Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکترمهران مرادی متخصص جراحی مغز و ستون فقرات با بیان این مطلب گفت: گاهی شاهدهستیم که بیمارانی با شرایط حاد با اینکه در شهر خود امکان درمان و معالجه داشته اند را فقط به دلیل مراجعه به بهترین جراحان مغز و اعصاب به شهرهای دیگر منتقل می کنند که متاسفانه همین انتقال باعث حادتر شدن وضعیت آنها می شود و همراهان بیماران باید به آن توجه بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه شاهد حضور صدها بیمار خارجی از کشورهای منطقه در بیمارستان ها و کلینیک های ایران هستیم که این امر گواه توانمندی متخصصان کشورمان است



وی گفت: عارضه های مغزی و نخاعی به طور مستقیم با عملکرد سیستم حسی و حرکتی اندام ها و همچنین با احشای بدن ارتباط مستقیمی دارد به همین دلیل تعلل در مراجعه به پزشک و یا حرکت های اضافی و حتی لرزش های سطحی بدن امکان تشدید عارضه را بالا برده و احتمال فلج شدن، کما و حتی مرگ بیمار را زیاد می کند به همین دلیل به طور جدی تاکید می شود که به جای جستجو در اینترنت برای مراجعه به بهترین جراح مغز و اعصاب و مطرح و وسواس در انتخاب درمانگر، درمان بیماردر نزدیکترین بیمارستان مجهز انجام شود.

به طور جدی تاکید می شود که به جای جستجو در اینترنت برای مراجعه به بهترین جراح مغز و اعصاب و مطرح و وسواس در انتخاب درمانگر، درمان بیماردر نزدیکترین بیمارستان مجهز انجام شود



مرادی با بیان اینکه روند درمان بیماران مغزی و ستون فقرات بین یک تا 10 سال به طول می انجامد، افزود: درمان تنها به جراحی خلاصه نمی شود چراکه پس از به ثبات رسیدن شرایط بیماران مغزی و نخاعی، در مرحله بعد، درمان های توانبخشی و معاینات دوره ای آغاز می شود به همین دلیل نزدیکی بیمار به پزشک معالج خود علاوه بر تسهیل مراجعه می تواند از نظر مالی نیز برای بیمار مناسب تر باشد.

دکتر مرادی ادامه داد: گاهی برخی از همراهان بیماران با وجود مخالفت تیم پزشکی اصرار دارند که برای انتقال بیمار خود به شهر دیگر از طریق خطوط هوایی اقدام کنند، ولی باید توجه داشت که بیماران مغزی و نخاعی بعد از جراحی، بین 2 تا 6 هفته اجازه پرواز ندارند، چراکه کمبود اکسیژن برای بیماران مغزی و تحریک ستون فقرات برای بیماران ضایعه نخاعی شرایطی حاد را به وجود می آورد.



وی گفت: افراد دچار عارضه مغزی و نخاعی، اغلب دچار شوک عصبی می شوند فرآیندی که باعث می شود بخشی و یا کل بدن قادر به حس و یا حرکت نباشد و ممکن است بین چند ساعت تا چند ماه ادامه داشته باشد، بر همین اساس هفته های ابتدایی درمان درواقع زمان طلایی معالجه است و نباید آن را با جستجو برای وقت گرفتن از پزشکی مطرح و یا انتقال بیمار از بین برد، موضوعی که به غیر از وسواس انتخاب بهترین جراح نمی توان برای آن نامی گذاشت و این روزها در بین بیماران و همراهان آنها به شدت شایع شده است.

برخی از همراهان بیماران با وجود مخالفت تیم پزشکی اصرار دارند که برای انتقال بیمار خود به شهر دیگر از طریق خطوط هوایی اقدام کنند، ولی باید توجه داشت که بیماران مغزی و نخاعی بعد از جراحی، بین 2 تا 6 هفته اجازه پرواز ندارند



این متخصص جراحی مغز و ستون فقرات افزود: جراحی های موفق و استفاده از تکنیک های روز دنیا در درمان باعث شده تا درصد موفقیت عمل های مغز و اعصاب در کشور افزایش پیدا کند و آوازه پزشکان ایرانی در خارج از مرزها شنیده شود، بطوری که امروز شاهد حضور صدها بیمار خارجی از کشورهای منطقه در بیمارستان ها و کلینیک های ایران هستیم که این امر گواه توانمندی متخصصان کشورمان است.



دکتر مهران مرادی گفت: درمان عارضه های مغزی و ستون فقرات در ایران طی سالهای اخیر به سمت جراحی‌ها و تکنیک‌های کمتر تهاجمی رفته است چراکه استفاده از این روش‌ها برای درمان بیماران، مزیت‌های فراوانی نظیر کوتاه شدن دوره نقاهت و کاهش جراحت دارد.

انتهای پیام/

20 / 20 دکترمهران مرادی متخصص جراحی مغز و ستون فقرات متخصص جراحی مغز و ستون فقرات درمان بیماران مغزی و ستون فقرات

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۳۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد

رامین نسیمی دوست در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با اهدای عضو دومین ایثارگر از استان اردبیل در سال جاری و اعزام پیکر ایشان به تهران شاهد روند روبه رشد اهدای عضو و فرهنگسازی این امر پسندیده در اردبیل هستیم.

وی خاطرنشان کرد: زنده یاد گلی حمیدیان ۶۱ ساله اهل و ساکن شهرستان اردبیل به دنبال خونریزی مغزی در بخش ICU جراحی مغز و اعصاب بیمارستان فاطمی اردبیل بستری شده بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: علیرغم مراقبت‌های درمانی و وجود علائم مرگ مغزی این بیمار و پس از تشخیص و تایید توسط متخصصین و کوردیناتورهای واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با رضایت خانواده ایشان ساعت 4:30 روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه برای اهدای عضو به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.

کد خبر 6094106

دیگر خبرها

  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران