Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@12:20:55 GMT

فراخوان جدید «پزشک پژوهشگر» بهمن ماه منتشر می شود

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۶۲۴۷۶

فراخوان جدید «پزشک پژوهشگر» بهمن ماه منتشر می شود

دکتر آبتین حیدرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برنامه پزشک پژوهشگر برنامه ای است که هدف از آن بالاترین فرصت تحصیلی آموزش عالی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پزشکان برتری تعلق می گیرد تا علاوه بر آموزش بالینی در مقاطع تخصص/فوق تخصص/فلوشیپ، در یک زمینه خاص تحقیقاتی مربوط به رشته بالینی خود آموزش ببینند و مدرک دکتری تخصصی را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراخوان جدید برنامه پزشک پژوهشگر اول بهمن ماه منتشر می شود و ۱۸ نفر پذیرش برای آن تعریف شده است. در زمان فراخوان مراکز تحقیقاتی که داوطلبان می توانند مدارک خود را ارسال کنند مشخص می شود.

دبیر برنامه پزشک پژوهشگر در وزارت بهداشت اظهار داشت: پزشک پژوهشگر به پزشک متخصص بالینی اطلاق می شود که به طور متوسط حداقل ۵۰ درصد از وقت خود را صرف تحقیق کند.

به گزارش مهر،  محور اصلی فعالیت های برنامه پزشک پژوهشگر، کسب دانش و مهارت های بالینی و پژوهشی بطور همزمان و هدفمند در یک حیطه خاص از علم پزشکی است.

برنامه پزشک پژوهشگر مقطع جدید دانشگاهی نبوده و برنامه درسی (کاریکولوم) آموزشی آن عملاً ترکیبی از محتوای دوره تخصصی یا فوق تخصص/فلوشیپ بالینی به علاوه دوره  PhD by research است.

کلیه قوانین حاکم بر آموزش دوره تخصص و یا فوق تخصص/فلوشیپ های بالینی و همچنین دوره PhD by research در برنامه پزشک پژوهشگر نیز اعمال می شود. 

پذیرش دستیاران این برنامه در قالب ظرفیت استعدادهای درخشان و یا مازاد بر ظرفیت ورودی دوره های تخصصی یا فوق تخصصی در دانشگاه های کشور خواهد بود.

شرکت در برنامه پزشک پژوهشگر برای دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کاملاً اختیاری است و  هیچگونه محدودیتی در نوع استخدام (پژوهشی، آموزشی و یا درمانی) برای فارغ التحصیلان برنامه پزشک پژوهشگر در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی وجود ندارد.

شرایط ورود به برنامه پزشک پژوهشگر نیز در آیین نامه برنامه در مرکز سنجش آموزش پزشکی در دسترس است.

احراز شرایط زیر در داوطلب ضروری است:

۱. دارا بودن شرایط عمومی ورود به آموزش عالی

۲. دارا بودن دانشنامه دکتری حرف های پزشکی/دندانپزشکی از یکی از دانشگاه های معتبر داخل یا خارج کشور که به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد

۳. حداقل معدل ۱۶ در دوره دکترای حرفه ای پزشکی/دندانپزشکی

۴. شرکت در امتحان ورودی دستیاری تخصصی و یا فوق تخصصی/ فلوشیپ و کسب حداقل ۹۰ درصد حدنصاب رشته-محل

۵. کسب حداقل ۵ امتیاز برجستگی علمی تحقیقاتی به صورت زیر:

دارا بودن مدال المپیاد علمی دانش آموزی در رشته های شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضیات و یا کامپیوتر (طلا= ۳ امتیاز، نقره= ۲ امتیاز، برنز= ۱ امتیاز)

دارا بودن مقالات تحقیقاتی به طوری که برای هر ۱ واحد Impact Factor مجله ۱ امتیاز داده می شود (سهم هر یک از نویسندگان مقاله بر اساس قوانین ارتقاء اعضای هیئت علمی محاسبه می شود.) مقالات چاپ شده در مجلاتی که IF کمتر از ۱ دارند، گزارش مورد بالینی و اظهار نظرهای شخصی چاپ شده محاسبه نمی شود.

دارا بودن اختراع ثبت شده با patent بین المللی ۲ امتیاز

دارا بودن مدرک BA/BSc یا معادل آن (۱ امتیاز)

دارا بودن مدرک MPhil/MSc/MPH یا معادل آن (۲ امتیاز)

دارا بودن مدرک MD-PhD (۳ امتیاز)

۶. حداکثر سن ۳۰ سال تمام برای افراد بدون تخصص بالینی و ۳۵ سال تمام برای متخصصین یا دستیاران بالینی دوره تخصصی/ فوق تخصصی/ فلوشیپ و یا دارندگان مدرک PhD است. داوطلبان تا سقف ۴۰ سال تمام نیز قابل پذیرش هستند به شرط آنکه به ازای هر سال سن اضافه، حداقل یک امتیاز اضافه بر آنچه در بند ۵ آمده است، کسب کند.

۷. موفقیت در آزمون زبان انگلیسی مطابق با مصوبات شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در خصوص پذیرش دانشجویان PhD by Research

۸. تحصیل در برنامه پزشک پژوهشگر تمام وقت است بنابر این هر گونه اشتغالی به هر صورت و در هر کجا در طول برنامه پزشک پژوهشگر برای این دستیاران ممنوع است.

۹. موفقیت در مصاحبه ساختارمند (structured interview).

جزئیات مراکز تحقیقاتی میزبان نیز در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام می شود.

کد خبر 4815796

منبع: مهر

کلیدواژه: پزشک پژوهشگر دانشگاه های علوم پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی مراکز تحقیقاتی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی منصور غلامی مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون دستیاری محمد مهدی طهرانچی شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش پزشکی دانشجویان قاسم سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۲۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • تفسیر یک ضرب‌المثل در برنامه تلویزیونی | این ضرب‌المثل درباره افراد متظاهر است | ویدئو
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد