره دیگر اینکه، اکسن ستاره تازه چینی شده، عمر سوما و سباستین جووینکو کمتر از 10 امتیاز را در مقابل نام خود می‌بینند. همچنین یوتو ناگاتومو که روزگاری در اینتر حضور داشت، حالا در رده بیستم قرار دارد و کم کم از صفحه فوتبالیست های درجه یک آسیایی کنار می‌رود.

در بین ده بازیکن برتر این نظرسنجی، سه بازیکن قطری یا شاغل در لیگ قطر حضور دارند که آمار قابل توجهی به حساب می‌آید. در این بین اکرم عفیف بیشترین رای را بین فوتبالیست های شاغل در آسیا به خود اختصاص داد تا به نوعی بر توپ طلای خود مشروعیت بیشتری ببخشد.

شاید مهم ترین نکته برای فوتبال دوستان ایرانی این است که از لیگ ایران هیچ بازیکنی در بین کاندیدای فاکس اسپورت جای نگرفت اما از لیگ های قطر، عربستان، ژاپن، امارات و... بازیکنان متعددی حضور دارند.

در این نظرخواهی، 25 بازیکن کاندیدا بودند و رای گیری "تیتان اسپورت" به این صورت بوده که هر یک از رای دهندگان 5 بازیکن را از شماره 1 تا 5 نامگذاری می کردند؛ در این روش بیشترین امتیاز که عدد 6 بوده، به انتخاب اول اختصاص داده می شده و کمترین امتیاز هم به انتخاب پنجم روزنامه نگاران تعلق داشته، که عدد 1 بوده است.

در صورت تساوی در امتیازها، بازیکنی که تعداد آرای بیشتری دریافت کرده است، رتبه بالاتری را در رده بندی نهایی به خود اختصاص خواهد داد. همانطور که در جدول نهایی آمده، رتبه های 12 و 13 امتیاز مشابه 10 را در پایان دریافت کرده اند ولی "تیراتون بونماتان" بازیکن تایلندی تیم فوتبال یوکاهاما، به دلیل اینکه رای بیشتری دریافت کرده، در رتبه بهتری قرار گرفته است.

از سال 2013 که جایزه بهترین بازیکن سال آسیا راه اندازی شده است، 5 بار این عنوان به سون رسیده است و تنها دو مرتبه کیسوکه هوندا در سال 2013 و شینجی اوکازاکی در سال 2016 به عنوان دو بازیکن ژاپنی توانسته اند، از سون پیشی بگیرند و این ستاره کره ای در 6 سال اخیر، 5 مرتبه این جایزه را از آن خود کرده است.

*۲۴ بازیکن آسیایی در رویداد تیتان اسپورت:

1. سون هیونگ مین (تاتنهام- کره جنوبی): 258 امتیاز
2. اکرم عفیف (السد- قطر): 114 امتیاز
3. تاکومی مینامینو (سالزبور- ژاپن): 90 امتیاز
4. معز علی (الدحیل- قطر): 64 امتیاز
5. سردار آزمون (زنیت- ایران): 58 امتیاز
6. بافاتیمبی گومیس (الهلال- فرانسه): 49 امتیاز
7. وو لی (اسپانیول- چین): 29 امتیاز
8. سالم الدوساری (الهلال- عربستان): 26 امتیاز
9. بغداد بونجاح (السد - الجزایر): 15 امتیاز
10. پائولینیو (گوانژو اورگراند- برزیل): 14 امتیاز
11. لی کانگ این (والنسیا- کره جنوبی): 13 امتیاز
12. تیراثون بونماسان (یوکوهاما - تایلند): 10 امتیاز
13. الدور شومورودوف (رستوف - ازبکستان): 10 امتیاز
14. سباستین جووینکو (الهلال - ایتالیا): 9 امتیاز
15. عمر السوما (الاهلی - سوریه): 8 امتیاز
16. یویا اوساکو (وردربرمن - ژاپن): 8 امتیاز
17. نگوین گوانگ های (هانوی - ویتنام): 8 امتیاز
18. متئو رایان (برایتون - استرالیا): 7 امتیاز
19. علی مبخوت (الجزیره- امارات): 7 امتیاز
20. یوتو ناگاتومو (گالاتاسارای- ژاپن): 5 امتیاز
21. مهند علی (الشرطه، الدحیل - عراق): 4 امتیاز
22. سونیل چتری (بنگالورو- هندوستان): 4 امتیاز
23. یاسر الشهرانی (الهلال - عربستان): 2 امتیاز
24. آدام تاگارت (سامسونگ بلووینگز - استرالیا): یک امتیاز
24. ارسلان میرات (لوکوموتیوتاشکند - ترکمنستان): یک امتیاز
24. الکسن (شانگهای SIPG - چین): یک امتیاز

منبع: ورزش سه

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق استراماچونی سردار سلیمانی فوتبال مرد سال فوتبال آسیا سون هیونگ مین تیم ملی کره جنوبی تاتنهام سردار آزمون تیم ملی ایران زنیت سن پترزبورگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۰۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: گام اول را با صعود به جام جهانی برداشتیم/حذف ژاپن شگفتی نبود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید شمسایی بعد از پیروزی شش گله ایران مقابل قرقیزستان گفت: قبل از هر چیز به مردم و بازیکنانم تبریک می‌‌گویم. ما به اولین هدفمان که صعود به جام جهانی بود دست پیدا کردیم. 

شمسایی با انتقاد از کف‌پوش سالن گفت: ما و ویتنام تنها تیم‌هایی بودیم که در این زمین بازی نکردیم و دیروز بعد از پیگیری بسیار موفق شدیم یک جلسه تمرین اینجا داشته باشیم، توپ و کفش بازیکن روی این زمین گیر می‌کند و نیمه اول طول کشید تا بازیکنان ما با این شرایط عادت کنند. این کف‌پوش با کف‌پوش استادیوم ایندور خیلی متفاوت است.

وی گفت: ما در نیمه اول با توحه به شرایط هدفمان کنترل بازی بود و در نیمه دوم از بازیکنان خواستم که کار را تمام کنند و خوشحالم که بهترین نحو ممکن ماموریتشان را انجام دادند.

او در پاسخ به این سوال که کدام یک از تیم‌ها کیفیت خوبی از خودشان نشان داده‌اند گفت: من برخلاف برخی از دوستان معتقدم که حذف ژاپن شگفتی مسابقات نیست، چیزی که من را تحت تاثیر قرار داد رشد خیلی خوب همه تیم‌ها به ویژه افغانستان و تاجیکستان بود.

سرمربی تیم ملی گفت: من به عنوان بازیکن و مربی در آسیا کار کرده‌ام و می‌بینم هر سال تیم‌ها دارند پیشرفت خوبی از خودشان نشان می‌دهند و سطح تیم‌ها دارد به هم نزدیک می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویارویی حساس قرقیزستان و افغانستان
  • قرقیزستان حریف افعانستان برای صعود به جام جهانی
  • دو جام برای ملی پوشان و درخشش یک گلزن در ژاپن/شانس به طارمی برگشت
  • رقابت پورماهانی در دور نخست کاپ جهانی شانگهای با کمانداری از ژاپن
  • تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا
  • نماینده ژاپن با برد در ضربات پنالتی فینالیست آسیا شد
  • شمسایی: گام اول را با صعود به جام جهانی برداشتیم/حذف ژاپن شگفتی نبود
  • شمسایی: حذف ژاپن شگفتی نبود!
  • خسرو حیدری ۱۱ بازیکن برتر تاریخ ایران را انتخاب کرد | از فامیل بازی تا حضور عجیب برخی از هم تیمی ها
  • یازده بازیکن برتر تاریخ ایران از نگاه خسرو حیدری